Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igen a tömör faforgácson áthaladó levegőt nagyobb nyomással kell kipréselni, mintha csak kifújnád ellenállás nélkül. De am még mindig tartom magam ahhoz, hogy a levegő részecskék nagyon nehezen jutnak át és ez hőt termel. Ugye az energia átalakulások is hőveszteséget termelnek. (Entrópia)
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Per Aspera Ad Inferi.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
fordítás
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
hors norme - Not standard
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
A heavy cost. I pay it gladly.
"Tudományosan szerintem ez történik, de lehet hogy más van a dolog háterében"
Szóval igen, csak tippeltem, hogy ez van.
De próbáltam megérvelni.
Erre jön a szapulás, hogy troll attempt, vagy ez faszság. De senki nem teszi hozzá hogy azért az, mert (ide jön az érvelés és magyarázat)
Helyette kapom, hogy Reptail a faszi meg öngyulladás...