378946

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Hunnenkoenig
    en csipem az idösebb nöket, de ez mar gusztustalan :-))
  • CSOCSO
    oiijjj bazzeg.. jolvan.. meglestem.. ez régi kép..de nem vicces...aki ilyet néz nah az már nagyon beteg lehet:) agyilag
  • CSOCSO
    mi volt az mi volt az??:)
  • I.C.ram
    Ijjjj Bazzeg :D
  • Punker
    < img src="http://ide.a.kep.pontos.cime.jpg" >
    a kacsacsorok elé és után nem kell space.
  • Punker
  • zippofcy
    Ez a level tul szep hogy igaz legyen. Kar hogy csak egy vicc, de azert igy is kiru
  • Hunnenkoenig
    Imadom a hasznalati utasitasat! :-)

Föleg a 4. pontot: "Vad nevetessel szétdobálni." :-)))
  • Hunnenkoenig
    Erre :-)))
  • The Garrett
    erre gondoltál?
  • Róka
    Amikor már szemüvegcsere szükséges

• Jasmin
    gyerekek, ez nagyon súlyos! :) húúú, ilyen létezik?! ezt nem bírom megemészteni...
  • a.carkey
    Köszi, de írtok egy példát, nagyon béna vagyok ebben.
  • Dzsini

csináld-magad-konfetti :o)
  • Hunnenkoenig
    Ez a Bush egy akkora fasz!!!!
    Mar lattam kepet rola, ahol gyerekekkel olvas mesekönyvet es fejjel lefele tartja a könyvet!

De a legjobb az volt, mikor kijelentette, hogy küzdeni fog a columbiai kakoültetvenyek ellen!!!!! Nem tudta mi a különbseg a Cocoa es a cocain között. Ennek a fasznak az IQ-ja valahol a beka segge alatt lehet. Szerintem GY.P.-be jart, csak mivel az apja gazdag, meg mar volt elnök, meg mivel ugyis bundaztak a valasztast, hat elnök lett belöle...
  • I.C.ram
    Ez lol!!! A nagy faszt direkt ilyen, ez kérlek az amerikaiak vezetője.
  • Manta
    "de ha kitudnál segíteni még jobb lenne" :)))
  • dikki*yysw
    Szerencsétlen gyerek.
  • dikki*yysw
    Basszus, először vigyorogtam mint a tejbetök, de most már csendben ülök, és nézek magam elé.

És én még szánalmasnak hittem magam! :D
  • CSOCSO
    LOL de lehet hoyg ez direkt ilyen:))))
  • RelakS
    OKOKOK!
  • VinylToy #847
    Másik topicokra értettem! Nem másik fórumra! :)
  • RelakS
    Az Mportalon nem így megy, hanem:
    [img]a kép címe[/img]
  • VinylToy #845
    bocsesz
  • VinylToy #843

:D
  • VinylToy #842
    Nem csak ide máshova is:

[img src="a kép elérésének helye"]
    és a [] helyett <> használod szünetek nélkül!
  • a.carkey
    Hogy lehet ide képet beszúrni? Erre még nem jöttem rá.
  • VinylToy #840
    Építész barátomtól kaptam!

Nézd el szakmai elfogultságomat, de nem tudom megállni, hogy meg ne osszam veled azt az építészeti élményt, melyet a mellékletben küldött, Romániában készült lámpaoszlop+erkélyek meghitt szimbiózisát sugárzó tényképe váltott ki belolem, midon a szemeim elé került. Teljesen elérzékenyültem. Részben azon, hogy nincs oly bonyolult jogi, techikai, vagy muszaki probléma és elofeltevés, mely a kelloen kreatív leleménnyességen kifogna, meg azon is, hogy mindezen földhözragadt vasbetonos viszonyokon keresztül valahogy mégis kibújik a szög, a lehetoségek szertelen szabadságában olykor megtörténik a csoda, és - mint kukafedo hirtelen felrántásakor az illat - szabadul ki a féktelen esszencia. Ha rákényszerül.

• Punker
  • gumininja
    Egyetertek, habar ez a kutyat sem erdekli. Ez egy forum, ahol leirod a velemenyed, aztan ha az nem teccik a masiknak, akkor nem teccik. Amugy meg telleg fake az az anettkas kep, sot ha mar itt tartunk, nekem speciel meg csak nem is tetszik, viccesnek meg aztan plane nem talalom. De ez megint csak egy velemeny volt, ettol fuggetlenul barki azt gondol amit akar rola. Pont.
  • The Garrett
    LOOOOOOOOOOOOOOOOL :))))))) tényleg. De volt az több is :)
  • CSOCSO
    nem azért fűzök hozzá mert én én vagyok hanem azért mert ez egy forum ha még nem vetted volna észre.. nemtom mivan veled is bazzeg ..áh nem is mondom..idijóta
  • vizes
  • RelakS
    ...csak nekem a gyomrom forog tőle (a sírjában )
  • VinylToy #833
    Mindig okoskodni kell? Nem kiváncsi senkise arra hogy te mit gondolsz erről a képről!
    Ennyi!

Nem kell mindenhez hozzáfűzni valamit csak azért mert te vagy a CSoCso!
  • CSOCSO
    cegények:)
  • rage
    Na, pont meg szerettem volna mutatni ezt az oldalt a feleségemnek

Inkább mégsem...
    Mondjuk, szerintem, ez a kép nem idevaló, ha esetleg a moderátor is úgy gondolja, megköszönném.

Gumiszobába ,vagy valahova csak befér...
  • Laza
    lehet, hogy valaki felallitotta...
    mar csak ez all fel neki... :(
  • CSOCSO
    ez full fake!!
  • CSOCSO
    EHH:))