12
  • AtisH
    #12
    Én is az Asusosok táborához tartozom, de a mostani TUSL2-C-m nem igazán jeleskedik. A korábbi BX-es Asusom sokkal stabilabb volt. A mostanival csak szívok. Erősen gondolkodom, hogy lecserélem. Az is lehet, hogy én vagyok a kivétel...
  • Pöty
    #11
    Apám...!
  • harcu
    #10
    Pedig nagyon sokan mondják. Bár nekem is Asus van, és nem bántam meg. Előtte Acorp volt, azzal sem volt gond.
  • Supergamer-real
    #9
    Egy biztos: az ASUS a tuti ! Én még nem találkoztam olyannal aki ne ezt mondta volna !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tomcool
    #7
    "Max. 512Mb RAM kezelesere kepes, ez hamar keves lehet szerintem, mig a BX-es max. 1Gb-javal ki lehet huzni meg egy darabig."
    már bocsi Raster ha megkérdem, de miért nem elég max 512 Mb Ram, és mire is kell neked 1 GB? Nem kötözködés, csak érdekel.
  • CybearBoy
    #5
    Nem kell ehez minden típust ismerni, elég egy-két teszt egy adott chipsettel szerelt lapról, nagy valószínűséggel a többi is azonos chipsettel szerelt lap is hasonló tulajdonságokkal fog rendelkezni. Na persze ha nem egy Abitot hasonlítunk össze egy Toamto-val... :)
  • Hanzo
    #4
    Legközelebb ugye már a videókártyák jönnek?
  • Raster
    #2
    "Nem látok olyan stabil lapot mint a BX chipsetesek voltak."

    En sem. Ugyan TUSL2-C lapom nincs, de alkalmam nyilt egy TUSL2-vel nemileg kozelebbrol megismerkedni. A stabilitasa vegulis megfelelo, de legalabb annyi erv szol ellene, mint mellete:
    - Max. 512Mb RAM kezelesere kepes, ez hamar keves lehet szerintem, mig a BX-es max. 1Gb-javal ki lehet huzni meg egy darabig.
    - Azonos FSB orajel mellett lenyegesen lasabb a memoria hozzaferese mint a BX-e.

    Talan csak akkor eri meg, ha a legfejlettebb, 512 Kb L2-es cache-sel szerelt tualatinra akarsz gepet epiteni. Nem lattam meg mukodes kozben, de a specifikaciok es a tesztek alapjan jol nyomulhat az a proci. Sajnos az ara kicsit borsos, annak ellenere, hogy a kozelmultban szinte megfelezodott (45.000 Ft+Trefa kornyeken landolt), mert szerverbe szanta az Intel.