GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a metrónak max integetek, amikor leelõzöm 😊)
Riszpekk
gondolom, itt a bug a missionnél
Riszpekk
hanem az akutális MÁSIK
Joey-tõl kell elvinni valami dagadt ürgét egy Sentinelen
na ott nekem kigurul az utcára, és megáll, de valszeg a hülye mod miatt..........
Riszpekk
csak áll a verda a járdán.............
de majd újrahúzom a gémet......
Riszpekk

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Találtam egy olyan nocd patchet amitõl minden müxik mint állat, csak épp nincs hang.
Ha bemásolom az audio könyvtárba a hangokat, akkoe elvleg fog menni a dolog?
ja, itt a nocd patch!
http://www.gamecopyworld.com
még jo hogy nem raktam fullra a hangerõt, igy is megijedtem.
-osszes zold telefonos kuldi kesz
-Jakuzanal meg csak Salvatoret oltem meg
-Se garazst se hidden packot nem csinaltam meg
Akinek ilyen vagy hasonlo save-je van az kuldje el nekem please.
Toroltem a save-emet veletlenul mert ez a szar megse kerdezi hogy biztosan torolni akarom e. Vissza tudom valahogy allitani???
Win XP-em van.
ami a 2. szigetröl indul ???
elküldöm mailben ha akarod
annyi a lényeg, hogy sima öklös ütésnél repül az áldozat (te is) vagy 20 métert, és általában meg is purcan
+be lehet törni a metróba 😊)))
Riszpekk
mit csinál?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
most pl. ott pusztultam ki idegileg, amikor a furgonnal a kurva szexlapokat kell összeszedni........ hát komolyan mondom, super mario megirigyelhetné ezt a missiont........
Riszpekk
Riszpekk
laposan, hosszan kell?
Riszpekk
kis ívben kell felszállni, nem nagyon húzni, vagy hirtelen felkapni, és ha lassul kicsit süllyedni?
Riszpekk
Az érdekelne, hogy a Unique Jumps-os alküldetést csinálja-e valaki? (esetleg megcsinálta már) Azt olvastam, hogy 1 millió dollár jár érte, ha mindet megugorjuk. A problémám az, hogy nem tudom mikor sikeres az ugrás, vagyis mikor tekinti a gép teljesítettnek?
Nos RIP alatt nemigazán mûködik mert ilyenkor kéri a cd-t. Nos van ennek rip változata?