378946
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#525 -
#524 -
#523 -
#522 -
#521 találtam pár fasza képet
-
#520 Ezzel mind tisztaban vagyok. Csak epito kritikat mit lehet irni. "Tobbet ne rakj telapos kepet, mert en hiszek bennuk", vagy "ezt a kepet mar 100x lattam, ujabb nincs". Nincs ertelme, a szandekot megertem es elismerem, de ami nekem regi az a tobbi 10.000 forumozonak lehet uj, es ugyanugy, lehet, hogy csak nekem nem tetszik egy kep. Tehat kritizalni felesleges. -
#519 nem szereted a cicákat? figyi meg, ahogy kapaszkodik a rénszarvas...amúgy én nem szeretem a szantás képeket, csak megtetszett ahogy kapaszkodik és közben lobog...
szerinted, ki az, aki maga csinálja a képeket? azt hittem, hogy a humoros képeknél nem lényeg, hogy én csinálom-e (nem is tudnék) a képeket, vagy csak találok és szeretném, ha a ti napotokat is megdobná egy-egy kép...ha valaki elmosolyodik a képek láttán, már megérte feldobni....én így gondolom....nem überelni akarok senkit... -
#518 490, 498. Epito kritikat, talalt kepre nehez mondani. ;-))) Nem is tragarsagra gondoltam. -
#517 de -
#516 az építő kritikának még örülök is...de a trágár, közönséges beszólásokat nem szeretem...azokat, biztos törölném...
melyik kép nem tetszik konkrétan? -
#515 Rendszeresen teszem egyéb fórumokon.
Nem? -
#514 Mar megint a szemelyeskedes. Ejnye-bejnye. A negativ hozzaallasod egyszer meg bajba fog sodorni meglatod. A megrogzott kenyszeres hazudozasrol mar nem is beszelve. :D -
#513 nagyapadra gondolsz? a don kanyaros tortenetével? :D -
#512 Igaz, de itt nem Jasmin tudja torolni, hanem kernie kell. Most a kulturalt hangnemu kritikara gondoltam. A nemkivant egyenek eltavolitasa az szerintem is kivanatos, foleg olyanokra gondolok, akik mas torteneteit meselik, mitha veluk esett volna meg. :DDD -
#511 itt is megvan :D
söt a nemkivant egyenek eltavolitasara is :D -
#510 Az volt gimis osztalytalalkozon meg neznenek a csajok, mi ez a nagy nekibuzdulas... ;-)))
Mellesleg ha nem Altalanos-ban lenne a topic, hanem mondjuk Sajat-ban, akkor biztos lehuznam a nem tetszo kepeket, de ott meglenne az eselyed a kritikam eltavolitasara. -
#509 hát, persze, így logikus, ami nem tetszik, vagy hidegen hagy, arra minek reagálni...ez olyan mintha azoknál a lányoknál csettintenél akik nem tetszenek, vagy közömbösek.....egyfolytában csettintgethetnél...nem igaz?!:) -
#508 tanulságos :) -
#507 En is csak azoknal szolok, ami teccik. Amit mar lattam, atlagos, vagy nem, arra minek. -
#506 és mi volna, ha a tetszésednek adnál hangot? -
#505 Ez jo, elkuldom par havernak... -
#504 -
#503 -
#502 Olyan aranyos:) -
#501 Pókmajomnak hívják. -
netuddki #500 -
#499 Majd reagálok, ha vmi nem tetszik... -
-
#497 "valami", ahogy mondod... -
#496 már azt hittem, senki sem nézi meg...hálás köszönet a visszajelzésért...te vagy az egyetlen, aki reagál... -
#495 Ez nagyon utos :D Elbujt a mama kedvence... :D -
-
#493 ranezesre valami majom :D -
#492 -
#491 szerinte, nagyo ari (nemtommi):
-
#490 -
#489 át tudod érezni, mi? :)) -
#488 au. -
#487 -