Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A többi nõvel nincs gondom, felõlem lehet sárga, latin, rézbõrû stb., leszarom, ha jól néz ki, jól néz ki.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ezzel absz. egyetértek, én is azt figyeltem meg, hogy míg régebben simán küldözgettünk egymásnak haverokkal 3-5-10 perces videókat, ma már én is nehezebben veszem rá magam egy 2 percnél hosszabb videóra. Sokkal inkább a gyorsabb és tömörebb szórakozást keresik az emberek. Felgyorsult világ satöbbi.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Szerintem nincs olyan ember a világon, akinek mindennél fontosabb és elengedhetetlen az, hogy Vine videókat nézzen. Csak vannak és kész. Te pedig kicsit túldimenzionálod az egész jelenségét.
(pont azért volt üdítõ nekem, mert egy fogalmat más értelemmel töltött meg)
Nem fogok keresgélni, volt egy-egy olyan vine, ami a vágás vagy a koncepció miatt tetszett. Összességében általánosságban értettem azt, hogy számomra az értékválságot szimbolizálja a vine mûfaj... De azért nem érdemes ezt túlbeszélnünk, mert ez a "humiari", nem vagyunk kultúrantropológusok, neonéprajzosok, meg nem kell, hogy a véleményünk egyezzen. Pont ezért nem védem meg az utána linkelt videót, számomra abban a klisék lettek kicserélve, néha abszurditással feltöltve (ha a csapat többi videóját megnézed, azokban is ezt találod, de el is mondják magukról kik õk, mivel foglalkoznak)
Ne vedd támadásnak. Nem annak szánom.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A véleményed pedig hitelesebb lett volna, ha rögtön a kifejtésed után nem egy tipikusan ostoba videót linkeltél volna.
Ez az én véleményem és nem várom el, hogy pörögj rajta.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bocs a dumáért. Legyen mondjuk 16+:
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill