378941

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • CSOCSO
    Joska bacsi matt reszegen odahajol a malachoz:
    Mr malac!!! Az arammal valo kivegzes a halalaig tart a falusi torvenyek ertelmeben!
    Isten irgalmazzon a lelkenek!
    ....
    Pista... johet a kettes!!!....
  • CSOCSO
    szivenszuras????? olyat meg nem lattam.. csak azt hogy elvagjak a torkat es azt folyatjak egy kis lavorba... no meg a homlokba loves...
  • CSOCSO
    ezt isdn el is megcsinaltam!:)
  • Punkerwork
    kést a nyakának azt kész, EU bek@phatja nem értenek azok a jó kajákhoz :)
  • Sadist
    Biztos volt rajta kevlar :D Amúgy egy pisztolykaliber valszeg kevés egy több mint egy mázsás állatnak. Van ahol meg shotgunnal lövik :)
  • RelakSfromhome
    Egyszer voltam ott a disznóvágás elején: Apám éppen nagynéném férjének szolgálati pisztolyával akarta leteríteni a malacot. Az egyikbe négyet lőtt, a másikba kettőt :D Még az egyik hátsó combból is került elő töltény :)
  • I.C.ram
    LOL mekkora undorító képmutatás ez a kép...
  • The Garrett
    az nem euszabvány disznóölés volt :)
  • FtranX
    egyszer, amikor én voltam, egy olyan baltaszerű szerszámmal ölték meg a disznót, aminek az egyik végéből egy kb 15 centis "szeg" áltt ki. Páran lefogták a disznót, egy ember pedig szépen a koponyája közepébe állította a szerszámot. Azonban nem történt semmi. Ekkor újra odacsapott, de még mindig nem történt semmi. Végül a harmadik ütéstől esett össze a malac. Elég brutális volt...
  • 0ppika
    Mindkettőt :D
  • The Garrett
    Egyiketse :P
  • Punkerwork
    téged is
  • Voltan
    Le kéne lőni. Sziget sucks.
  • Sadist
    A szöveg magyarul:
    Hol van a műbráner, akarom mondani a diszkó!
    (Azért az is poén, hogy a hülyéje !-t rakott a ? helyett)
  • PREMIERE1
  • Sadist
    Én azon röhögök inkább, hogy az embereknek ilyen istentelen baromságok eszébe jutnak, hogy elgázosítanak egy disznót (az amúgy nem PB (Propán-Bután) gáz volt?).
  • CattiBrie
    Se nem kép. :)
  • CattiBrie
    Na igen. #12985, #12987 Ez az, ami sem ari, sem humoros.
  • Bandew
    Most már jó lenne leszálni erről a témáról. :-D
  • Nyiri
    Az is szajrol-szajra terjed, hogy PG gazzal oltek meg a disznot, majd megperzseltek. Ahogy kell fel is robbant...
    Meg a szomszed hazrol tetejerol is szedtek le nyesedeket :)

Arrol nem szol a lengeda, hogy mi lett az elgazositokkal :)
  • cement
    erről már én is hallottam, durva sztori
  • Sadist
    Volt olyan sztori is (Aktívban volt, úgyhogy nem tudom mennyire megbízható, döntsétek el ti), hogy a disznót egy házi készítésű sokkolóval akarták megölni, csakhogy az zárlatos lett és a kezelőjét áramütés érte. Erre jött a segítőtárs és az áldozatot le akarta választani az áramkörről, persze puszta kézzel. Ő is meghalt áramütéstől. Utána kiment az asszony is az udvarra, meglátta a két holttestet, majd szívrohamot kapott és meghalt. De asszem a disznó túlélte.
  • PLaci #12984
    Sok a duma, kevés a kép!
    Ha ennyire jó téma, nézzétek meg, van-e ilyen topic :-)
    (Ha nincs, nyissatok :-))
  • ghost cb
    Ciánkapszula... Ja akkor mérgezett lesz
  • CattiBrie
    Háát... Nem lehetne megkérni, hogy "hajjon" meg? :)
  • repro
    Amikor kergetőznek akkor nincs megbökve a disznó...
    Igaz jobb helyeken nincs kergetés. 3an megfogjuk, fejlövés, vége. nem szenved semmit.
  • CattiBrie
    Neem! Egyik sem jó. Miért nem lehet megvárni, amíg végelgyengülésben elalszik?
  • ghost cb
    Halálsoron...
  • Mighty
    Az utoszeges megoldas gyors szokott lenni, csak akkor van kis bibi, ha pont abban a pillanatban kapja el a fejet a malac, mikor elsutik az eszkozt. Na olyankor meg kell varni, mig picit lenyugszik es lehet elolrol kezdeni.
    De van egy humanusabb modszer, mikor aramot vezetnek az allat agyaba asszem. Volt is rola EU-s film asszem. A malac egy pillanat alatt a foldre rogyott.
  • CattiBrie
    Ez nekem olyannak tűnik lassan, mint a spanyol bikaviadal. :S Szegény állatok! Nincs egyszerűbb "móggya" a mészálrásnak (hamarabb meghal, nem kell kergetni)?
  • Mighty
    Hat nem tudom. En szinte minden evben voltam disznovagason eddig cca 7 eves korom ota es a disznovagas max 1 kupica palinkaval kezdodik es aztan egybol megy az "oles". Regen meg csak szimplan kessel szivenszuras ment, de vagy 10 eve mar fejbeloves esete forog fenn. Par eve meg mar nem is kaparjuk a porzsolt bort, hanem magasnyomasu mosoval esunk neki :)
  • zakika
    nalunk minden evben vn egy, neha ket disznovagas... nem gyerekjatek az biztos. volt mar ugy, hogy az utoszog nem tudt atmenni a diszno vastag pofazsirjan es a koponyjan se (logikus). utana jottek a britalis modszerek - haver raugrott a harommazsas malackara a faterom meg belevagta a kert a torkaba. ilynekor nem szabad a kornyeken lenni, mert a gyengebb olakat szet is rugja, embernek meg eltori a labat.
  • CattiBrie
    Ez mindennapos :)
  • CattiBrie
    Ez régi
  • ghost cb
  • Dzsini

abrakadabra :)))

• robotnyk
  • Punker
    nem csak tőle hallottam már a környéken ez elég népszerű történet, amúgy meg aki végig látott már disznóölést az tudja hogy simán megcsinálják, hajnalban elkezdenek piálni mire ott tartanak hogy a disznó jöjjön a társaság fele részeg akkor meg könnyen jönnek az ötletek :)
  • Dzsini
    én fenntartom a lehetőséget, hogy faterod ugrat téged :) de kb 30 éve kering a sztori, és mindenfelől hallani "autentikus", megbízható forrásokat... na mindegy, nem lehet bizonyítani egyiket sem, és az ember rokonoknak inkább hisz :))
  • Punker
    hát elég nagy a valószínűsége hogy ez tényleg itt volt, legalábbis nem valószínű hogy a kórházban ilyen ökörséget mondjanak mikor kérdezi a beteget fater hogy mi lett vele.....