276
Milyen processzort használsz?
-
#236 akkor Te is lépj Athlon-ra -
trabant #235 Én is arról léptem tovább Athlon64-re. -
#234 Majd javítok!De csak erre futotta az erőmből!
jó kis teszt!
Egyeseket nem értem hogy az AMD-t mér szapulják!Régen gagyi volt az tény DE NEM A KI**szot múltat kell előráncigálni! -
#233 És a híres cikk, ami alapján sokan leszólják az amd-t.
Kicsit régi
Ajánlom mindenki figyelmébe a cikk dátumát.
Pöttyet régi, nem?
Az AMD 1000 éve kijavította a hődiódát a barton magtól kezdve. Mostmár ott tartanak, hogy az órajelleszabályzással csökkentik a fogyasztást és a hőtermelést. [Asszem kicsit ez is odabassza az Intell megoldását]
amd.com-ot is lehet olvasgatni -
#232 Mi is igaz, az hogy gabesz neve olvashatatlan? [csak számodra sztem].
Vagy az, hogy az AMD nem igazi proci? [ekkora baromságot]
Talán az, hogy ha az amd-n áll le a hűtő akkor megsül? [elég régen megjavították ezt a dolgot is].
Szal nekem ne mongyad, hogy ne álljak le vitázni. [főleg ilyen lámákkal, mint te].
Meg lehet tekinteni
Egyelőre ennyi, de igérem keresek még neked pár tesztet. Csak neked!
-
#231 Mért olyan hihetetlen!Nekem is lenne mondjuk 250k-m mert kb annyi ez a konfig akkor énis megvenném! -
#230 "Az új AMD64-esek szépen teljesítik a P4 teljesítményét!" ezt most úgye viccnek szántad?
Ár értékben az AMD jobb!
itt leellenőrizheted!
Sőt nem is kicsi a különbség!
nincs a hőmérsékletbe eltérés!akkor nézz meg a egy prescottot! -
#229 Nekem több mint 2 éve 2000+ van az nf7-ben!Pedig gyilkolom rendesen!
Nekem az alaplapom égett el...Mégis ugyanolyat vettem.OccsÓ vót! -
Roll #228 Amit írtam az mindkettő igaz. De ha te ezt se tudod akkor itt ne nagyon vitázz. -
shaky #227 Kinek a pap, kinek a papné! "De ha a papné egy apáca?"
Az AMD mára utolérte a Pentiumot, minden tekintetben!
Az új AMD64-esek szépen teljesítik a P4 teljesítményét!
De aki ár/érték viszonyról beszél, az ne keverj a szezont a fazonnal!
AthlonXP-t hasonlítsa Celeron árához, a P4-et pedig az Athlon64-hez.
Mert csak akkor igazságos. Az én Prescottom ugyanis földbe döngöli az Athlon2200+ procimat. Persze ez az árán is látszik.
De nem is ugyanaz a kategória! Sem árban sem teljesítményben.
És nézze meg az ember a P4 vetélytársának az árát is!
Ár/érték AMD=Intel
És hőtermelésben sincs szerintem túl nagy eltérés.
Tuningolhatóságban sem szárnyalja túl egyik a másikat.
Szerintem inkább a további felhasználhatóságot kéne egy kicsit szemügyre venni. Pl: Amd AthlonXP1800+ procival kezdte NF7-es alaplapom, majd fejlesztettem 2000+-ra mivel elégett az 1800+-om, aztán az is meghalt következett 2200+ amit fejleszthetek még egészen 3200+-ig.
Ilyenre melyik gyártó lessz újra képes?
Vagy minden procicsere alaplapcsere meg mindencsere köteles lessz?
-
Roll #226 Főleg hogy enyém nortwood-os. -
#225 1.Hi sztem is AMD 4ever!!-be az INTEL
2.trabant vagy sok pénzed van vagy szgép kereskedő vagy(vagy csak kamuzol),egy ilyen konfig már elég ütős és nem is olcsó -
#224 azzaél már belehetne fűteni egy egész sulit! -
trabant #223 Ezelőtt nekem is intel volt, de a prescott hőtermelése az nekem is túl durva. Üzleti alkalmazásokban jól teljesít, de játékokban rendre alulmarad az athlon64-el szemben. És akkor még ki se használtuk a 64 bitet, amit ugye prescottal nem tudsz (a meglevő, de gyárilag letiltott is ide tartozik). Így hát northwoodról továbblépve csak az athlon64 marad alternatívának. -
trabant #222 Vagy akinek nem kívánja prescottal biztosítani az egész lakás fűtését. -
#221 Van az úgy, hogy ilyen agytrösztök, mint te, leszólnak vmit, amikor aszt se tuggyák, mi az. Nézzé meg néhány tesztet, oszt rájössz hogy mekkora hülyeséget beszélsz. -
#220 Mondjuk A64-be integrálták a memóriavezérlőt. Nem úgy mint az intel MCH-ICH meg HT meg sok baromság.
