Éljen Május Elseje!
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, akkor te légyszíves tiltakozzál a parlament elôtt és kérvényezd, hogy május elsején a munka ünneplése helyett, gyászt ünnepeljünk!
Mellesleg megjegyzem én történész vagyok
mi ez a hang?
Ipszilon drága, vedd már a kezedbe a töri könyvet. Ha valaki kérdez ez nem szégyen, de a nem tudással kérkedni az kicsit égő, vagy már ez sem így van?
mi ez a hang?
Nyugat nem = Mo-val, leszarom, hogy ott mit ünnepelnek, az a lényeg, hogy MI rosszat ünnepelünk. (szvsz)
gondoltam, hogy nem tudod, hisz ezért lett kitalálva ez a baromság, a munka ünnepe........phfff....
1711. május 1.
II. Rákóczi Ferenc és csapatai leteszik a fegyvert és ezzel elbukik a szabadságharc, TUDOD EZ EGY ELÉG NAGY GYÁSZNAP a magyar történelemben, helyette pedig munka ünnepe van, NEM FURCSA ?
De az, csak senki nem tudja, hogy mi történt akkor.
Milyen furcsa, 60 éve még június 4. is gyásznap volt, most meg már le se szarják az emberek.
éljen a kispolgári.....nem fejezem be a mondatot, mert akkor Efreet ollózik...
1711. május 1.
II. Rákóczi Ferenc és csapatai leteszik a fegyvert és ezzel elbukik a szabadságharc, TUDOD EZ EGY ELÉG NAGY GYÁSZNAP a magyar történelemben, helyette pedig munka ünnepe van, NEM FURCSA ?
De az, csak senki nem tudja, hogy mi történt akkor.
Milyen furcsa, 60 éve még június 4. is gyásznap volt, most meg már le se szarják az emberek.
éljen a kispolgári.....nem fejezem be a mondatot, mert akkor Efreet ollózik...
van aminek igen, van aminek nem.
tudod 1általán mi történt május 1.-én 1ébként ? most nem a komcs ünnepről van szó. töri...
tudod 1általán mi történt május 1.-én 1ébként ? most nem a komcs ünnepről van szó. töri...
← ElőzőOldal 3 / 3