124
Ünnepeljük, hogy dolgozhatunk, basszameg!
-
wicki #35 Azt gondolom, hogy ez nem tömeghipnózis. Ugyancsak vedd elő a törikönyvedet, ha abban benne van és olvass bele Hitler vagy Goebbels beszédeibe. Nos az tömeghipnózis. Ez ahhoz képest még simán belefér a rendszerbe és most nem említettem a mai franciákat és amerikaiakat a fennhangjaik miatt. -
verébnek.
Focimeccs ? Miért ne lehetne éltetni a magyarokat ?
Csak nállunk ugatják le az embert ha büszke a hazájára, máshol a világon nem, ez is sokmindent elárul.
Továbbá nem teljes mértékben az, hiszen ez csak 1 zárómondat, a beszédeket fogadok nem hallottad 1ik oldalról sem, akor meg miről beszélsz ?
Nehéz ám onnan kintről mindent tisztán látni, akkor viszont meg utánna kéne nézni a dolgoknak.... -
Én ébren is vagyok, de sokan akarják és tesznek is azért, hogy az emberek felejtsenek !
Ez az amit nem fogok megtenni, de attól még teljes mellszélességgel a jelenben élek -
és akkor az neked mi, hogy : "éljen Magyarország, éljenek a magyarok!" , ha nem a "csőcselék" hipnotizálása?
komolyan, mintha egy focimeccsen lennénk!
maradjunk annyiban, hogy bagoly mondja verébre... -
wicki #31 Most közétek dobnék egy nagy kést, de a valóságban -
Mikor említettem én it meg a vörös színt ? SOHA.
Gyásznap meg pont nem politika, inkább a munka ünnepe erősen politika szagú, főlleg az elmúlt évtizedek alapján... -
Garfield #29 (meg persze kötelező megjelenés és tapsolás), éljen május 1.
Lehet, hogy múlt nélkül nincs jövő, de ez még nem indokolja, miért akarsz a múltban élni folyamatosan.
Wake up, Coine, az az idő már elmúlt! -
Ezt mondom. -
Ez rád már sokkal régebb óta érvényes, csak a másik oldalon -
wicki #26 A múltat ha nem is ünnepelni kell, inkább emlékezni rá, hogy soha többé ne forduljon elő -
Nem szavaztam én senkire és nem vagyok radikális, az igazság az fáj mindenkinek.
Ha neked én vagyok a radikális akkor még nem láttál durva arcokat... -
Garfield #24 Végre kibújt belőled a kisördög.
Nem lehetne, hogy a politizálásoddal nem b*szol szét topikokat? Menj a Politikai fórumba vagy a Gumiszobába, de ne itt oszd a sértett jobbos igazságát. -
Még mindig jobb emlékezni, mint a hazugságot ünnepelni, ezt kéne felfogni.
Múlt nélkül nincs jövő, de ha ti ünnepelni akartok hát akkor ünnepeljetek, sör, virsli, jókedv (meg persze kötelező megjelenés és tapsolás), éljen május 1.
-
wicki #22 Nem vagy te egy kicsit radikális? Fogadom a MIÉP-re tettél -
Garfield #21 Azért ez már a belemagyarázás csúcsa, Coine.
Ha tényleg olyan fontos, mint amilyennek be akarod állítani, akkor monddmár meg, az elmúlt évszázadokban mikor emlékeztek meg erről az eseményről állami szinten visszatérő rendszerességgel?
Hogy te mindenbe belekötsz, aminek kicsit is köze van a piros színhez, az a te dolgod. De hagyd békén az embereket, hagyd őket kolbászt és vattacukrot papizni, hozzá sört inni, apukát lufit venni a kölköknek, ringlisspílezni, célbalőni. Nem mindenkinek jelent politikai rendezvényt, van akinek csak egy szép, napos, szórakoztató tavaszi délután. -
semmi értelme, mindig több lesz a HÜLYE, BUTA, TUDATLAN ember, ezt jól bizonyítják a választások is, csak az a kérdés, ki mikor tudja meggyőzni a csőcseléket.
ez, olyan, mint az egyetem, bejársz, kussolsz, figyelsz, és feldolgozod a dolgokat, megtartod a véleményed....
és ha meg is tenném, mennék tüntetni, akkor a vszb média rögtön beállítana az 1ik párt mögé és ékes jelzőket rakna elém.................
-
megtanultam, hogy van olyan ember, akivel nem érdemes érvelni! -
wicki #18 Azt gondolom, hogy egy ünnep csak akkor jelent valamit, ha azt személyesem megünnepli az ember, na mármost számomra nem sok ilyen van. Mondhatom állami ünnep nincs is. 48-tól egyenesen kifordul a gyomrom -
gyenge érv a 2. mondat...... -
nem kérkedtem vele, Coine kérdezett én pedig ÖSZINTÉN válaszóltam! még mindig jobb mintha lódítottam volna! nem?
amúgy meg ha az ősszes "gyásznapot" megünnepelnénk, akkor egész évben sírhatnánk. -
jaja -
jó, akkor te légyszíves tiltakozzál a parlament előtt és kérvényezd, hogy május elsején a munka ünneplése helyett, gyászt ünnepeljünk!
-
wicki #13 Mellesleg megjegyzem én történész vagyok -
wicki #12 Ipszilon drága, vedd már a kezedbe a töri könyvet. Ha valaki kérdez ez nem szégyen, de a nem tudással kérkedni az kicsit égő, vagy már ez sem így van? -
Nyugat nem = Mo-val, leszarom, hogy ott mit ünnepelnek, az a lényeg, hogy MI rosszat ünnepelünk. (szvsz) -
gondoltam, hogy nem tudod, hisz ezért lett kitalálva ez a baromság, a munka ünnepe........phfff....
1711. május 1.
II. Rákóczi Ferenc és csapatai leteszik a fegyvert és ezzel elbukik a szabadságharc, TUDOD EZ EGY ELÉG NAGY GYÁSZNAP a magyar történelemben, helyette pedig munka ünnepe van, NEM FURCSA ?
De az, csak senki nem tudja, hogy mi történt akkor.
Milyen furcsa, 60 éve még június 4. is gyásznap volt, most meg már le se szarják az emberek.
éljen a kispolgári.....nem fejezem be a mondatot, mert akkor Efreet ollózik...
-
hülyeség hogy komcsi ünnep, mert nyugaton is ünneplik!
amúgy nem t'om. -
van aminek igen, van aminek nem.
tudod 1általán mi történt május 1.-én 1ébként ? most nem a komcs ünnepről van szó. töri... -
mi?
te most tényleg örülsz, vagy sem? -
szünet van jerekek -
úgy néz ki nem érződött az irónia a 2#-es beszólásomon... -
most mi bajotok a május esejével? -
Ugye, de jó? Remélem fellép valahol a Kaláka formáció. -
kösz, h. mondod, basszameg, örülök ! -
Helloztok. Holnap megyek, azt eszek főtt kukoricát vattacukorral, kürtőskaláccsal.