10
-
#10 Engem a fraktál tömörítéses képekre emlékeztetnek a kontúrok, főleg a viszonylag alacsonyabb bitrátásak. Bár azoknál itt mosottabb a kép. Szerintem vmi hibrid dolog lehet. -
#6 A "régi" realplayer lejátssza az új cuccost, csak el kell indítani egy új .rm-et, és letölti a player magának az új codecet.
Egyébként nem érdekem, hogy meg legyetek győzve, hacsak nem annyiból, hogy nem szeretem a "több CD, vagy xar minőség" dilemmát. Mert mindkettőt rossznak tartom, tehát én örülnék olyan megoldásnak amivel 1CD-re is az eredetihez hasonló minőséget lehet varázsolni. Hogy ez real, vagy valami egész más, az nekem tökmindegy.
Mindenesetre azért írtam, azt a file-t amit írtam, mert a 750kbs pont megfelel egy CD-re, és a képminőség elsőre tökéletesnek mondható. Csak ennyi. -
#5 Ezt a RealOne-t simán ReAlone-nak olvastam. Rulz :) -
#4 amugy komoly amit itt leirnak.. -
#3 hát nemtom hogy csiáljátok én nem találtam uj realplayert.. nekemis csak az uj realone van meg.. de azt utálom... -
#2 Engem nehéz lesz meggyőzni, de sok sikert kívánok hozzá! A 8-as mindenesetre egy óriási nagy sz_r volt. A kezelőfelület meg kezelhetetlenfelület volt. A RealNetworks átértelmezte a standardokat a 8-assal :) -
#1 http://www.realnetworks.com/solutions/leadership/realvideo.html
Figyelmetekbe ajánlom az "I am Sam, 750kbps" feliratú letölteni valót. Úgy látom alakul az 1CD-s DVD ripek jövője. :)