Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NandorHUN
N o N a m e
én nem értem, bár romániában élek de nem beszélem a nyelvet 😊) azt tudom, hogy a bozgor-t ránk, magyarokra mondják és hazátlan a jelentése, a bag pula pedig bazd meg. írj vissza neki valami szépet magyarul és beszélgessetek. 😄
SzirmosSzisza
Google translate alapján a farok szó biztos szerepel benne 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

románt beszélõ forumtársunk vane... ezt írta nekem egy szobor facebookon:
"da-te ca-mi bag pula in mortii si ranitii matii de bozgor imputit 😊)))"
zeli
😄DDD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

jazzy
Ez egy prank volt, ráragasztották a kupakot 😊
DaemoonHunter
Ráadásul még a pillanatragasztó is rásegít 😊

Hegy- és sziklamászók elég szikár arcok, és mégis nekik van a legnagyobb erõ az ujjaikban.

a.carkey

A medve nem játék.

mégvadabbdisznó

De szép bauxit, honnan van?

benőmenő
Azzal csak óvatosan. Én körzõt próbáltam egyszer ugyan ilyen módszerrel megszorítani és az lett a vége, hogy letört egy darab a fogamból.
Semmi komoly, nem látható, de elég lecke volt, hogy többet ne próbálkozzak vele.
Shiwo
én ezért szoktam ilyen esetben ráharapni, és a fogaimmal "satuba" fogott kupakot könnyedén meglazítani.. nem izom kell hozzá, hanem ész és fogsor..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

#330235: én ilyenre baltát használok! 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Dzsini
Itthon egy ilyen van ezekre a célokra 😊 Persze nem viszem magammal meccsre, de vannak rá jó eszközök, amik elférnek kulcstartón is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sippie
próbálkozott is nacival 😄
Norbi1990
nearo
akkor pólóval kell rásegíteni... többet ésszel

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sippie
vagy csak vizes a kupak, és akkor cseszheti az ember az izmait
Bokafix2
ha olyan sokat jelentenének az izmai ennél a mûveletnél, akkor ki kéne tudnia nyitni... feltéve ha nem fake a cucc

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bardocz
Lévén hogy az ujjaidban nincsenek izmok, így valóban nem izmosabb neki. Ellenben az ujjakat mozgató izmok az alkarban vannak, az meg mintha vastagabb lenne neki, mint az átlagpistikének.
extra sensory
mert k*rva kicsi a megfogható felület

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Egy hegymászó simán kinyitná.
itt a muszklijai semmit nem érnek, az ujjait veszi igénybe a mûvelet, az pedig nem izmosabb neki mint akárki másé... én is láttam olyat hogy rászorult kupakot megtermett férfiember nem tudott lecsavarni

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BenedekFeco

Sippie
na mondjuk ez pont nem igaz, kúrnak azok minden testû focistával, csak lóvé legyen 😄
N o N a m e
vérpocok
kamu-e?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Nagy arc ez a Kimmel 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bebasznám a tanyára egy napra, meglátnám mekkora arca lenne

robotnyk
21. század...
benőmenő
soseláttammégeztamémet
Törölt felhasználó
Borodban ez járatos tény és való. Sõt még használom is, bár próbálok rá odafigyelni.
Ams: Ezt a szót itt halottam elõször Gyõrben és nekem is fel áll tõle a hátamon a szõr. Ráadásul elég sokan használják errefelé...
Ams
http://knowyourmeme.com/memes/checkmate-atheists

benőmenő
Tudomásom szerint pont az egyház ellenzi az abortuszt.
Ams

Ams
Ha Merope Gaunt elveteti Tom Riddle-t akkor nem hal bele a szülésbe, és Voldemort se kavarja a szart.

Checkmate atheists!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ams
Ezmiatt

A hideg kiráz...

vegicsek
csak egy szó: jösztök

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Törölt felhasználó
Grammarnazi topik 😄
Abban van igazság, hogy az ejtett és írott helyzetben mások az elfogadott dolgok.
66zio:
Egyébként meg igen, bassza a fülem a tájszólás (mind a pesti, mind a szögedi, mindegyik) és rosszul esik hallgatni. Ez van én se lehetek tökéletes... 😊
Misuka963

bajgunar
Ams
Õ nem az... ㅠㅠ

Nincs benne a nyelvtanban a SZABÓÓÓÓÓCSIAk ó zása , mégis létezik, nincs benne a palaucok a-zása mégis létezik, nincs benne a nyelvtanban a Pösti urfik Név elé A betût írása (mert ez már tényleg nyelvtan mert írásban is csinálják) mégis létezik. Most akkor, hogy is van? Csak az a tájszólás jó amit te használsz?

Amúgy ez minden országban jelen van.