Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez meg csak aranyos 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nézd meg ezt:
ha a csaj egy kicsit is teker valamelyik gombon, rögtön hallatszik a változás.
Laidback Luke és Steve Aoki nem ma kezdte, értenek hozzá és jól is csinálják. 😉
pihent poén mondjuk
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
nagyon jó kis dokumentumfilm 😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/