378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#442 -
#441 -
#440 -
#439 :DDDDDDDDDD -
harcu #438 De humoros, hehehe, ekkorat is regen rohogtem. Meghogy Saxo. Hahaha, jo polyen. :((((((((( -
#437 a7fotoja: ne floodolj! (1) -
#435 :o))) -
#434 Efreet: mar elore rohogok hogy ezek tok valodiak :)) ezen a kepen is tok a repulot nezik az emberek! :) -
#433 ebbol latszik hogy nem fotosoposak a kepek mert ott van hogy Copyright es egy nev es ezek altalaban fenykepeszek neve szoktak lenni! Fenykepeszeknek meg nem erdekuk az osszevagas -
#432 ööööö... :))) -
#431 csaak vicceltem... -
#430 eddig is ennyi volt. bár ha szöveget akarsz utána, akkor illik egy < /img > -vel lezárni a képet.
(persze a < és a > után és előtt a space nem kell) -
#429 csak ennyi?!! -
#428 HI!
St. Maarten (Philipsburg)
Szent Martin szigete!:))))
Anyám főnöke itt volt nyaralni! Marha kíváncsi vagyok, hogy tényleg így jönnek le a gépek? -
#427 < img src="http://....../kep.jpg" >
scr-t írtál, és nem a kép címét, hanem az oldalét írtad. -
#426 mi az, amit mindig elszúrok??? ... ugyanis eltűnt a kis jegyzettömböm és nem tudom, hogy mit rontottam el.... -
#425 megcsináltam :) -
#424 mi van???? Efreet?!!!:) -
#423 -
#422 Bocsi, ha kissé nagyra sikerültek a képek -
#421 Ha esetleg valaki izgul, hogy Photosopot nyomtam nekik, itt meglelheti az eredetiket is, egyéb szépségekkel együtt -
#420 Elég sok érdekes hozzászólás volt a leszállópályákról, így hát én is kerestem és találtam érdekes cuccokat... -
#419 először ír, aztán (se) olvas :) -
#418 tsotso megint kitesz magaert :D -
#417 topm..nah jolvan én mentem aludkálni..csüssz!! -
#416 ez topm hol van de azokat nemtom hol vannak.. -
#415 vannak ott de nem ilyen szinten... ez nem tom hol lehet... -
Garrett #414 és te ott hol látsz strandot a reptér mellett? -
#413 még mindig ezen filoztok?:)))) -
#412 Az a pálya használaton kívül is lehet...
-
#411 de minek epitettek volna oda fel/leszallopalyat akkor??? hmm na erre mondjatok valamit! -
#410 A zajhatásról nem is beszélve...
-
#409 Hát... nem tudom... a gép mögött akkora turbulencia keletkezik, hogy szétszórná az embereket mint hülyegyerek a ropit. -
#408 igaza van csocsonak meg a gep aljan (ezustszinueknek) tukrozodik a tengerpart meg a viz. tuti igaziak -
#407 és hasonlo helyek.. -
#406 árrghgh!!! megvan!! nah akor nem kell beszkennelnem:
-
#405 nah megvannak a képek...azaz képeslapok..maldivrol..de nemtom beszkennelni mert nincs meg a zsinor de megkeresem... hát mit mondjak? a repcsi tér egy db sziget:) -
#404 nah anyám megleste a képeket esküdnmi merne rá hogy ez maldív szigetek és azt mondta hogy ez igazi képek..amugy most fog adni képeket:)!!! -
#403 Miért mondom hiába? -
#402 értem te látod hogy a gép mögé néznek a csávok:)))))))))))))))))