Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ಥ_ಥ
*szerk: nem válasz akart lenni ez a komment
Utoljára szerkesztette: DRFlame, 2014.09.18. 09:31:11
Gyorsan elejét lehet az ilyeneknek venni. Csak szigorú ellenőrzés, büntetés, a kibújás zéró esélyével. Nyilvános kivégzések a tévében esténként a Kossuth térről...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van amivel magam sem tudok mit kezdeni (pl. cigi), de pl. a kutyaszaros esetben, amikor voltak kedves emberek, akik oda szaratták a kutyust a ház elé, azoknál eljátszva, hogy a kakkantás után diszkréten követve, hogy hova mennek haza, aztán a még friss kaki, kis lapáttal fel, elsétálva a házig és ott be a postaládába, majd utána egy finom levél, hogy "Igen, mi se kérjük a házunk elé a kutyájának a szarát"... Ez a problémakör megszűnt.
De amíg nem lesz arra ember, közterületes stb., aki kint flangál az úton és egy cigicsikkért elkér 50.000-250.000 Ft-t, addig mindegy.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(bár nem is tudom melyik irány lenne a kulturáltabb, rég jártam bármelyiken...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
😄DD
felröhögtem.
tisztára Land of the Dead / MadMax az életed.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Őszintén, már az sem érdekel, ha térdig áll a geci, a szar, a vér és az emberi hulladék az utcákon. Van terepjáróm, fél méteresen még átgázol. Alkalmazkodsz, vagy megszöksz... Nálam rend van, azért én felelek, ami a kerítés vonalán kívül van, az egy másik dimenzió, az engem masszívan hidegen hagy.
Tán TV2-n volt hogy kint voltak szemetet szedni, meg elszállítani. Gyerekek, önkormisok, tvsek, celebek, aki él és mozog. Kamerával. Másik végén az ürge megállt a teherautóval és már önötte is le a szemetet. KURVÁRA nem zavarta, hogy 1000 tanú van és filmeznek a tv-sek nagy stábbal. Csak mikor odamentek hozzá, akkor kezdett hőzöngeni, hogy kapcsolják ki a kamerát, mert ehhez nincs joguk, blablabla. Na azt tudta, hogy NEKIK mihez nincs joguk... HÁHÁHÁ... Az ilyeneket ha ott helyben megölnék (vagy inkább nyilvános kivégzés a főtéren, amit élesben közvetít az állami TV), csakis akkor működne a dolog. Máshogy soha nem is fog.
-Megnősz 185 cm fölé (minél magasabb, annál hatásosabb)
-Aztán férfivá válsz. (Nem kor, szakáll, vagy szexuális tapasztalat kell hozzá, hanem 1 mázsa tömeg. Szintén minél több kg, annál jobb hatás)
-Hangod ehhez megfelelő legyen (gyk: erős és mély)
-Kevés haj, és/vagy rövid. Színtől függően pár milliméter (világos hajnál), vagy frissen borotvált (sötét haj esetén).
-Bakancs, bőrdzseki az év azon 8 hónapjában, amikor ez nem jár spontán öngyulladással.
-És a legmeglepőbb összetétel (ez vágja igazán mellbe őket): udvarias hangvétel, segítőkészség, kérdező módszer (nem leteremted, hanem segítesz neki, mert biztos véletlenül tahó)
Egyetlen esetben nem működik, de akkor legalább visszájára is elsülhet: csoportosan megjelenő, jókedvű és kedves kisebbségi fiatalemberekkel szemben.
ಥ_ಥ
Per Aspera Ad Inferi.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aki nyilvánosan szemetel az a legalja, érveléssel nem érsz semmit. Ha értelmesebb lenne, akkor tudná, hogy nem illik szemetelni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vagy megállsz, nézel rájuk, és köpsz egy ilyet, majd otthagyod őket. Vagy egy pisztolyt nyomsz az arcukba, ha van<#idiota>#idiota>
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hiába no, a nyugati kultúra igazi értékteremtő...
www.smart-bus.hu
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak nekem fura hogy ennyire "látványos".. pl a mozgáskorlátozott helyen álló terepjárós a parkólóban dobja ki a komlpett kajászacsit.. kicsit se sztereotip.. valamint a kanyarodó autóból dobja ki a flaxit pont a motoros előtt.. valahogy nem életszerű.. persze ettől még lehet hogy vannak ekkora tahók
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1 példa:
2 huszonéves ül a parkban a padon és dohányoznak végül a pad mellé ledobják a csikkeket.
Szóltam nekik:
- Légyszi ne dobjátok el a csikkeket a földre
- Nehogymá' te mondd meg, hogy mit tehetek és mit nem!
Ezen a ponton a beszélgetés folytatását értelmetlennek találtam. Mivel kétszer annyian voltak mint én és nem is boxolok, fejemet csóválva továbbmentem.
Mit csináltam rosszul? Leírnád, hogy te pontosan hogyan is közelíted meg az ilyen embereket? Hátha tanulhatok belőle.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"