Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix
Máshol örülnek egy kis útfelbontásnak a Pestiek meg duzzognak <#hehe>
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco

ximix
Talpra esett az emberünk 😄

ximix
betuik. : N.I.G.E....
ximix
Ez a Bro nem Bro

YT link
BaliBoy
?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

PLaci
Vigyázat, hangos! 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

RatBaG
az a dobszóló 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

0Fritz
Felkészültem angyalom.

BenedekFeco

BenedekFeco

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

BaliBoy
Az amcsik már a meleg fronton harcolnak. 😄 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ximix

Teljesen jól sikerült...de gyanítom nem ez lett volna a feladat <#hehe>
0Fritz
0Fritz

Komment:
“We sleep peacefully in our beds at night because Corporal Emma has two mothers.”
-Sun Tzu
RelakS
A magyar várólisták után a szemünk nem rebbent <#banplz>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
parszor sikerult duplan nyomnom 1-2 karaktert... 1 honapra van mindenki betablazva. nem 11
Kmarha
a jó munkához idő kell <#nezze>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

M0
Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

ennek a 2 gyereknek nem tudod megmagyarázni úgy sem......fogadd el,hogy együtt eszik a taknyukat
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix
A rend éber őre és a leleményes rossz ember.

FalseHeLL
Asszem a legjobb amit mondtak, az az, hogy szivd hatra es kopd ki, igy se az orrodat se a tudodet nem durrantod be.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Az ország egyik legjobb pulmonológusa mondta egyszer, hogy mindenképpen törekedni kell a garaton visszafelé folyó slejm lenyelésének elkerülésére (p.zs.-ben a helye), mivel az millió baktériumot/vírust tartalmaz és tény, hogy a gyomorsav ezekkel végez, de hörgők hurutos megbetegedését, valamint legyengült immunrendszer esetén a tüdőgyulladás kiváltója is lehet.

ximix
Egy reklám a SzkiTon kivitelezésében.
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FalseHeLL
#374869 -ben ezt csinalta meg is lepodtem, gondoltam hatha. De mar ott van az emberunk, hogy semmit nem fogad el amit en mondok. Dehat egy tudomanyos weboldalon/forumon, miert is neznenk utana annak, hogy mit mond a tudomany?

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Tikal
mit vártál, majd azt mondja elnézést, erről nem tudtam? szokásos ostoba megnyilvánulás.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2021.06.30. 09:39:59

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
Hat szarni ne is szarjal senki mellett az utcan 😄 Az orrfujas is kb olyan, hogy csinnald a wc be vagy menj odebb es csinald ott egyedul, ugy hogy elfordulsz. Nem mondom mar nekem is jobban tetszik, ha valaki odebb megy trombitalni es nem mellettem csinalja. Nem csak a full orr gegesz keresi magat romma. Itt majdnem mindenki be van tablazva 11 honapra elore. Multkor bor dokit kerestem. Mindenkinek csak kovetkezo honapban volt ideje. Ugyan ez volt a gyomor/bel dokival. Van valami bajod es elobb kigyogyulsz belole mintha lathatnad az orvost. Persze ha olyan bajod van akkor mehetsz az emergencybe. Ott ellatnak meg aznap...
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.06.30. 01:11:47