378945
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#925 De komolyan, ekkora ősbunkókat bazzeg:))Főleg a Mariah, azon kikészültem teljesen:) -
#924 annyira suta hogy már nehéz elhinni hogy ők
:)))))))))))))))) -
#923 Bazzeg, ezeken kiakadtam:)))) -
ezen 12 van... lehet vadászni :) -
#921 pontosan -
#920 10 -
#919 hány arc van a képen?
-
:D -
#917 jah és BUSH bácsi überalles :)
-
#916 -
#915 -
#914 tyhii
-
#913 hehh
-
#912 Oldalanként más és más, uhhogy jó lenne konkreticálni a dolgokat. -
leroy1 #911 ha még van itt valaki, szeretném megkérdezni, hogy ez másik oldalon hogy használható?? mert több helyen láttam. (csak ez az első hely, ahol segitettek) -
leroy1 #910 bingoooooo. köszi a segitséget. most már müxik nekem is. super. -
#906 Ahová ezeket az üzeneteket írod, egy kék keret. Amikor elküldesz egyet, akkor megnyomod a "Mehet!" gombot. Na mielőtt megnyomnád, akkor lejjebb viszed a tekinteted, kb. 2mm és ott találsz egy "szmájli" lehetőséget. Feljön egy ablak, ott kiválasztod a jelet és push!. Utána becsukod az ablakot és látsze egy "kapcsoszárójel vm kapcsoszárojel bezárva feliratot. Ha ezt látod, ott lesz a kiválasztott jel, ha elküldöd a "Mehet!" gombbal az üzenetet. Ha viszont most csak poénból szivattál :
-
#903 ? Azt kell megnyitni és kiválaszthatsz pici mosolygó pöcsöket, akik nem bizti, hogy mindig mosolyognak ... Ennyi. -
#901 Az üzenet ablak alatt, ahová gépelsz, "szmájli beszúrása" opció ... -
#899 "Germany helyére betették Irakot és így poén kép ..."
Na erre mar gondoltam en is :-)
A mai vilagban mar egy kepnek vagy videonak sem hihet az ember. Tiszta örület...
-
#898 Ja azt nem is néztem. Így már érthető. De Csehország mellett nem Irak van? Vagy keverek valamit? Már bekészítették az öblöt így már Kuwaitban gondolkodott a szerkesztő. Bár az is lehet, hogy csak szerkesztett kép. Germany helyére betették Irakot és így poén kép ... -
#897 Egyebkent volt mar egy ugyanilyen kep a CNN-töl, ahol szinten összecsereltek ket orszagot. Azt hiszem Svájc helyen lengyelorszag volt. Az biztos, hogy Svájccal volt valami. -
#896 :-)) -
#895 Bazeg es az nem tünt fel, hogy Csehorszag fölött nekik IRAK van?????????? -
#894 LOL..más: annyira rémisztő dolog ha valami víz alatt van, nem?:)))mondjuk ez anynira nem de amikor a truman showban a hajo félig el volt süllyedve nah akkor én sem mertem volna hajóra szállni..meg egyszer mutattak egy boeinget ahogy pár lábynira a víz alatt fexik hát még egy pohár vízhez is ovatosan nyultam:) pedig nem félek a víztől:) -
#893 Ez nem hülyeség. Prágában volt a Nato csúcs, és általában ahonnan jelentkeznek, azt a helyet szokták kiírni. Még jó, hogy nem az erős Román légvédelmet mutatták. Mit kezdtek volna a CNN nézői a szirisassal. Azt hitték volna, hogy természetfilm? -
#892 -
#891 -
#890 -
#889 -
#888 -
#887 -
#886 A "nem az én dolgom" verseny idei győztese.
-
#885 -
#884 olvasd össze:
-
#883 -
#882 -
#881 -
#880 -
#879 en csipem az idösebb nöket, de ez mar gusztustalan :-))