10
Fagy a TV-tunnerem!
-
hat fel szeretnem telepiteni
h tudjam hasznalni..... -
dara #9 És arról konkrétan mit akarsz felrakni? -
En meg nem jutottam el oda, h le fagyon
ezert kernke egy kis segitseget...
van egy WinFast Multimedia Software Pack CD Version 2.6
es nem nagyon sikerul telepitenem he esetleg
valakinek ilyen van vagy ha tudna segiteni meg koszonem
nagyon .....elore is kosz -
TheZsenyka #7 "Fagy a TV-tunerem!"
Vedd ki a hűtőből... -
Örmi #6 Hát igen arra én is gondoltam, de arra sajna eséjem sincs, mert a progi addig se jut el. Ha rákattontok alapból fagyás. -
Sok helyen hallottam, hogy a Savage kártyák alapból kicsit érzékenyek a tunerekre. Nem mindig megy minden overlay mode-ban. Esetleg állítsd át primary-re! -
Feketekéz #4 igen -
Örmi #3 Bocsi, hogy ilyen későn, válaszolok, de reggel óta bügykülüm a gépet és bealudtam. Remélem még itt vagy. Amúgy Win98Se op rendszerem van. Szóval akkor azt mondod, hogy próbáljak ki egy másik drivert? -
Feketekéz #2 Milyen op. rendszered van? Nekem például Win ME alatt a diva isdn kártyám + a PC TV PRO összeakadt -> kékhalál,fagyás.(nincs IRQ ütközés) Win XP-n a WDM driverrel nincs fagyás..érdekes. -
Örmi #1 Nemrég vettem egy Pinnacle Systems Studio PCTV Rave TV-tunner kártyát, és nem akar menni. Ha elindítom egyből kék halál. Savage4 esem van és Abit VH6T alaplapom. IRQ ütközés nincs, ügyhogy nem tudom mi a baj. Azt is hallottam, hogy valamejik regisztrit kell átírni, de nem tudom melyiket. Kérem aki tud segítsen. Előre is köszönöm.