124
Ünnepeljük, hogy dolgozhatunk, basszameg!
-
csak az összeveszést nem értettem! hogy ebből miért lenne összeveszés! -
ok mert a #15 hozzászólást nemugy értettem , azt félreirtem , félreértettem az eggyik szót , szal bocs ha amilyat gondolod hogy primitiv vagyok , azt félreirtam -
adj magadnak 3 percet és olvasd vissza a topicot :) -
nem a coine hozzászólására akartam írni, hanem a mátééra! -
nem vesztünk össze, nem is akarock, én tudom, hogy csak poénkodtál, ennyi. -
lemaradtam vmiről! -
most összeakarsz velem veszni vagy mi ?
mert én nem akarok veled haragban lenni ,
de tőled függ -
Nyugi, Mátéka csak poénkodik, ide jutottunk, hogy ma ez poén, szép teljesítmény :) -
Akkor bocsánatot kérek, én képes vagyok erre.
Bocsánat ha durva voltam. -
biztos, hisz van feliratos film is ! :) -
wicki #64 BUTA -
csak azt nem veszed észre, amikor te vagy durva! -
...mert maj mi hülyítünk mindenkit...
Brüsszel már megmutatta mire képes, lásd Ausztria......választások....demokrácia...hmm... -
Éljen Rákosi elvtárs !!!!!!!!
éljen a KISZ !%!!!!!
Éljen május elseje !!! -
és a filmben talán feliratozva van? -
ha tudnád mennyire utálom Brüsszelt, főleg az embreket a primítiv agyukkal!!!
és ha hatás van, akkor az csak annyi, hogy azért azt itt megtanbítják, hogy de dőlj minden maszlagnak! -
wicki #58 Tartsunk egy kis nyelvórát -
én nem tudom mi volt, csak azt az 1 képet láttam, ennyi, még hírként se jutott a fülembe, csak te (ti) hoztátok fel. -
wicki #56 HEIL -
heil....pedig már annyi filmben is volt, na mind1. nem számít sokat, nem ez a lényeg. -
"don húán" Laci bátyám :-D
nem 1 fiatal fazon, de tisztelem az biztos. (KDNP amúgy asszem....) -
"hey! hitler", bocs, nem tudok németűl -
épp az, hogy akkor sírt amikor még nem is tudták az eredményeket!!! -
Igen, valószínűleg, te aztán tudod ! -
Hehe, az a jó, hogy ha végigkeresnéd az egész SG Fórumot, akkor 1 rohadt beszólást se találnál, amiben én ezt kijelentettem volna, vagy akár utaltam volna rá.
Ez se jött be, nem sikerült a "számba adnod" mások gondolatát.
next -
wicki #50 Kik voltak tapasztaltak? -
Garfield #49 Nagyon jól tudod, miről beszélek.
Te valszeg a piros lámpán is átmész, nehogy már azt tedd, amit "az" követel meg tőled... -
lehet, hogy egyesek adók egyes pùartok iránt részrehajlóak, de a nyilatkozatokat, élőben, nem nagyon tudják befolyásol! és én ezek a nyilatkozatok alapján ítélek! -
ez iszonyatosan durva volt, hiába....a közeg ugye....
és mi van ha sírt a nő ? ő hitt ebben, baj ha vki sír, azért mert elbukott az amiben hitt ?
Hey hitler ? ez az angol verzió ? szép mondhatom.
Hiába Brüsszel megtette a hatását.
Csak tudod, ott nem volt demagógia, helyette tények voltak, emberek, tapasztalt emberek.
És miért baj ha ekkora tömeg ment ki ? Miért zavar az téged, hogy végre van összefogás ebben az országban, vagy teneked a széthúzás a jó ? az kell neked ? -
wicki #46 Van benne valami.Van akinek számít, hogy mi lessz a választáspk eredménye. Engem nem.10 év múlva mint történelmet kell megtanulnom, csak az érdekel, hogy ne legyen gázos, legújabb koros vagyok. -
és akkor úgy gondolod, hogy pl. az, aki nem fideszes, nem lehet büszke a hazájára! csaka ttùol magyar vki, ha rájuk szavaz??????attól, hogy vki nem hord kokárdát (ami eredetileg egy nemzeti jelkép, és nem politikai) az már nem jó ember? -
hmm, és ugyan melyik adó ?
Amúgy örülök, hogy kicsit keményebb lett a hangnem és sok információ a felszínre került, hisz ha bejön ide 1 ember, aki eddig nem sokat tudott május 1.-ről, akkor végre elgondolkozhat, hogy miről is szól az egész, de láthatja, hogy vannak érdekellentétek is, na ez a beszélgetés ! :) -
érdekes, amikor láttam a választásokkor, hogy egyes emberek a székházban, milyen ektázisban voltak, bevallom el kezdtem félni! egy nő, bőgött!!!!!!
és amikor a Kossuth-téren, elhangzott a hajrá magyarok! , már szinta vártam, hogy a tömeg válaszoljon: "hey! Hitler" (persze, hogy ez még nem olyan súlyos, de azon az úton volt) -
Én imádom a sört, de május 1.-nek ne ez legyen a fő témája !!! kérem. -
képzeld van magyar adónk! -
Amúgy nincs itt semmi gond, hisz csak beszélgetünk -
wicki #39 Elég hosszú szünetet tartottam, de talán újra vagyok.Tudod mint Bobi a Dallasból. -
szép, és fontos dolog a múltra emlékezni! és valóban, ahogy wicki mondta, azért kell emlékezni rá, hogy ne forduljon elő többé. de nem szabad a mùltban élni!!!! építeni is kell! előre nézni! meg persze a mának is élni, és virslit enni, sörözni! -
"itt" -
:-DD
mindig bírtam a stílusodat