Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
ja én támogatom a dagifelvonulást! Miattuk amúgy is elég lenne csak 1 megállónyi távolságot lezárni az Andrássyn <#idiota>

amúgy ja, lehet a melegek jogai elõtt mondjuk úgy mindenkinek (vagy legalábbis a többségnek) a jogait kéne rendbe tenni, és talán utána lehetne továbblépni.
Rohadjunk meg egyutt akkor...

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Oké, nem próbáltam semmi sem semmivel összemosni, csupán egy másik manapság "divatos" devianciát hoztam fel (ami benne van a köztudatban, médiában), ami bárminõ fura is, de "legalizálódni vágyik". Tanult tezstvíreim bezonyára tudnak más hasonló devianciát is felhozni! Sõt még csak nem is én hoztam fel, hanem elõttem is felhozták, abból ollóztam. (szal. nem ártana mindig visszaolvasni, mielõtt lecseszünk valakit)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hundredeyes
Nekem zsidó a barátnõm, az ér?

Bachstein
Tessek SQJ, baszodjak meg, mert jamaikai baratnom van, kulfoldon elek, elfogadom a melegeket, vegakat, London zsidonegyedeben elek, nem fajtiszta a kutyam sem.

Sir Quno Jedi
Jah, mink mérnem vonulunk fel? Pedig minket jobban elnyomnak manapság (nomeg régen is), mint a homikat. Ennél jobban csak az szív aki dagihomi! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Törölt felhasználó
Hát biztos vannak fekete felvonulások, de hogy sehol nem látni õket, mert kb senkit nem érdekel. Szerintem idõvel ez lesz a melegekkel is.
Ne is próbáld összemosni a pedofíliát a melegséggel. A melegek konszenzuális viszonyt alakítanak ki, míg a pedofilokról ez nem mondható el.

A kérdésedre válaszolva: ott fogunk megállni, amikor minden beszámítható személy bármit megtehet, amivel másoknak nem okoz fájdalmat, de neki jó.
A Btk. a határ. Errõl szólna egy jogállam. Amíg Btk.-ba nem ütközik, addig mindenki azt csinál, amit akar.

Sir Quno Jedi
He?!? Nem én hoztam fel a négusokat, vaze. Én csak azt mondám, hogy nem is lenne rossz, ha már a melegeknek sem kéne felvonulniuk, mert mindenki leszarná õket (mint kint a négusvonulást, amit említettek).

Sippie
elõbb még a dagik lesz a téma!
De akkor nem az lenne a legegyszerûbb megoldás, hogy meg kéne nekik adni, amit szeretnének, házasodhassanak meg fogadhassanak örökbe, és akkor nem lenne okuk felvonulgatni?

Mert ugye az megvan, hogy azért vonulgatnak, mert jogokat szeretnének? Ptk változtatást?

Tényleg, egy kibaszott tollvonás kérdése, hogy házasodhassanak-e. Ki nem szarja le? Házasodjanak. Templomi esküvõjük úgysem lesz, fundamentalisták megnyugodhatnak, hogy nem Isten elõtti házasság meg a lelkek uniója, csak egy hülye evilági jogi szarság. És akkor mindenki heppi, és kussol, nem vonulgat.
Feketék is addig masírozgattak, amíg meg nem kapták a jogaikat, ma már nem nagyon látsz feketejogi felvonulást.

Én senkit sem utálok, és mindenkivel szemben toleráns vagyok, amíg õ nem akadályoz másokat abban, hogy teljes és boldog életet éljen. Egy konzervatív, aki nem kirekesztõ, nem hisztizik a melegek ellen, természetesen lehet jó ember. Nem mondom, hogy David Cameron abszolút követendõ példa, mert követett már el nem egy politikai aljasságot, de konzervatív, és büszke is rá, hogy az õ miniszterelnöksége alatt lett legális a melegek házasodása Nagy-Britanniában.
SzirmosSzisza
Lassan elõjönnek a külföldön dolgozó magyarok is, csak várj a sorodra 😄

