Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Garga Pitic, 2021.06.29. 21:21:23
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2021.06.29. 20:55:37
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
A healthy person ingests around 1.5 litres of nasal secretions a day, so sniffing and swallowing isn’t harmful. Any pathogens within the phlegm will be easily neutralised by gastric secretions.
On the other hand, repeated and forceful nose-blowing can generate pressures that are high enough to force mucus into the sinuses, which could be a factor in chronic sinusitis. If you are going to blow your nose, stick to one nostril at a time and do it gently.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
van egy ősi szabály: aminek ki kell jönnie az jöjjön ki! lásd, genny, kaki, pisi, takony, veríték stb stb
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.06.29. 20:20:31

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
kul

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
help:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
benzin költség: 0 rubel :o
És igen a szipogás az megy nekik, de csak amikor enyhe folyás van, ha valami komolyabb van ök is zsepibe fujják.
És nekem még egyzser sem mondták, hogy illetlenség lenne zspibe fujni mikor ott voltam .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2021.06.27. 22:48:12
A norvegoknal mindenesetre tenyleg az orrfulyas szamit udvariatlansagnak es a szipogas a meno. Amugy fujjak ok is, de csak elvonulva, foleg mosdoban.
Gondoltam, hogy biztos fasza minőség, meg minden.
Később kiderült, hogy az itatóspapírba szerintem jobb orrot fújni :D
azthiszem Norvégiában még zsepit se nagyon kapsz a boltban:P
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.06.27. 21:35:35
Mindenesetre mókásak a kulturális különbségek.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
DE ott nem ekkora méretekről beszélünk és ott a szülökön kivul a ygerekek használják.
Most én is egy apartmanban vagyok ahol van vendégWC , amit sose használok , de az csak tényleg egy kis zug a rotyivel, meg kis mosdo.
DE ilyen szinten amikor ennyi pénze van, akkor marhára nem fog vendégeket elszállásolni magánál napokig , hanem inkább bérel nekik egy szobát ebben a hotelben . Meg nem fog nekik fözöcskézni, hanem odarendel valakit vagy az egész kaját már.
Burkolóként nagyjából vágom a fürdőszoba témát.
Egy átlagos (100-300 millás) budai kertesházban legalább 2-3 fürdőszoba van. Pl. amit legutóbb csináltam fent a testvérhegyen abban 4 volt. 1 szülői, 2 gyerek (külön hálószobához) és egy "vendég" az alsó szinten. Tavaly is csináltam egy komplett házat egy kínai fickónak (generálon keresztül) abban is 4 volt. De amit most júli elején fogok csinálni abban egy gyermektelen 40 körüli aránylag fiatal pár fog lakni "egyedül". Asszem ha jól számoltam akkor ott is 4 fürdő lesz. Ez már messze nem "amerikai dolog" :D