Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy is leáldozik már a gif-nek, lehet rászokni a webm -re 😊
PSN ID.: Beegabor
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezek a Japán variety show-k csak egy szelete a tortának, de kvázi megbotránkoztattásként ezek kaptak figyelmet.
Koreai sorozatok mint az Iris(akció), vagy You Who Came From The Stars(vígjáték, romantika), filmek mint a My Sassy Giri(romantikus vígjáték), The Man From Nowhere(akció-thriler) vagy az Oldboy(misztikus thriller. Ez egy brilliáns film, a betegebb fajtából, de a mûfajában szerintem idáig veretlen) amit sokan ismernek. Ezeket már mind ajánlottam olyanoknak akiknek hasonlóan idegen kelet, legfõképp Korea, Én Japánt csak érintésileg ismerem. Mindenkitõl csak pozitívat hallottam vissza. Ezek persze mind populárisabbak, nem történelmi drámák amitõl elsõként mindenki kiakadna, de jó pont kezdésnek.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ezzel azért nem kifejezetten értek egyet. Nem hiszem hogy kifejezetten azért nem bukik a nyugat a japán (pontosabban keleti) mûsorokra/zenékre/stb, mert amit látnak belõle, az a tipikus "elbaszott" (bocsánat) kategóriába tartozik.
Ettõl függetlenül nem mondom hogy a japánok betegek vagy "elbaszottak" (ismét bocsánat), csak amit az átlagember lát belõlük, az ez, és kialakul bennük egy fura érzés velük kapcsolatban (bennem is). Szerintem legalábbis. Valószínûleg ha mélyebben beleássa magát az ember ezekbe simán talál minõségi mûsorokat vagy zenéket tõlük (meg nyilván ha talál hozzájuk legalább feliratot).
-Amit tudok meg szokatlan, mert más az érték, más a kifejezés, ahogy az észak európai filmekkel is gyakran nem tudok mit kezdeni.
-Biztos igazad van, ami be lett linkelve, az csak egy szelet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Jó zenék. 😊
Én néhány kedvencem még.
A 100%-ban kitalált és összerakott stílus pedig ugyancsak sztereotípia, ugyanannyi van nyugaton, mint keleten.
#331243 : Tényleg dallamos, és félreértés ne essék, semmi bajom sincs azzal hogy nõi énekes van, a Delain-nek is nõi énekese van és vannak egész jó számaik (bár az tény hogy az általuk játszott számok jelentõs része... "csajos" - szólnak szerelemrõl, megcsalásról, stbstbstb).
#331266 : Power metal, folk metal, metalcore, szimfonikus metal... sorolhatnám, sokféle van 😊 Tessék böngészni 😊
es egy kihagyhatatlan oldal : soundofjapan.hu
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ezt most lõtték Hirosimában.
http://gaborszantai.co.uk/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy dolog borít ki: Még mindig alig értem, mit brekegnek. Amit meg értek, azzal sem megyek semmire <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De még teljesen visszafogottan is õrjöngenek, székben ülve néha, halkan, annak ellenére hogy néhányuk tiszta õrült. 😛

http://gaborszantai.co.uk/