Amúgy kevés a kép, sok a szöveg még mindig

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
"A látens melegeknek hiába magyarázol bármit is, rettegnek attól, hogy leleplezõdnek"

szép öngól, leülhetsz, egyes 😉
Sir Quno Jedi
Amúgy tényleg vicces, ha belegondoltok, hogy anno (nem is olyan régen) mindenki próbálta rejtegetni a devianciáját, mert szégyellte, manapság meg igyekszik minél látványosabban világgá kürtölni, hátha vannak annyian mások is hasonló devianciával, hogy kénytelenek lesznek õket elfogadni a "normálisak", mert nekik jogaik vannak vaze, õk nem különálló deviánsok, hanem õk már egy összetartó KÖZÖSSÉG. Együtt harcolhatnak immár a jogaikért. És valóban ez mára már oda vezet, hogy pedofil párt van és ez még szvsz. csak a laza kezdet... Hiszen ha egy devianciát elfogadunk normálisnak, akkor a többi miért is nem, hol a határ stb. Hol fogunk megállni, azt mondani, hogy oké, ez a vége, nem tovább?! Fura egy világ...

hundredeyes
Ebbõl is látszik mennyire korlátolt vagy kisfiam. A meleg gondolatok már elárasztották az agyadat és ismeretlenül is lemelegezel valakit, ez azért elmond rólad is valamit. 😄

De jo, most mar a nem fehereket is vegyuk elo... komolyan ennyire uborka mindenki?

qetuol
"nyomásgyakrolás", persze. szépen a szõnyeg alá söpörted. bizonyítékod persze az nuku. ennyi erõvel én meg azt állítom, hogy a nácilobbi hatására rakták a betegségek közé eredetileg -_-'

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

hundredeyes
Én nem utálom a szélsõjobbosokat, jót szórakozok tudatlanságukon és gyûlöletükön, mely elcseszett életükbõl fakad.

Sippie
és a te szüleid mit szóltak mikor megtudták?
Jelentõs különbség a kettõ között az, hogy a vallásod választott, bármikor megváltoztathatod.
0Fritz0
Már megmondtam, hogy ti nem (csak?) a buzikat szeretitek, hanem a jobboldalt utáljátok.
De azt nagyon. (ezzel nincs gond)
Csak akkor nem kéne ez a jogvédõ álca, köszönöm.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sir Quno Jedi
"Aztán olyan természetesek lettek hogy már fel se vonulnak azóta." Jó is lenne... 😄

hundredeyes
A látens melegeknek hiába magyarázol bármit is, rettegnek attól, hogy leleplezõdnek, ezért szidják a melegeket akkor is, ha nem vonulnak fel. A felvonulás már csak olaj a tûzre. 😄

Törölt felhasználó
Az a baj hogy mindkét oldal telis tele van szélsõségesekkel.
1. Vonuljanak fel a melegek, ha akarnak. Lehet büszke lenni arra hogy más vagy. De ezt tegyék normális keretek között, mert amit manapság csinálnak az valóban a kretén kategória.
2. Az ellenzõik se álljanak ott és verjék a nyálukat, hogy minek vonulnak fel. Szerintem a felvonulók, azért viselkednek ennyire szélsõségesen, mert a kordon másik oldalán vannak olyanok akiket ezzel jól felhúznak.
És vica verza. Szerintem normális keretek között senkinek nem lesz baja az egésszel.
Anno Amerikába is ugyan ilyen cirkusz volt a Feketék felvonulásain. Aztán olyan természetesek lettek hogy már fel se vonulnak azóta.

Am ezek a viselkedések az emberi természet velejárói. Ugyanis az emberek nagyon nehezen szokják meg a változást és nem szeretnek változni.
0Fritz0
"A pszichiátriai szakmára a meleg szerveztek komoly társadalmi nyomást gyakoroltak annak érdekében, hogy ezen bizonyítékok tükrében vizsgálja felül az elavult medikalizációs szemléletet."

