10
UPC problem
  • Ironmask
    #10
    Nem tudom hát gondolom, hogy tükrözi az ilyesmit nem én intézem nekem, csak itt a beltéri a szobámban :D olvasgattam fórumokat van, aki azt mondta, hogy műhold/központ hiba nem tudom.Remélem, hogy így van.
  • RelakS
    #9
    az új helyzet tükrözi a csomag tartalmát, amit vásároltál?

    Ha nem, akkor 1221 (asszem ez az ügyfélszolgálat telefonszáma)
  • Ironmask
    #8
    Helló mindenki!Segítséget kérnék múlt héten vettem UPC-t és eddig ment jól meg minden,de mára már lekódoltak pár csatornát és lett pár elérhető,ami eddig kódolt volt ez miért van?
  • RelakS
    #7
    nocsak, mit találtam

    Naszóval, másnál is van baj a UPC-vel?
    Az analóg adás meg-megszakad, ilyenkor ugye sistereg a tv.
    Napi szinten szakad meg az internet, vele együtt a digitális adás.

    Mindez Gödöllőn.
  • GregSB
    #6
    Nektek rendesen működik a UPC?? Nekem az utóbbi 2 napban folyamatosan szakadozik a net, elszáll 5-10 percekre. Ma meg azt tapasztaltam, hogy a külföldi vonal sz@rakodik. Tengerentúli hp-ket, servereket egyáltalán nem érek el, európán belül Hollandia bejön, de pl Németország, Anglia nem. A Brood War EU gatewaye sem elérhető, kezdek idegbeteg lenni
  • Efreet
    #4
    mégis az, bocsi...

    annyi különbözö adást nézhetsz, ahány dekódert veszel/bérelsz. a tv-t 1 csatira kell behangolni, és a dekodert kapcsolgatod. ez sajnos így van jópár helyen.
  • Bazsa20
    #2
    Nos olyan probémával kűzködöm,hogy be szeretném szerelni az UPC-t(eddig jó is lenne),csakhogy rendkívül nagy ellenérv merültek fel ezen cselekedettel kapcsolatban...Felhívtam ugyanis telefonon az ebben jártas ügyintéző és egyben tanácsadó hölgyet, aki nagy ledöbbenésemre közölte velem a szomorú hírt,miszerint hiába rendelkezem 3db TV-vel, mindhárom képernyőn ugyanazt az adót tudnám csak nézni (???) Mondanom sem kell,hogy csak döbbenve füleltem a tényt, ha ezt annak lehet nevezni... Várom,elsősorban azon bölcsek hozzászólását, akik tudnának nekem valami újjal szolgálni,esetleg megnyugtatni,hogy azért mégsem ilyen zűrös a helyzet!
  • Efreet
    #1
    biztos hogy nem hardveres vagy felhasználóis akar ez a topic lenni? a címéböl itélve nem általános...