378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#12966 igen, és tök véletlenül egy filmben is megénekelték az esetet :) sőt, szerintem legalább 200 helyen megtörtént az egész országban, és mindenhol megesküdnének rá jópáran, hogy ők még látták is :DDDD -
#12965 az itt volt Eger mellett, és nem találták meg a fejét mert fullosan szétdurrant, ablakok betörtek meg minden tűzoltókat ki kellett hívni :) -
#12964 -
#12963 Ez dupla poén.A mentő miatt:) -
#12962 Ez nagyon urban!!! Suburban :DDD -
#12961 Ja látom már vannak iylen történetek. :-) -
#12960 Én meg azt hallottam, hogy a marhák gázzal megfullasztották a disznót. Aztán elkezdték pörkölni...
A fejét a szomszédban találták meg. -
#12959 ROOOOOOOOOOOFL ez hatalmas:)) en is voltam mar 3 an..
de fiatal voltam .. es vegulis nem is csinaltam semmit csak a kiskolkokkel rohangaltunk mikozben a disznot meg kivegeztek meg ilyenek:) amugy tenyleg van egy fasza kis feelingje.. borozas meg minden.. jo is lehet az -
#12958 Én olyanról hallottam, hogy gázzal ölték meg, majd jött a pörkölés lánggal
Nemtudom, igaz-e... -
#12957 Ezek nagyon tetszenek. Van linked? -
#12956 csak a kolbászt -
Gear #12955 De azért a hurkát kolbászt szalonnát megeszed mi?! -
#12954 Egy osztálytársam rokona Ausztráliában él és egyszer magyarországra látogattak. Részt vettek egy disznóvágáson és az egyikük teljesen elhűlt arccal nézte, ahogy a disznót leölik és az járt a fejében, hogy amit eszik néhány órával azelőtt még ott futkározott az udvaron. A másik pedig tök élvezettel segített, szóval nem vagyunk egyformák.
Egyik rokonom dolgozott vágóhídon és azóta nem eszi meg a bolti szalámit, csakis a házi készítésűt. Szóval a háziban biztos nincs annyi "e" vitamin. -
#12953 én már voltam vagy 3 disznóvágáson, de mindig is gyűlöltem. az egész valahogy gusztustalan. mindenhol vér, ahogy vagdossák a belsőségeket, ahogy a rokonok eszik a sültvért meg a sózott disznóbőrt . -
#12952 -
#12951 Bánhatjátok hogy eddig nem voltatok még disznóvágáson. Annak fílingje van. Hallottam már egy olyan sztorit, hogy disznót leölték, megpörkölték, bementek egy kicsit pálinkázni, aztán látták hogy a disznó hót feketén rohangál az udvaron.
Van egy másik sztori is, de lehet hogy csak urban legend:
A böllér részegen vágta a disznót, és a sertés nyaka helyett a saját combját találta el a nagykéssel, erre felkiált: Hogy a k***a anyját, ez még harap is! -
#12950 én sem voltam még eddig, mégis látom a 'felszerelésből', hogy mi lehet... -
#12949 Szvsz a mentő csak elhajt a ház előtt és csak véletlen lett lefényképezve (tekintve, hogy nagyon nyomul az út túloldalán a kocsisorban). -
#12948 Még szerencsére nem voltam disznóvágáson bár a nagy műveletek elvégzése után tuti benéznék egyre hogy "ellenőrizzem" a végteméket. :D -
#12947 azért a milliós kocsi ott áll a ház előtt... -
#12946 putri cigányok
néz csak meg a környéket... -
#12945 mindenesetre higiénia rulez! :) -
#12944 de az milyen lol hogy rajukhivtak a mentoket: D -
#12943 minden bizonnyal egy disznóvágás. -
#12942 látszik nemláttál még disznóvágást :D -
#12941 a gázpalack alapján szerintem disznóvágás a főutcán :) -
#12940 Emmi? -
#12939 -
#12938 -
#12937 -
#12936 -
cyrus #12935 Off:Mi van a cjb.hu-val hogy már egy hete nem érhető el ? -
#12934 tudom. -
#12933 ilyenkor azért elcsodálkozom magamon, ilyen témájk mellett nap mint nap megyek el....:(
-
#12932 bármilyen meglepő, ennél a tizenx képnél azért több volt a Felvonulási téren :) -
#12931 :DDD -
cyrus #12930 bazeg, aszittem megtaláltad az összeset valahol a neten azé mondod..... -
#12929 te ilyen sherlock lehetsz <<<<#12919>>>>> -
cyrus #12928 holö ? -
#12927 hehe.. ma fotózgattam én is :) bár nem pont ugyanezeket, de van átfedés :)