42
Vajon meghasonul-e a \"király\" a média oltárain:))
-
#42 Ezt nézzétek meg.
Ilyen minőségben is jó is lenne a HL film. -
#41 Üdv mindenkinek az imént bukantam rá ere: http://www.youtube.com/watch?v=Szi5S6xbGlo&feature=related
és lenne egy olyan kérdésem hogy kiadták e már ?
-
bgabor #40 HL2 film? Amikor még az elsőből se volt? Egyesek milyen könnyen benyalják az álhíreket meg az átverést. Mellesleg ha lenne egy szemernyi igazság benne, a megadott "szereplőgárda" nem lenne rossz, csak azt a totál jellegtelen gagyi borszorkás nőt száműzzék belőle. Komolyan, egy íróasztal is dekoratívabb nála.
Igazán kár hogy kacsa az egész. -
gregtom6 #39 Üdv.
Honnan veszitek, hogy lesz egyáltalán film belőle? Pár kacsa hír miatt. Amúgy meg van 2 kisfilm, de az csak rajongói, meg vannak egyéb alacsonyabb minőságű, kb úgy, mint a Morrowindből. -
#38 Valve ugy bepereli hogy azt is mgbánják hogy rágondoltaka címére.... PEdig Morgan Freeman lehetne Gordon freemanXD -
#37 ez valami más de lelopták a nevét xD -
#36 wtf? Half-life movie -
Sevirius #35 Annyit tudok mint ti 2008 körül fogják bemutatni amcsiban egy olyan horror sci fi lesz mint maga a játék -
FLeK0 #34 az aláírásod sem ide való ^^ -
#33 Szerintem ez nem ide való topic! -
loed #32 http://www.aeropause.com/archives/2006/09/half_life_movie.php -
#31 Jujj...egyáltalán készül a film? :D -
#30 Nem jó mer akkor a zombikon lenne a hangsúly... :D -
#29 Remélem Uwe Boll rendezi mertha nem megse nézem -
#28 de, edward norton -
#27 Aki gordon lesz, az nem a história x-be volt?? -
#26 akit érdekel hl2 film szereplők megvannak!
hl2 film szereplők! -
#23 én úgy képzelem el a HL filmet mint a régi scifik amik ilyen laborokban meg kutatóintézetekben játszódtak (nekem tök olyan hangulatot áraszt a game qrva jó!!!)csak persze mai köntösben(de nem kell a rohadt amcsi humor beleeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!) -
#21 ezt csak azért mondtam mert még a kultuszfilmeket is képesek elb*szni:(( -
#18 vagy az episode 1 juj az első fél-3/4 óra nem lett túl jó -
#17 Az amerikai nyomorék humorral... Ott az elrettentő példa, Tomb Raider -
#16 ez igaz de hátha becsülik annyira _ezt_ hogy jobban odafigyelnek és pl nem rakják tele hülye poénokkal -
#15 1 Animációt még eltudnék képzelni, de filmet általában mindig elkúrják -
#14 na de még jó film is lehet belőle ha hozzáértő kezek csinálják
azért csak kircsi lenne
akinek meg nem jön be az nem nézi meg -
#13 Utálom hogy minden történetet haza akarnak vágni a buzi amcsik :(
Most mér kell tönkretenni a Half-Life ot, mi rossza csinált? :( -
jinker #12 helló mindenki!nem szorosan a témához kapcsolódva,de valaki adja meg a half life:blue shift végigjátszás letöltés helyét.köszi -
TheZsenyka #11 Szerintem inkább a PacMan-t kéne megfilmesíteni... -
#9 de ha valaki, akárki akar akkor rányomhat a nevemre és icq-n megkereshet:) -
#8 na állj: mi az a HHT, bazzeg pedig régen még tudtam is de már elfelejtettem:)))) -
#7 nemtom az alap hl hangulata sokakat nagyon megfogott és ilyen stílusban még semmi nem is múlta felül - főleg az eleje nagyon ász - az hogy kommandósok rohangálnak össze vissza abból megint csak egy buta akciófilmet lehetne kikerekíteni, amíg a hl alaptörténetére lehet építeni főleg ha a film uazt a hangulatot képes hozni -
Garrett #6 ki vagy hunter ??? ismerős a neved a mohaa-ból.. nem vagy HHT- tag?? -
#5 ebből minek film?akko má inkább a cs-ből:) -
#4 nemtom egyelőre múltkor azzal voltak elfoglalva hogy a hardcoregamereket kérdezgették hogy ki legyen a főszereplő... -
#3 Semmit nemtok rola, de ha lesz biztos elkurjak :) -
#2 lesz film?
en ennyit tudok rola :)) -
#1 Ki mit tud a filmváltozatról...