16
  • John Rambo
    #16
    egy kodek feltevese is egy-ket klikk. Akinek meg ez tul kenyelmes, hasznaljon mast >:) nem kotelezo sexpojlert meg ms mplayert hasznalni
  • Supergamer_real
    #11
    Ez sajnos igaz.Mondjuk azt, hogy az XPbol nem lehet kiszedni az Xploert nem allitanam ilyen bartan.Ezt minden windowsnal lehetett hallani, majd el is lehetett tavolitani oket (no persze nem az Add/remove applications menupont alatt) .Szerintem csak ido kerdese, hogy mejlenjen a Winlite XP-s valtozata es akkor annyi az Xplorernek.Csak sajnos idokozben ez a kerdes is megoldodott, mert - ha tetszik ha nem - az Netscape mar nem versenykepes (a jelenlegi allapotaban).

    A kovetkezo per valoszinuleg a Photosop haza tajekarol erkezik mert a kov windowshoz professionalis rajzprogramot akarnak adni.A WMA az egyetlen MS termek amire eselyt latok, hogy soha sem fog elterjedni.
  • Supergamer_real
    #8
    Eleg sok hozzaszolasbol derul itt ki, hogy a legtobben 5 evnel hosszabb ideje nem foglalkoznak a szamitastechinkaval.Ha lehet az ilyen emberek ne nagyon szoljanak bele ebbe a temaba mert ebbol ket dolog kovetkezett (az MS teman belul).

    A legtobben nem ertik miert fikazzak az MS$.Ha aki a kezdetek ota MS programokkal sziv az tudja.(A kezdet nem a winXP vagy nt 2k advanced server... hanem jo par evvel azelott volt)

    A masik veg, amikor valaki meglatja, hogy szidjak az MS-t es azt hiszi attol lesz os is szakerto, hogy o is elkezdi szidni(amit mellesleg az egy eve vasarolt elso PCjen teszi).

    Aki szerint meg az MS uzletpolitikaja korrekt... nezzen a tukorbe, mert ha tetszik ha nem ekkora tokevel a hata mogott csak "hizni fog".Ha most nem allitjak le oket mar senki sem fogja.

    ennyi...
  • 9CS
    #3
    Nem értem ezt a baromságot. Ki a fene kényszerít bárkit a Win használatára? Ott a többi cuccos tessék azzal szívni, ha nem tetszik a Microsoft oprendszere. Ezt nem bírják felfogni a gyagya pereskedők. No nehogymá csak azért kelljen használnom Linux-ot (amivel persze semmi bajom csak nem ismerem), mert már az is baj, hogy még a betűket is egérrel szúrom be.