Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
pred
Am vannak ilyen marvel fan ismerõsök, azokra gondoltam, nem csajozós dumának 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jó tudni ezeket, egyszer még tuti felhasználom beszélgetésben 😊
1. Rozsomák
2. Szerintem nem halhatatlan, de elég nehéz kinyírni.. ha bedobnák egy vulkánba (vagy épp a napba), azt valszeg nem élné túl..vagy a terminátor-féle olvasztótégelyt... és van pár olyan mutáns és egyéb szuper képességgel rendelkezõ illetõ, aki ezt minden további nélkül véghez tudná vinni vele...
3. Az adamantium a legkeményebb anyagok közé tartozik a Marvel univerzumban, rendkívül nehéz megsemmisíteni, de nem lehetetlen..
4. Vágták már le a fejét, túlélte, bár tehetetlen volt, míg vissza nem tették a testére és gyógyult össze
5. Ugyanígy Hulk is tépte már ketté..
6. Arra is volt rá példa, hogy Magneto kitépte a testébõl az összes adamantiumot, amit késõbb tán Apocalypse pakolt vissza bele valami módon
7. Történt olyan eset is, hogy elvették a mutáns erõit, így a regenerációt is, és majdnem belehalt a fémmérgezésbe. Még épp idõbe sikerült visszakapnia a képességeit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Befásultál mint én. :S
2 in 1
GoT + Chair
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)