7566
  • I.C.ram
    ha kell valami auto es mar vert izzadtal miatta csak hasznaljato ka garafe editort akarmilyen autot akarmilyen szinben berakhattok a garazsaitokba hasznos am :))
  • I.C.ram
    hogy lehet linket beszurni?
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    ne haragudjatok az offert de proba

• I.C.ram
    ez sajna egy bug :(( velem is elofordult amikor a fagyis autot amit nagynehezen szervaltam eltuntette a gep :((
  • Ron Ragm
    akkor csak annyit mondjatok:
    mi a Lawfullness és mi a Temper meg a Fear?
  • Ron Ragm
    úgyértem az eredeti, nem a módosított
  • Ron Ragm
    Senkinek sincs meg a végigjátszás uténi Pestats.dat?????
  • DaniH
    Szasztok!
    Kis helpre lenne szükségem. Tudom, tudom, szó volt erről már régen, de az első 600 hozzászólás után kissé összezavarodtam.
    1. Kéne egy működő link egy deviance crackre (hogy savegame töltése után ne lépjen ki)
    2. Az asztali gépem egy Cel800 Gef2-vel. A játék tökéletesen megy egy ideig, de aztán hihetetlenül elkezd akadozni, a subtitle nem látszik, mindenhol kockák vannak. Erről is volt szó, úgy emlékszem XP specifikus hiba, de nálam Win98 van!
    3. Notebookon is nyomnám a dolgot, ez egy Cel1000 és S3 Twister grafikus kártya. Szörnyen megy! Az ember azt gondolná, oké, hisz integrált vga, dehát minden más game (pl. AvsP2, MOH:AA, Max Payne, Jedi Knight 2) abszolút tökéletes!
    De a GTA3 leglapajabb beállítások mellett is akadozik. XP patch feltéve.
    Ezek a kérdéseim, ha valaki tud, segítsen, akár magánba is: [email protected]
    Thx!!!
  • Anee
    Upload\GTA3 könyvtárba van
  • Anee
    de a küldiket már végignyomtam:-)
    na mindegy feltöltöm az sg-re pár pill
  • dev!l
    hmmmmm........ :) ideadod?:)
  • Anee
    nekem van mentésem amikor a garázsban egy FBI verda áll. a második városrésznél:-)
  • dev!l
    bazz ja nalam is eltun a verda a 3. varos garazsaba............. tiszta szar
  • Borg
    köcsög buzi egy játék...
    1.végre loptam egy FBI-os autót 5 csillagnál
    2. örülök a fejemnek össze vissza, hogy 2 városrészen keresztüli hajszával végre a kedvenc 3. városi garázshoz elérek
    3. be is tudtam tenni, erre csukódik le a garázsajtó, eltűnik a kocsi! egyszerűen pukk és nem volt ott!
    Most ezt akkor nem lehet a garázsban tárolni???
  • dev!l
    http://gta3mods.gameszone.de/mods.php ---> itt van az autoknak az igazi neve ha erdekel vkit. (Real Names (1.0)) ----> ez a File
  • dev!l
    bazze golyoalo az a verda? :D
    en meg otthagytam a gecibe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd mekkora lamer vagyok ..................... ennyi
  • Ron Ragm
    asszem nincs
  • Ron Ragm
    Vki el tudja nekem küldeni az eredeti Pedstatsot? nagyon fontos lenne!
  • Aborg
    A jatekban csak az az egy golyoallo auto van amit a korrupt zsaru (aki a WCbol dirigalt) hagyott rank miutan Miamiba huzzot? Speciel vigyazok nagyon erre a Hummerre, de van tobb ilyen is?

Meg olvastam egy cikkben hogy a http://www.gta3.net/
    cimen van patch, ami atirja a jarmuvek nevet eredetire (Dodge Viper, Ferrari stb...) En sajnos nem talaltam, nezetek meg hatha. Aztan ne felejtsetek el kirakni ide egy linket.
  • Mas-Thief
    A gang tagokra itt a file (szelíd báránykák lesznek ): Pedstats
  • Mas-Thief
    Ja! Játék közben nem lehet. Előtte a menüben balra-jobbra nyilakkal kiválasztod, és ne felejts el ENTERt ütni rajta a kiválasztás után rögtön. SZivatós egy megoldás. :-)
  • Ron Ragm
    ha játék közben vagy akkor nem lehet. Ha nem akkor passz.
    A kép: pedig csak egy load game-val kezdődött:
  • Yeahhh
    Az lenne a kérdésem ,hogyan lehet a képernyőfelbontást állitani?
  • Ron Ragm
    Kinek melyik küldi teccet a legjobban? Nekem az utolsó, tök jó filkes hangulata volt:)
    Telefonosok közül mikor jöttek rád a SPANK-esek...alig volt már töltényem, életem kevés, azok ezren, helikopter meg körözött a fejem fölött, mire rájöttem hogy a furgont kell kicsinálni hogy ne jöjjön több:))) bazze az a fíling:)
  • Error
    úgy jelenik meg hogy kék kockában egy nyolcas van? ha igen akkor nem bombáztatni kell a kosit, hanem az épületnél kell keresni egy kis kék kört.
    Mellesleg el tudná nekem valaki küldeni az eredeti American.gxt-t?
  • Myrkul
    Sziasztok egy olyan küldetéshez jutottam hogy egy bombát kell a kocsiba beszerelni a "8 ball"-nál de nem tudom hogy hova kell vinni az autot. A kikötöben van egy hely egy mágneses daru alatt de mikor kiszállok mindig azt irja ki hogy ez az auto nem érdekli őket. Milyen autot kell oda vinni? Vagy ha nem oda kell akkor hova? Köszi !!
  • Error
    Nem tudjátok honnan szerválhatnám le beszéd nélkül a játék végén hallható zenének az első felét? (tudjátok, mielőtt átmegy a düc-dücbe és amiben a rádiós pofázik)
  • Error
    működnie kell, mivel ott játszódik az intro első fele...
  • Ron Ragm
    “I love that button.”
    A CB üt:)
  • Ron Ragm
    Nem, angolul:)
    A Liberty City Park az a Statuon Island-i nagy park? És mikor van hétvége? szeretném meglepni a fesztiválozókat néhány AK tölténnyel:)
  • I.C.ram
    ugye nem nemetul :))
  • Ron Ragm
    csak a chatterboxnak, az alsó címen ahonnan a stuntizlandot letöltötted
  • I.C.ram
    megvannak a szovegei a radioadoknak?
  • Ron Ragm
    jó, gyenge vagyok az angol beszédből, és nem nagyon értettem, de most meghalgattam háttérzajok nélkül+olvasom a szöveget.:)))
  • I.C.ram
    kb release utan 1-2 nappal mar tudott rola mindenki :)) Lazlow-nak hivjak es NEM Laszlonak :)
  • I.C.ram
    /megvagy kovezve/ :))
  • Ron Ragm
    pfffff... most jöttem rá hogy az a sok magyar utalás nem véletlen, nem bug és nem is francia-magyar keveredés... Halgassátok meg a CD-n a CHAT.wav -ot és figyeljetek amikor a reklám után egy nő betelefonál és megkérdezi hogy a műsorvezetőnwek az-e a valódi neve:) (ha ezt már rég tuttátok kövezzetek meg:))
  • I.C.ram
    es tudod ki a hulye bazz :))
  • I.C.ram
    most latom csak... tudod ki a segglyuk!! bazzz anyad :))