378945

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Gery1980
    De komolyan, ekkora ősbunkókat bazzeg:))Főleg a Mariah, azon kikészültem teljesen:)
  • CSOCSO
    annyira suta hogy már nehéz elhinni hogy ők

:))))))))))))))))
  • Gery1980
    Bazzeg, ezeken kiakadtam:))))
  • Dzsini

ezen 12 van... lehet vadászni :)
  • Ams
    pontosan
  • Blasta
    10
  • Ams
    hány arc van a képen?
  • VinylToy #918

:D
  • The Garrett
    jah és BUSH bácsi überalles :)

• The Garrett
  • Punker
  • CSOCSO
    tyhii
  • CSOCSO
    hehh

• RelakS
    Oldalanként más és más, uhhogy jó lenne konkreticálni a dolgokat.
  • leroy1
    ha még van itt valaki, szeretném megkérdezni, hogy ez másik oldalon hogy használható?? mert több helyen láttam. (csak ez az első hely, ahol segitettek)
  • leroy1
    bingoooooo. köszi a segitséget. most már müxik nekem is. super.
  • a.carkey
    Ahová ezeket az üzeneteket írod, egy kék keret. Amikor elküldesz egyet, akkor megnyomod a "Mehet!" gombot. Na mielőtt megnyomnád, akkor lejjebb viszed a tekinteted, kb. 2mm és ott találsz egy "szmájli" lehetőséget. Feljön egy ablak, ott kiválasztod a jelet és push!. Utána becsukod az ablakot és látsze egy "kapcsoszárójel vm kapcsoszárojel bezárva feliratot. Ha ezt látod, ott lesz a kiválasztott jel, ha elküldöd a "Mehet!" gombbal az üzenetet. Ha viszont most csak poénból szivattál :
  • a.carkey
    ? Azt kell megnyitni és kiválaszthatsz pici mosolygó pöcsöket, akik nem bizti, hogy mindig mosolyognak ... Ennyi.
  • a.carkey
    Az üzenet ablak alatt, ahová gépelsz, "szmájli beszúrása" opció ...
  • Hunnenkoenig
    "Germany helyére betették Irakot és így poén kép ..."

Na erre mar gondoltam en is :-)
    A mai vilagban mar egy kepnek vagy videonak sem hihet az ember. Tiszta örület...
  • a.carkey
    Ja azt nem is néztem. Így már érthető. De Csehország mellett nem Irak van? Vagy keverek valamit? Már bekészítették az öblöt így már Kuwaitban gondolkodott a szerkesztő. Bár az is lehet, hogy csak szerkesztett kép. Germany helyére betették Irakot és így poén kép ...
  • Hunnenkoenig
    Egyebkent volt mar egy ugyanilyen kep a CNN-töl, ahol szinten összecsereltek ket orszagot. Azt hiszem Svájc helyen lengyelorszag volt. Az biztos, hogy Svájccal volt valami.
  • vizes
    :-))
  • Hunnenkoenig
    Bazeg es az nem tünt fel, hogy Csehorszag fölött nekik IRAK van??????????
  • CSOCSO
    LOL..más: annyira rémisztő dolog ha valami víz alatt van, nem?:)))mondjuk ez anynira nem de amikor a truman showban a hajo félig el volt süllyedve nah akkor én sem mertem volna hajóra szállni..meg egyszer mutattak egy boeinget ahogy pár lábynira a víz alatt fexik hát még egy pohár vízhez is ovatosan nyultam:) pedig nem félek a víztől:)
  • a.carkey
    Ez nem hülyeség. Prágában volt a Nato csúcs, és általában ahonnan jelentkeznek, azt a helyet szokták kiírni. Még jó, hogy nem az erős Román légvédelmet mutatták. Mit kezdtek volna a CNN nézői a szirisassal. Azt hitték volna, hogy természetfilm?
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
    A "nem az én dolgom" verseny idei győztese.

• Punker
  • Punker
    olvasd össze:

• Punker
  • Punker
  • Punker
  • Punker
  • Hunnenkoenig
    en csipem az idösebb nöket, de ez mar gusztustalan :-))