Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mulli1986
Nem azért hogy visszadobjam a lasztit, de ezt írtam le a tűzokádó sárkánymedvedisznóember vidinél is és akkor le lettem hülyézve...
Igen a tömör faforgácson áthaladó levegőt nagyobb nyomással kell kipréselni, mintha csak kifújnád ellenállás nélkül. De am még mindig tartom magam ahhoz, hogy a levegő részecskék nagyon nehezen jutnak át és ez hőt termel. Ugye az energia átalakulások is hőveszteséget termelnek. (Entrópia)

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Súrlódástól is melegszik.
SötétBarom
Azért melegszik fel, mert annyira gyors, hogy a "levegő" nem tud elég gyorsan "kipréselődni" alóla, helyette "összenyomódik", amitől felhevül mint a disznó (a hirtelen megnövekvő nyomás miatt). A jelenség gyakorlatilag a megfagyó CO patron fordítottja.

norbre
de azt is csak azért mert a felső légréteg ritkább.. ha viszont elég nagy a sebesség, akkor ott is eléghet..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

FalseHeLL
Igen kicsit faszság így amit mondtam, azért kell bizonyos szögben, hogy az a légellenállás ami jelentkezik merőleges belépéskor a sebesség miatt,ne csináljon belőled tűzgolyót. Csökkentheted a légellenállást/sebességet ha nem merőlegesen pottyansz be.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

bardocz
Szóval amikor belép az űrsikló a légkörbe, azért melegszik fel, mert olyan szögben érkezik, nem azért, mert 20k-val hasít?
FalseHeLL
Kellő szög, nem sebesség.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

SötétBarom
Nem.

ha valami kellő sebességgel lép az atmoszférába hamar szénné ég a levegő súrlódása miatt
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Amikor valamit fújsz, és felmelegszik, az nem a brutális súrlódás miatt van, hanem mert majdnem 40 fokos a lélegzeted. Ha pedig a levegő súrlódása fel tudna gyújtani valamit, akkor már leolvadt volna az autómról a lökhárító.

BaliBoy
Ha tanácsolhatom, legközelebb kapcsolj villanyt mert szinte semmi sem látszik a felvételen!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

RatBaG
megéri a kockázatot a sok milliós nézettségért cserébe, szerintük...

?

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
és ha vki hátulról agyoncsapja csak úgy poénból? O.o

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mulli1986
Wut?

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

QuippeR
ki a példaképed, és miért pont Sztálin elvtárs?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

mulli1986
Azt az egy feladatot nem értem. Mi ez az agymosás? Had legyen már szabad akaratom és azt csináljak amit akarok. Következő feladat már jó, mert felhívja a figyelmet a veszélyekre.

Ilyeneket is tanítanak már az isiben :o
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kik ezek? 😄 😄

24 óra, fél milla megtekintés, 12 ezer feliratkozó... az szép kezdés 😄
Frequency

RatBaG
mekkora arcok 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Tudom, hogy te is csak a címét nézted 😄

vegicsek

fordítás

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

allock
veszélyes <#beka3>

#hhwnd

A lényeget azért megtaláltam 😄 16+
hors norme - Not standard

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

NandorHUN
naddki asheggem

naddki asheggem

naddki asheggem

mulli1986
Piranha!

NandorHUN
Tudom politika, de talán ez még belefér. Egy kis nosztalgia:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jani Hun
haggyad öket, panellakók fürészport nemhinném hogy láttak volna, ettöl függetlenül a te állitásodban lehet valami, mert egyszer nekem is sikerült egy egész zsák forgácsot felgyujtani kompresszorral, igaz az forgács, nem por, fenyö, és lazán raktuk össze, de begyulladt.. Tudom, pic or lie..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, ez más de hasonló.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Fresh Duke
Az a helyzet, hogy még mindig valószínűbb az én verzióm, mint a tied.

A heavy cost. I pay it gladly.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mulli1986
Hát az hogy megpróbáltam megmagyarázni. Az szerintem értelmes. Nem pedig faszságokat próbáltam írni. A végére meg odabigyeztettem, hogy
"Tudományosan szerintem ez történik, de lehet hogy más van a dolog háterében"
Szóval igen, csak tippeltem, hogy ez van.
De próbáltam megérvelni.
Erre jön a szapulás, hogy troll attempt, vagy ez faszság. De senki nem teszi hozzá hogy azért az, mert (ide jön az érvelés és magyarázat)
Helyette kapom, hogy Reptail a faszi meg öngyulladás...

Master91
igen annyira értelmes, de hihetőbb is -.-