378941

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Dzsini
    igen, és tök véletlenül egy filmben is megénekelték az esetet :) sőt, szerintem legalább 200 helyen megtörtént az egész országban, és mindenhol megesküdnének rá jópáran, hogy ők még látták is :DDDD
  • Punker
    az itt volt Eger mellett, és nem találták meg a fejét mert fullosan szétdurrant, ablakok betörtek meg minden tűzoltókat ki kellett hívni :)
  • Aquir
  • Dynamic
    Ez dupla poén.A mentő miatt:)
  • ghost cb
    Ez nagyon urban!!! Suburban :DDD
  • Hmuda
    Ja látom már vannak iylen történetek. :-)
  • Hmuda
    Én meg azt hallottam, hogy a marhák gázzal megfullasztották a disznót. Aztán elkezdték pörkölni...

A fejét a szomszédban találták meg.
  • CSOCSO
    ROOOOOOOOOOOFL ez hatalmas:)) en is voltam mar 3 an..
    de fiatal voltam .. es vegulis nem is csinaltam semmit csak a kiskolkokkel rohangaltunk mikozben a disznot meg kivegeztek meg ilyenek:) amugy tenyleg van egy fasza kis feelingje.. borozas meg minden.. jo is lehet az
  • Aramir
    Én olyanról hallottam, hogy gázzal ölték meg, majd jött a pörkölés lánggal
    Nemtudom, igaz-e...
  • LSL
    Ezek nagyon tetszenek. Van linked?
  • FtranX
    csak a kolbászt
  • Gear
    De azért a hurkát kolbászt szalonnát megeszed mi?!
  • Sadist
    Egy osztálytársam rokona Ausztráliában él és egyszer magyarországra látogattak. Részt vettek egy disznóvágáson és az egyikük teljesen elhűlt arccal nézte, ahogy a disznót leölik és az járt a fejében, hogy amit eszik néhány órával azelőtt még ott futkározott az udvaron. A másik pedig tök élvezettel segített, szóval nem vagyunk egyformák.
    Egyik rokonom dolgozott vágóhídon és azóta nem eszi meg a bolti szalámit, csakis a házi készítésűt. Szóval a háziban biztos nincs annyi "e" vitamin.
  • FtranX
    én már voltam vagy 3 disznóvágáson, de mindig is gyűlöltem. az egész valahogy gusztustalan. mindenhol vér, ahogy vagdossák a belsőségeket, ahogy a rokonok eszik a sültvért meg a sózott disznóbőrt .
  • 0ppika
  • Sadist
    Bánhatjátok hogy eddig nem voltatok még disznóvágáson. Annak fílingje van. Hallottam már egy olyan sztorit, hogy disznót leölték, megpörkölték, bementek egy kicsit pálinkázni, aztán látták hogy a disznó hót feketén rohangál az udvaron.
    Van egy másik sztori is, de lehet hogy csak urban legend:
    A böllér részegen vágta a disznót, és a sertés nyaka helyett a saját combját találta el a nagykéssel, erre felkiált: Hogy a k***a anyját, ez még harap is!
  • cSuwwi
    én sem voltam még eddig, mégis látom a 'felszerelésből', hogy mi lehet...
  • Hmuda
    Szvsz a mentő csak elhajt a ház előtt és csak véletlen lett lefényképezve (tekintve, hogy nagyon nyomul az út túloldalán a kocsisorban).
  • Hmuda
    Még szerencsére nem voltam disznóvágáson bár a nagy műveletek elvégzése után tuti benéznék egyre hogy "ellenőrizzem" a végteméket. :D
  • cSuwwi
    azért a milliós kocsi ott áll a ház előtt...
  • cSuwwi
    putri cigányok
    néz csak meg a környéket...
  • FtranX
    mindenesetre higiénia rulez! :)
  • The Garrett
    de az milyen lol hogy rajukhivtak a mentoket: D
  • FtranX
    minden bizonnyal egy disznóvágás.
  • The Garrett
    látszik nemláttál még disznóvágást :D
  • cSuwwi
    a gázpalack alapján szerintem disznóvágás a főutcán :)
  • Hmuda
    Emmi?
  • 0ppika
  • FtranX
  • FtranX
  • Szabina
  • cyrus #12935
    Off:Mi van a cjb.hu-val hogy már egy hete nem érhető el ?
  • The Garrett
    tudom.
  • Galy
    ilyenkor azért elcsodálkozom magamon, ilyen témájk mellett nap mint nap megyek el....:(
  • Lacee
    bármilyen meglepő, ennél a tizenx képnél azért több volt a Felvonulási téren :)
  • ollie
    :DDD
  • cyrus #12930
    bazeg, aszittem megtaláltad az összeset valahol a neten azé mondod.....
  • The Garrett
    te ilyen sherlock lehetsz <<<<#12919>>>>>
  • cyrus #12928
    holö ?
  • Dzsini
    hehe.. ma fotózgattam én is :) bár nem pont ugyanezeket, de van átfedés :)