Nyomásgyakorlás, gondolom ismerõs a szó és a jelentése. 😊
Szóval az orvosok nem maguktól, hanem politikai kényszer (sõt, társadalmi szervezetek, nem orvosiak) hatására cselekedtek, nincs ebben semmi új.
Vaaaaagy az orvosok is mind gaz kirekesztõ náczikok voltak, de aztán az igazságos homárok jó útra térítették õket... jaj anyám...
Néha olvashatnál a sorok között.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sir Quno Jedi
Ezerszer cáfolva lettek SZERINTÜK! Érted már?! Ami számukra a megdönthetetlen és perdöntõ bizonyíték, azt mások körberöhögik, vagy csupán figyelmen kívül hagyják, vagy számukra nem is létezik. Nem vagyunk egyformák. Õk görcsösen kutatják/keresik (önigazolás rulez) az érveket és bizonyítékokat, hogy mindenkinek a pofájába vághassák, hogy miért is van JOGUK (sõt szinte már erkölcsi kötelességük), hogy nyíltan éljék meg a devianciájukat a társdalom többi tagja elõtt/felé. A többiek viszont mikor ezekkel szembesülnek, elsõ körben szeretnének kimaradni ebbõl az egészbõl, de ugye nem lehet, mert tolják a pofájukba a senkit nem érdeklõ "igazukat". Ez van minden "elyomott" kisebbséggel. Elõbb-utóbb addig-addig ugrálnak, hogy még azok is megutálják õket, akik amúgy nem is nagyon tudtak róluk és elõtte sosem találkoztak velük. Evvan. Így mûxenek a dolgok. Senki ne csodálkozzon, hogy azt kapja, amit kap. Természetes folyamat ez (akár a buzgárkodás szerintük 😄).

hundredeyes
Persze, mert vannak akik más bûnt nem ismernek, csak azt, amit a kuruc infó eléjük tálal.

QuippeR
még mindig várok egy "elnézést, ezt benéztem" vagy hasonló tartalmú reakciót, amiért lenáciztál.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Azt ertsd meg, hogy egyik sem valasztott dolog. Egyik nem vak akart lenni, masik nem meleg. 0. perctol ilyenek. Termeszetes, mert a termeszetben nincs azonos minta alapjan torteno szaporodas. Nekik termeszetes nem latni vagy azonos nemut szeretni. Neked nem. A vaknak sem esik jol, hogy fogyatekosnak hivod, mert o szerinte teljes az elete. Te tartod annak, mert a te ertekrendedtol eltero, keptelen vagy elfogadni, hogy o mas.

Szépen kiforgatod a szavaimat.
FalseHeLL
Akkor bocsánat. Most értem be melóhelyre nemrég és 150 üzenet + az emaileim. Nem fogok tudni addig visszaolvasni, fõleg ha percenként 6 üzenet jön. De akkor elhiszem bemondásra, hogy szarkazmus. 😄

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Sippie
jajaja azon kell kiakadni, mert ez ma magyarország legnagyobb problémája.
Nem az, hogy idõseket hogy verik össze, rabolják ki civilizált népek néhány ezer forintért, vagy hogy kirabolnak az utcán, és büntetlenül megússzák a civilizált népek, vagy lopnak és még téged jelentenek fel, ha visszaveszed a jogos tulajdonod, és még lehetne sorolni... igen igen, a mi csodás társadalmunkban már csak az az egy probléma van amit mondtál.
Sir Quno Jedi
Majd lecseng, pár nap és még a buzgárok sem annyira érdekes téma, hogy sokáig rágódjunk rajtunk. Hétköznap senki sem törõdik velük, max. csak néhány szélsõséges, akinek ez jó mulatság.

jugen
<#nezze><#banplz>
Átmehetnétek buzizni a gumiszobába!

NE OFFOLJÁTOK SZÉT A TOPIKOT!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Dynamic
Nem azzal van a baj, hogy valaki nem ért velük egyet, hanem azzal, hogy nincsenek értelmes érvek, csak az ezerszer elpufogtatott agyzsibbasztó közhelyek, amelyek, már ezerszer cáfolva lettek.
Sir Quno Jedi
Olvassá má vissza párat, hogy szószerint ezt írtam vaze! 😄

qetuol
nézd, ha tényleg érdekelne, magad is utána tudnál nézni, csakhogy te nem akarsz, mert rá kéne jönnöd, hogy tévedsz. te abban vagy érdekelt, hogy az elõítéleteidet alá tudd támasztani a hazugságokkal, amiket a homofóbok maguk közt terjesztenek, hogy igazolni próbálják ideológiájukat. de tudod mit, legyen, nem miattad, hanem többiek miatt:

