UPC problem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hát gondolom, hogy tükrözi az ilyesmit nem én intézem nekem, csak itt a beltéri a szobámban 😄 olvasgattam fórumokat van, aki azt mondta, hogy mûhold/központ hiba nem tudom.Remélem, hogy így van.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
az új helyzet tükrözi a csomag tartalmát, amit vásároltál?
Ha nem, akkor 1221 (asszem ez az ügyfélszolgálat telefonszáma)
Ha nem, akkor 1221 (asszem ez az ügyfélszolgálat telefonszáma)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Helló mindenki!Segítséget kérnék múlt héten vettem UPC-t és eddig ment jól meg minden,de mára már lekódoltak pár csatornát és lett pár elérhetõ,ami eddig kódolt volt ez miért van?
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
nocsak, mit találtam
Naszóval, másnál is van baj a UPC-vel?
Az analóg adás meg-megszakad, ilyenkor ugye sistereg a tv.
Napi szinten szakad meg az internet, vele együtt a digitális adás.
Mindez Gödöllõn.
Naszóval, másnál is van baj a UPC-vel?
Az analóg adás meg-megszakad, ilyenkor ugye sistereg a tv.
Napi szinten szakad meg az internet, vele együtt a digitális adás.
Mindez Gödöllõn.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nektek rendesen mûködik a UPC?? Nekem az utóbbi 2 napban folyamatosan szakadozik a net, elszáll 5-10 percekre. Ma meg azt tapasztaltam, hogy a külföldi vonal sz@rakodik. Tengerentúli hp-ket, servereket egyáltalán nem érek el, európán belül Hollandia bejön, de pl Németország, Anglia nem. A Brood War EU gatewaye sem elérhetõ, kezdek idegbeteg lenni

mégis az, bocsi...
annyi különbözö adást nézhetsz, ahány dekódert veszel/bérelsz. a tv-t 1 csatira kell behangolni, és a dekodert kapcsolgatod. ez sajnos így van jópár helyen.
annyi különbözö adást nézhetsz, ahány dekódert veszel/bérelsz. a tv-t 1 csatira kell behangolni, és a dekodert kapcsolgatod. ez sajnos így van jópár helyen.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nos olyan probémával kűzködöm,hogy be szeretném szerelni az UPC-t(eddig jó is lenne),csakhogy rendkívül nagy ellenérv merültek fel ezen cselekedettel kapcsolatban...Felhívtam ugyanis telefonon az ebben jártas ügyintéző és egyben tanácsadó hölgyet, aki nagy ledöbbenésemre közölte velem a szomorú hírt,miszerint hiába rendelkezem 3db TV-vel, mindhárom képernyőn ugyanazt az adót tudnám csak nézni (???) Mondanom sem kell,hogy csak döbbenve füleltem a tényt, ha ezt annak lehet nevezni... Várom,elsősorban azon bölcsek hozzászólását, akik tudnának nekem valami újjal szolgálni,esetleg megnyugtatni,hogy azért mégsem ilyen zűrös a helyzet!