AMD-böl olcsóbban gyártasz egy normális gépet.
Ha spórolni akarsz vegyé akko celeront, én maradok az amd-nél, mer az IGAZI processzor, nem ugy mint az intel. -
#219 1.kit érdekel hogy mit mondasz a logomra!
2.nem sporolásról van szó hanem ár/érték viszonyról!
Vegyél 4000+-os amd-t 176k-ért!ez spórolás neked és ez igazi proci! -
Roll #218 1. a neved olvashatatlan, a másik szerintem jobb volt
2. ne vitatkozzunk, az vesz amd-t aki spoolja a pénzt egy igazi procira -
#217 Nekem ha leálla hütö akkor kikapcsol a gép! -
Roll #216 Például a ht technológia, mikor filmet kódolok nekem proci 50%-on van, neked meg 100%-on!
Ezenkívül ha leáll egy p4-esen a hűtő akkor visszavesz a teljesítményéből és nem fog megsülni. -
#215 ezaz télleg több marad!
vegyen csak Intelt! -
trabant #214 Nembaj, több marad nekünk. Aki meg csak szeretem / nem szeretem alapon válogat, az meg is érdemli hogy drágábban vásároljon. -
#213 Indok?!! -
Roll #212 Nekem akkor se kéne amd, ha utána dobnák. -
Csoni #211 Athlon XP 2500+@3000+(barton).Lockmentes. -
#210 És ki játszik már a Quake3-al? nemsokan!
Az különben is a régia palanimo proci volt és most nézz meg egy 64bit-es procit...
Az AMD the king!
Kiváncsi leszek az inytel új kétmagos prociára!! -
Torry #209 AMD Athlon 2500+ (barton)@2100Mhz. -
bazze #208 van a radeon 7X00,8500,9X00 topicban 1 képem nem tudjátok mi lehet a hiba?
plz help -
bazze #207 én nem tom
nekem mondom még mindig a kis tualatinom van
Még nem volt olyan játék ami kötekedett volna
minden fullon kivéve a HL2 NFS U2 és a Doom3 -
#206 ja, ez a hiba csak a kezdeti időkben fordult elő, X évvel ezelőtt... -
#205 Az azonos teljesítményű Athlon64 konfig még mindíg olcsóbb...ráadásul tud 64 bitet is... -
#204 Ha megáll a huto,az nem gond.
Az alaplap kikapcsol,és kész. -
bazze #203 Engem 1 film tart vissza az AMD től!
Biztosan láttátok már amikor megy a Quake3 és leveszik a procikról a hűtőt.
A pentiumok siman túlélik de az AMD ék...
CSak azért mert nekem is megállt már a hűtőm és a kis 1100mhz pont 1700 en ment! xD -
shaky #202 Pentiumot még nem is használtál?
Hogy alkotsz így véleményt valamiről?
Láttam a lenti írásodat is és egy kicsi ellentmondást érzek a szavaidban.
Amd nem a K6-2-óta van ám, amellett pedig AthlonXP-elött én nem találkoztam éppeszű emberrel aki, amd párti lett volna.Max üzleti szféra. De ott sem nagyon.
Azt viszont nem vonom kétségbe, hogy azóta nem lenne igazi riválisa a pentiumnak, de az biztos, hogy amiért mindenki megkedvelte, az alacsony ár és nagy teljesítmény idejének hamarossan ismét vége lessz. Csak nézd meg a mostani árlistákat, és láthatod máris annyiba kerül mint az intel."745-939 foglalt vs. P4" -
#201 Azaz! jól beszélsz!!Nekem is a kezdetek óta AMD van és semmi bajom nem volt eddig vele!
remélem majd a 939-essel se lesz bajom!! :D -
#200 AMD Forever!!!
De nem rossz ám a P4 sem. Abszolút nem csalódtam benne. -
#199 aham!így már értem! :D -
#198 Azért mert nem kaptam sehol 3200+ Bartont. A 754-es Athlont nem tartom kifejezetten jónak, és akkor még nem lehetett kapni 939-est. Ha el tudnám adni a P4-et, akkor már 939-est vennék. -
#197 Vízhűtés!!Vagy it böngészhetsz kedvedre!