"A homoszexualitás mint mentális zavar hipotézis nem nélkülözte a tudományos megalapozottságot – csak éppen az azt alátámasztó kutatások rossz módszertannal készültek és ezért hibás következtetések levonásához vezettek. A legjellemzõbb hiba a mintavételi elfogultság volt: a melegséget sújtó stigma és diszkrimináció miatt a melegek nagy része rejtõzködõ életmódot folytatott, a kutatások szinte kizárólag olyan alanyokat vontak be, akik valamilyen probléma, konfliktus miatt láthatóvá váltak a hatóságok számára (pl. börtönbe vagy pszichiátriai intézménybe kerültek). Ezek az emberek természetesen többnyire teljesen alátámasztották a homoszexualitással szükségszerûen együttjáró deviáns viselkedés, bûnözõi hajlam és mentális zavartság feltételezését. .... Már az 50-es években is jelentkeztek azonban olyan kutatók, akik felismerték és meghaladták a hibás módszertan korlátait és elvetették a melegség medikalizálását. Evelyn Hooker például 1957-ben olyan meleg férfiakat hasonlított össze heteroszexuális férfiakkal, akik hasonló társadalmi háttérrel rendelkeztek (nem kriminalizált és nem medikalizált népesség) – és azt találta, hogy a személyiség-tesztek alapján semmilyen különbség nincs a két csoport között (1)<>. A melegség mint mentális betegség elmélet azonban makacsul tartotta magát. 1968-ban csupán annyit módosítottak a homoszexualitás DSM-besorolásán, hogy ezentúl nem “szociopátiás”, hanem “szexuális” devianciának minõsítették. A 70-es években azonban a homoszexualitással kapcsolatos társadalomtudományi kutatás újabb lendületet kapott, és a mentális betegség elmélet az új bizonyítékok fényében tarthatatlanná vált. A pszichiátriai szakmára a meleg szerveztek komoly társadalmi nyomást gyakoroltak annak érdekében, hogy ezen bizonyítékok tükrében vizsgálja felül az elavult medikalizációs szemléletet...."

több itt. ha esetleg a náciktól megszokott érvelést alkalmaznád, és forrás hitelességét próbálnád támadni, akkor nyugodtan nézz utána az eredeti lektorált tanulmányokban:
(1) Evelyn Hooker, "The adjustment of the male overt homosexual", Journal of projective techniques, XXI 1957, pp. 18-31.

(2) American Psychological Association. (1974). Standards for educational and psychological tests. Washington, DC: Author.

(3) American Psychological Association. (1975). Minutes of the Council of Representatives. American Psychologist, 30, 633.

(4) American Psychiatric Association. (1987). Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (3rd ed., Revised). Washington, DC: Author.

(5)A jelenlegi, 2007-ben felújított IDC-10 megtalálható itt: http://apps.who.int/classifications/apps/icd/icd10online/

(6) ”Homosexuality Not an Illness, Chinese Say”, The New York Times, 2001. March 8. URL: http://www.nytimes.com/2001/03/08/health/08PSYC.html

(7) Haldeman, D.C. (1991). Conversion therapy for gay men and lesbians: A scientific examination. In J. Gonsiorek & J. Weinrich (Eds.), Homosexuality: Research implications for public policy (pp. 149-160). Thousand Oaks, CA: Sage.

(8) Ariel Shidlo and Michael Schroeder (2002), "Changing Sexual Orientation: A Consumers’ Report", Professional Psychology: Research and Practice. Vol 33(3), 249-259.

(9) American Psychiatric Association (2000), Therapies Focused on Attempts to Change Sexual Orientation (Reparative or Conversion Therapies). Position Statement. URL: http://www.psychiatry.org/Departments/EDU/Library/APAOfficialDocumentsan...

(10) American Medical Association policy regarding sexual orientation, American Medical Association, 2007-07-11. URL: http://www.ama-assn.org/ama/pub/about-ama/our-people/member-groups-secti...

(11) "Reparative" and "Conversion" Therapies for Lesbians and Gay Men Position Statement by the National Committee on Lesbian, Gay, and Bisexual Issues, NASW. URL: https://www.socialworkers.org/diversity/lgb/reparative.asp?print=1

(12) American Academy of Pediatrics, Homosexuality and Adolescence, Committee on Adolescence (1993), Pediatrics Volume 92, Number 4, p 631-634. URL: http://www.medem.com/?q=medlib/article/ZZZUHJP3KAC

(13) Reparative Therapy: Statement by Professional Organizations and Their Leaders. URL: http://www.religioustolerance.org/hom_expr.htm

(14) American Psychological Association (2009), “Sexual Orientation, Homosexuality and Bisexuality”, URL: http://www.apahelpcenter.org/articles/article.php?id=31

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

FalseHeLL
Nem tudom, hogy ez szarkazmus volt-e vagy nem, de ez így nagyon nem igaz. Köztük is vannak radikálisok, ugyanúgy mint a heterók/vallásosak között. Nem egy meleg embert ismerek, aki csak annyit szeretne, hogy ne küldjék már ki a boltból, ha a barátjával kézenfogva megy be. Õk sincsenek annyira oda a magamutogató pride-okért. Ha szimpla felvonulás lenne, ahol csak annyi van, hogy "melegek vagyunk" nem lenne nekik sem semmi problémájuk vele.

Törölt felhasználó
Na ja, az megy eltekintve attól a 10%-tól akivel már elszaladt a ló. Ettõl függetlenül rendet kéne rakni a totyikba és lehetne nyitni vitatopikot is. Ha esetleg nem lenne.
Aztán mikor indul az ilyen, elég lenne átirányítani a népet oda. Bannert is ki lehetne pucolni. Pld Pelleri topikja is ez a kategória lenne, csak zártabb az ottani közösség és szerintem azért jóval értelmesebb népség is jár arra. Itt meg aztán lehetne gyomlálni rendesen... De szerintem ha lenne HG és néha kapnának a képükre a kilógók, akkor itt is rend lenne rövid idõn belül. Nem a flémmel van bajom, mert én is szeretek vitatkozni, de azért sokszor elszalad a ló az emberekkel. 2 havonta egyszer elég lenne itt egy típusú vitaflém.
Itt nem azon kéne kiakadni, hogy felvonulnak, hanem azon, hogy a 21. századi Magyarország ott tart még mindig, hogy megvernek egy lányt az utcán, ha meg meri csókolni a barátnõjét.
A polgárpukkasztókkal nem tudok szimpatizálni, de az olyanokkal igen, akiknek az a célja, hogy megmutassák, milyen sokan vannak és õk is ugyanolyan emberek, mint mi, csak történetesen a saját nemükhöz vonzódnak. Ha megnézitek a tömeget, akkor a többség teljesen hétköznapi emberekbõl áll.
Sippie
fogyatékkal rendelkezõ emberekkel hasonlítod össze a meleget... na csak kibújt belõled a kis náci 😄
Egyébként igen, az sem kifejezetten természetes, de nem azt mondjuk rájuk hogy természetellenesek, hanem hogy fogyatékkal élõk.
Sir Quno Jedi
Jah ez a baj a melegekkel, mint minden más kisebbséggel (legyen az vallás, szexualitás, drog bármi). Sõt nem is velük van baj, hanem a kéretlen jogvédõikkel. BÁRKI aki kicsit is nem ért velük egyet, még ha amúgy részben támogatná õket, vagy védené õket, az szerintük gyûlöletkeltõ és fasiszta stb. Nem, nincs középút, vagy teljes mellszélességgel velük vagy és SZERETED õket, vagy ha bármiben más az elképzelésed, bármennyire is, akkor a legalja elnyomó vérgeci vagy, akit fel kell húzni az elsõ lámpavasra a polkorrektség jegyében. Szerintük minden rohatt szélsõségesnek lógnia kell, mert õk a civilizált társadalom, akik istenítik a seggbekukit, te meg szemellenzõs az egysejtû, mert nem akarod élvezni velük.

Evvan. Ilyen az új világ. MINDIG a kisebbségnek van igaza. Morális csimborasszó, erkölcsi tökély õk. Azonban én kivárom míg õk lesznek többen és akkor ÉN leszek a kisebbség, bezony ám! Aztán jönnek rájuk a cudar idõk... 😄DDD

oke, szerinted...

Sippie
ohh shi...

mehetek felvonulni én is 😞 Gamer felvonulás mikor van?
<#idiota>
0Fritz0
Majdnem aktuális. 😊

Sippie
szerintem rossz a példa