378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#16102 Szerintem nem. Ezt a Harlemeset ki mernéd próbálni? :D -
#16101 kicsivel kisebbnek tunnek a kilometerek:) -
#16100 ték :D -
#16099 Áhh mennymár, ilyen gigavárosok mellett az mennyi??!:) -
#16098 ??? -
#16097 szerintem ez kurva nagy kamu :) -
#16096 ketto kozott van vegulis vagy 30 km kulonbseg de nembaj -
#16095 Az atomtudósos az meg olyan stílusos :) -
#16094 Nekem az 1 (vibrátor) és a 3 (kiscsaj) tetszik :) -
#16093 nekem meg a 99éves mamóka -
#16092 nekem ez teccett a legjobban:
A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.
-
#16091 -
#16090 Namost ezt élőben megnéztem volna, hogy hogy a rákba szól ekkorát :) -
#16089 nekem a rendőrös meg a hajtóműves a kedvencem :D -
#16088 Ez nem bízta a véletlenre.
John Joe Winter őrmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nevű robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követelő oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter tűnt el.
-
#16087 Loller, tényleg :D De azért a vietnámi papucs zoknival se piskóta :DDD -
#16086 azé bakancsos nigga is rulzik ott a strandon :DDDD -
#16085 Az év 12 halálesete
11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" című filmből merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdetőtáblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt. -
#16084 de hát Palm Beach, az 1 köpésre van Miamitól.
Szinte egybe van építve az üösszes többi környéki településsel -
#16083 ?? helyileg a cuccos feljebb van miamitol.. valahol ft lauderdale felett.. esetleg w palm beach? mar nem emlexem -
#16082 na ezz hol készült épp? -
#16081 há Miamiba főleg azok rontják a levegőt, nem az Afrikai honosítottak ám.
na meg a Kubaiak is tudnak ott élni. -
#16080 LOL.. nem... de nem ereztem magam szarul. ahhoz kepest hogy a strand 80% ilyen csoki volt.. sooot.. a csoki csajokat fenykepeztem orrba szajba:) oszt devicces lett volna betalalnak hogy mit fotozom a csajuk segget:) pppfff...
no mindegy.. -
#16079 A rohadt genyák! Vice Cityben mindig rámtámadtak és ki akartak nyírni -
#16078 engem is osztársam emlékeztetett:) -
#16077 ezek a csicskák sztem Haitit gecók -
#16076 Tényleg!Jó, hogy szólsz! -
#16075 FAKE! Ilyen fogyatékos nem lehet valaki, hogy így hordja a gatyát :DDD -
Nyiri #16074 Nem erezted kisebbsegben magad? -
#16073 :DDDDaz ma lesz az RTL-en -
#16072 ezt te fotóztad ? remélem nem volt a nyakadban "I hate niggers" tábla :) -
#16071 MILLIO szorri a kep merete miatt! remelem most az egyszer elnezitek:) -
#16070 japan gadzsik ilyenekben?:) jajj:) hehehe
feka csavoktol hanyok mikor 40 fokos floridai melegben van rajtuk egy boxer.. aztan a pocsuk felett egy rovidgatya.. altalaban vazlami najki vagy fubu gatyesz... aztan terduknel fognak egy farmer (hosszu!!) gatyeszt!!!!!!
3 reteg gatya!!! es a lol meg az mikor a strandom is azt latom hogy a medenceben farmesban zokniban furdenek.. van aki a cipojet se veszi le..IDIOTAK!!!!
nah .. kozben kepet is kerestem rola:
bocs ha nagy...
nezzetek at az embereket:) bakancsban meg ilyenek.. LOLLER BAZMEK -
#16069 Ez jóóóó! :DDD
(már annak aki érti) -
#16068 Látom ez a divat neked is bejönne!:D -
#16067 Akkor le vagyok maradva!:P
Biztos vagyok benne, hogy lesznek páran akik megcsináltatják... -
#16066 :DDD -
#16065 nem lapos a segge csak csaloka... akarhogy is nezzen ki a feje..csak pucsijjon oszt kesz:) -
#16064 nah ez zsir:)
mar ertem mi az ertelme ennek a terdunknel log a gatya feka szokasnak.. csajoknak jol all :)))))))) -
#16063 missing cat: