Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Úuuu csesszétek meg itt már minden féle irányba elmentünk 😄

Sir Quno Jedi
Ez nem is probléma, de aztán ne sírjon, ha kiröhögik a zemberek az uccán, vagy elhúzódnak tõle a mítrón (aka pocokvasút), hogy né má szeplõs, ahahhahahhahhaaaa!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

0Fritz0
Ennyi elõítéletet és lenézést csak egy gaz jobboldalitól és/vagy nácitól várnék.
Tehát akkor mi most árjatesók vagyunk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mivel a pedofília sehogy sem látszik legalizálódni, ezért de, össze akarod mosni.

Törölt felhasználó
JA meg vannak a kívételek. SQJ és Cartman <#idiota>
Sippie
szerintem ne erõlködj a #334702 saját égetésed után... a kérdésre válaszolj .
qetuol
ó, jaj, milyen pofátlanság, hogy valaki, aki mondjuk a "szeplõs" nevû betegségben szenved, nem ismeri el, hogy õ beteg, és nem akarja magát gyógyíttatni, pedig arra már van gyógymód, egy egyszerû lézeres bõrkezelés. <#wilting>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Bachstein
Sir Quno Jedi
Mer az emberek többségét NEM ÉRDEKLIK sem õk, sem a nagy büdös problémáik. Nagy ívben szarak rájuk, amíg nem szembesülnek vele. ÉS ehhez joguk van vaze! Megvan a saját bajuk, nem hiányoznak még nekik a drogosok, buzik, alkoholisták, pedofilok, politikusok stb. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hundredeyes
😄😄😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Törölt felhasználó
Nem vagy Te náci, csak nem vagy nyitott. Írhattam volna azt is hogy buta vagy, de ez szerintem nem igaz. Maximum a nyitottságod buta 😊
Misuka963
Nem volna velük baj,ha nem szajkóznák állandóan a melegek elfogadását 😊

hundredeyes
Nem vonult fel, ellenben ajánlanék Neked egy kis ismerkedést a nõi nemmel, nem lennél ennyire elfoglalva a homokosokkal, ha valaki meglovagolná a szerszámodat. 😄

Misuka963
Persze

Törölt felhasználó
Nem mondom, hogy nem lehet igazad, csak az a baj, hogy meg se próbálsz érveket vagy tudományos magyarázatot keresni az igazadra.
Az a baj, hogy az érveiddel szemben sose lesz igazad, mert rohadt kíváncsi lennék hogy a lent linkelt eredményeket valaki megközelítette-e ellenkezõ oldalról.
Tudod sok állítás megcáfolása az hogy feltételezed az ellenkezõjét és megpróbálod bizonyítani.
Magyarul neked most neki kellene állíni személyiségteszteket csináltatni melegekkel és heterokkal. Na itt belõled kinézem, hogy az egyik féllel még az igazad bizonyítása érdekében se vennéd fel a kapcsolatot, még neten keresztül se. Ergo neked sose lesz bizonyítékod, sose lesz igazad és valljuk be alátámasztani se fogod tudni. És a Te tipusú embereknél, akik nem nyitottak dolgokra ez nagy baj, hogy mindig csak az érem egyik oldalát nézik és reklámozzák hangosan. Mert ráadásul mivel vallásosan hisznek a véleményükben, ezt jó hangosan reklámozzák.
Én szeretem a problémákat minden oldalról megvizsgálni és olyan szemléletet felállítani ami IGAZ és nem PÁRT vagy NÉZÕPONT kérdése.
hundredeyes
Egy kirabolt, nahát, ez tényleg megalapoz egy olyan tényt, miszerint minden droghasználó, legyen az függõ, vagy alkalmi használó, kirabol bárkit.

Dynamic
Több helyen elcsúszik az érvelésed, mert eleve abból indulsz, ki, hogy amúgy senkit sem érdekelne a buzik, csak õk hangoztatják állandóan, hogy melegek. Na ez már élbõl nem igaz, pont errõl a képmutatásról beszéltem korábban is. Fel kéne ismerni, hogy ez a társadalom nem elfogadó, és nem azért mert évente egyszer felvonulnak. A többség csak addig elfogadó, amíg elvi szinten szó van róla, viszont nem akar szembesülni vele. Klaszikus példa erre a "csináljanak mindent a négy fal között" duma, ami eleve önmaga cáfolata. De nem akarom magamat ismételni.
Az meg milyen érv már, hogy addig ugrálnak, amíg megutálják õket? De most komolyan: sokat beszélnek róla, ezért utálom. Ez mi?
És igen JOGUK van évente egyszer felvonulni, nem tolják senki pofájába a "senkit sem érdeklõ igazukat". Tudtommal nem férkõznek be senki magánszférájába.
Sippie
és a felvonuláson kívül mennyi atrocitás érte a barátnõdet a vallása miatt a gaz nácik felõl?
hundredeyes
Egy kirabolt, nahát, ez tényleg megalapoz egy olyan tényt, miszerint minden droghasználó, legyen az függõ, vagy alkalmi használó, kirabol bárkit.

0Fritz0
A dagadt buzikat így megsérteni, te gazkirekesztõhomofóbvilágszégyenenáci.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

hundredeyes
Nem, de csak azért mert most korlátok közé szorították az állatjaikat, így kell. 😉

Bachstein
Én bírom a dagikat, a legtöbb akit ismerek jó kedélyû, és hatalmas szívük van (nem csak szó szerint, trololololo).
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hundredeyes
Ó, megjött a történész is. Ha megnézed nem sok nácinak voltak önálló gondolatai, ez már a bégetésükbõl (Sieg heil) is látszik.

Sir Quno Jedi
Nem, élõben is láttam, ki is rabolt. Tudod.

Sippie
mondja a másokat látens buzizó, dagadtakat lefikázó, de magát kurvára toleránsnak beállító faszfej.
és a barátnõdet sokat bántották a gaz nácik idehaza? Vagy esetleg téged?
hundredeyes
Látszik, hogy droghasználót Te is csak TV-ben láttál, hallottál róla. 😄 Lenyûgöznek ezek az önálló és cáfolhatatlan érvek. Egyebek iránt aki dagadt sokkal frsuztráltabb, általában, hisz nincs megelégedve a tükörképével, amin nem is csodálkozom. Ebbõl fakadóan rengeteg konfliktust generálnak nem csak otthon, de munkahelyen és egyéb helyeken is.

Sir Quno Jedi
Amúgy ha tényleg kiderítenék, hogy pl. a buzgárság betegség és van is rá gyógymód, akkor is sokan nem akarnának "meggyógyulni", mert õk ilyenek, így érzik jól magukat. Mint az xmenek, mutánsok és mutáns légy büszke! 😄DD

Misuka963
Heil Fritz Führer 😄

0Fritz0
Ja és fõnáci, vagy überführer elnevezést kérném irányomban használni, köszönöm.

Sir Quno Jedi
De ugye azt tudod, hogy a dagik nem lopják meg a szüleiket, sem a szomszédot, sem nem vezetnek betépve az autópályán és nem ölnek meg 30 kisgyereket, mer betépve buszbalesetet kreálnak?! Semmi ilyesmi. Csak dagik. Rendes dagi nemhogy nem vonul fel, de az utcára sem megy nagyon ki, hogy ne okozzon kellemetlenséget másoknak. Elzárkózik és csendben deviáns, nem akarja magát másokkal elfogadtatni és megszerettetni, mert ez nyilvánvalón szélmalomharc lenne. A dagikat mindenki utálja. Minden film, könyv, bohózat errõl szól. Mert így is van a valóságban is. Tiszta sor.

Misuka963
Miért is ? 😄
A holokacsa vagy kamukauszt miatt 😄

Bachstein
hundredeyes
Persze, hogy nem. Csak elvakult, manipulálható, megkeseredett faszfejek. 😊

0Fritz0
Te elhiszed, hogy kivizsgálunk valamit és utána nem változtatunk rajta az eredmény szerint?
Mert szimplán csak gecik vagyunk?
Az meg, hogy a hogy néhány érdekelt orvos olyan eredményeket produkál, mint a mai angol kutatók és ez alapján lehet kényszeríteni a többséget...
Nocsak, visszajutottunk ode, hogy már megint a kisebbség követelõzik.

FalseHeLL
Manapság sokmindenre vetemednek az emberek, fõleg az ilyen extrém szélsõségek akiket leírtál. Még képes összejönni egy Jamaikai csajjal is érted... mi ez ha nem bizonyíték?!

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Sir Quno Jedi
Nekem ez túl szellõs és nehezebb letörölni a szélvédõrõl a vért, ha pár ellentüntetõ véletlenül a motorháztetõn vérzik ki...

Misuka963
A nácik nem voltak rossz emberek (nem akarok új témát nyitni) : D

Sir Quno Jedi
Mondjuk ez lehet. Mint a látens homokos, aki azé utálja a buzgárokat, mer lélekben maga is az és igyekszik leplezni, meg gyerekeket csinál egy NÕNEK, együtt iszik a heterókkal és belép a gárdába is?!? Ja, az lehet. SZal. megfordítva a dolgot, azé mûveli õ ezeket az égbekiálltó polkorrektségeket, mert valójában lélekben mélyen egy látens szélsõjobbosfasisztaálmodozóhitlerjugenesmasírozóemberke?! És amit mûvel az csak álca? Erre gondolsz?! 😄DD Me szerintem azé ez túlzás lenne, vagy mi.

hundredeyes
A dagadtak szimplán olyanok, mint a drogfüggõk, kivéve azokat, akik valamilyen betegség miatt híznak el. Azért, mert egyfolytában zabálnak és így próbálják elnyomni az ürességet, ami az életükben lerakódott.

QuippeR
igen, vallást meg lehet változtatni, hitet viszont nem. de ha megváltoztatod a vallásodat, azzal feladod annak a fejlesztését, és a hited prezentálását átadod azoknak, akikkel nem értesz egyet. azon a fronton éppen az történik, hogy a "normális keresztények" megpróbálják belülrõl megváltoztatni az egyházaikat.

ismerõs? igen, pont erre buzdítottam a normális melegeket a felvonulással kapcsolatban.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Törölt felhasználó
Az a baj, hogy már Te is az "idióta jobboldali fasz" kategóriát erõsíted.
Nekem nincs bajom a melegekkel, addig amíg normális keretek között vonulnak fel. A jobboldali beállítottságom, meg kifullad abban, hogy mint Borsodi most is megadtam volna az esélyt nekik, hogy kormányozzanak és végre a büntetõjogot helyrerakják.
Te neked fölösleges tényleg bármit írni és linkelni, mert a sorok között olyan dolgokat olvasol félre, amivel erõsíted az elsõ mondatban megjelöltek táborát.
Igen sikerült szövegérteni azt a mondatot, hogy nyomást gyakoroltak az orvosokra, csak aztán sikerült elfelejteni az elõtte lévõ fél oldalt. A nyomás nem azért kellett, mert valaki valamit akart, hanem mert kutatásokkal bizonyították, hogy hibásak egyes megállapítások és azt cseszték kijavítani.
Tehát, igen kellett nyomás de nem azért, mert el akarták ferdíteni az igazságot, hanem mert szerették volna hogy a dolog nevén legyen nevezve.
0Fritz0
Nyugodtan állíthatod, hiszen például 1991-ben a cionizmist is levették az ENSZ kirekesztõ ideológiák listájáról.
Gondolom a gaz náczikok intézték el azt is. (kacsint)

SzirmosSzisza
Ilyenben inkább nem?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

FalseHeLL
Szerintem mindet csak a provokáció miatt csinálta és egyiket sem gondolja komolyan és kiderül, hogy teljesen ellenkezik az értékrendjével. 😛

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Sippie
😄DDDDDDDDDD😄😄😄😄D
Sir Quno Jedi
Ez butaság, nekem is van 4ezres fekete TELEPjáróm, azzal vonulnék fel nyilván. A dagik csak dagik, DE NEM HÜLYÉK! 😄

Sir Quno Jedi
Most direkt játszod a színhülyét vaze! 😄 Ki mondta, hogy baj, hogy elfogadod a melegeket, nodepláne, hogy csokiskapuccsinó a barátnõd, vagy dezertõr/disszidens vagy, esetleg zsinagógamelletlakó lettél?!?! KI?!?!?! Ezek bocsánatos dolgok! 😄DD Többségüket én is megejteném...

Kandurex
Oké, elég is volt a vitából, ez már el fog menni a szélsõséges megnyilvánulások fel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