Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

atomabszorpcio

www.chem.yale.edu/

Nekünk meg első éjszaka lelopták mind a négy , gyári dísztárcsát...rá 1 hétre pedig az antennát tépték(!) ki. Mindezt úgy, hogy kb. 100 ablak nézett a kocsira a belváros közepén és a villanyoszlop alatt állt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jazzy
😊 Tegnap hoztam el az autómat, reggelre 3 helyen megkarcolták
Tetszik az ötlet. Mai napom megtöltötte optimizmussal 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

picket
Ha meg tüsszent, akkor alacsony pályás műholdról lézerrel porrá égetni. <#eljen>

&#3237;_&#3237;

Felnőtt emberek 10 évnyi vitája "toy vagy doll" témában

*szerk: nem válasz akart lenni ez a komment
Utoljára szerkesztette: DRFlame, 2014.09.18. 09:31:11
Sir Quno Jedi
Követős csip mindenkibe (de legalábbis a visszaesőkbe), kamera mindenhova, mindig tudják ki hol volt és mit csinált. Ha szemetelt, már megy is a kommandó és földre fektetik ott ahol van. A számlájáról meg már le is vonták az intézkedés költségeit (like NAV), plusz büntetés és bekerül a bűnlajstromába, törölhetetlenül, örökre. Ez más dolgokra is ugyanígy.

Gyorsan elejét lehet az ilyeneknek venni. Csak szigorú ellenőrzés, büntetés, a kibújás zéró esélyével. Nyilvános kivégzések a tévében esténként a Kossuth térről...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mutans Zombi
Nem vitatom, hogy komoly probléma a közterületes szemetelés.
Van amivel magam sem tudok mit kezdeni (pl. cigi), de pl. a kutyaszaros esetben, amikor voltak kedves emberek, akik oda szaratták a kutyust a ház elé, azoknál eljátszva, hogy a kakkantás után diszkréten követve, hogy hova mennek haza, aztán a még friss kaki, kis lapáttal fel, elsétálva a házig és ott be a postaládába, majd utána egy finom levél, hogy "Igen, mi se kérjük a házunk elé a kutyájának a szarát"... Ez a problémakör megszűnt.
De amíg nem lesz arra ember, közterületes stb., aki kint flangál az úton és egy cigicsikkért elkér 50.000-250.000 Ft-t, addig mindegy.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Dzsini
Szerintem abban a kerületben se jártam még 😊 (maximum átutazóban...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Mindenütt vannak rohadékok. Kollegámnak vadi új autóját, akkor hozta ki dealertől, otthon simán leöntötték reggelre kromofággal, lehetőleg elől is, hogy a lámpáknál stb. szétbasszon mindent (be is folyt.). Éljen!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez 16. ker. legjobb családi házas/villás felkapott része. Pont ez a gond, hogy szépen az évek során megnőtt a népesség és az embereknek egyik jó tulajdonsága, hogy SZÉTBASZNAK MINDENT. Minél többen vannak, annál intenzívebben (mer amúgy fáradtságos munka).

Dzsini
Havanna -> Dzsumbuj ?
(bár nem is tudom melyik irány lenne a kulturáltabb, rég jártam bármelyiken...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Ez már az.

morcosqtya
Érdemes lenne elköltözni onnan kultúráltabb vidékekre nem?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sir Quno Jedi
Tudnék mesélni. Előző autómat végigöntötték olajjal. Tetejét, mindent. Folyt. be a csomitartóba, mindenhova (meggyújtani nem volt idejük, elszaladtak). Volt idő, mikor gyakorlatilag minden nap (miután újra és újra megcsináltattam) letörték az ablaktörlőmet, no nem csupán a lapátot, a cserélhető részt, hanem az egész kart tőből szétgyűrték stb. És így tovább...

morcosqtya
"Őszintén, már az sem érdekel, ha térdig áll a geci, a szar, a vér és az emberi hulladék az utcákon. Van terepjáróm, fél méteresen még átgázol. "
😄DD
felröhögtem.
tisztára Land of the Dead / MadMax az életed.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

pajti

<#phone>

Sir Quno Jedi
Ne őrüljetek meg. Saját házam előtt saját füvemre szemetel és ha szólsz nekik a következő az érv, ez közterület, mit ugatok bele... Ennyi. Közterület. Én is megtanultam már sok-sok év alatt (mert belefáradtam ebbe), hogy ez közterület és semmi közöm hozzá. Ergó MÁS szemetét már SEMMILYEN körülmények között sem veszem fel. SOHA, nem számít mi az, max. ha nagyon útban van, arrébb rúgom. Jó helyen van ott, közterület. Jöttek, hogy háde ez itt kérem szemetes kérem. KÖZTERÜLET! Ééés bebaszom az ajtót. Ha ez a társadalmilag elvárt, akkor ez. Egy háznyira kocsma, ami éjjel négyig nyitva van, száz méterre szembe egy szakmunkásképző, vagy miafaszom, itt az utca túloldala meg egy benzinkút. Szerinted? Engem senki nem fizet meg, hogy mások csicskája legyek és a használt kotonokat szedjem össze utánuk, a hatóságok nem segítenek ebben, így ha őket nem érdekli, hát engem sem.

Őszintén, már az sem érdekel, ha térdig áll a geci, a szar, a vér és az emberi hulladék az utcákon. Van terepjáróm, fél méteresen még átgázol. Alkalmazkodsz, vagy megszöksz... Nálam rend van, azért én felelek, ami a kerítés vonalán kívül van, az egy másik dimenzió, az engem masszívan hidegen hagy.

Tán TV2-n volt hogy kint voltak szemetet szedni, meg elszállítani. Gyerekek, önkormisok, tvsek, celebek, aki él és mozog. Kamerával. Másik végén az ürge megállt a teherautóval és már önötte is le a szemetet. KURVÁRA nem zavarta, hogy 1000 tanú van és filmeznek a tv-sek nagy stábbal. Csak mikor odamentek hozzá, akkor kezdett hőzöngeni, hogy kapcsolják ki a kamerát, mert ehhez nincs joguk, blablabla. Na azt tudta, hogy NEKIK mihez nincs joguk... HÁHÁHÁ... Az ilyeneket ha ott helyben megölnék (vagy inkább nyilvános kivégzés a főtéren, amit élesben közvetít az állami TV), csakis akkor működne a dolog. Máshogy soha nem is fog.

picket
Ez a teendő:
-Megnősz 185 cm fölé (minél magasabb, annál hatásosabb)
-Aztán férfivá válsz. (Nem kor, szakáll, vagy szexuális tapasztalat kell hozzá, hanem 1 mázsa tömeg. Szintén minél több kg, annál jobb hatás)
-Hangod ehhez megfelelő legyen (gyk: erős és mély)
-Kevés haj, és/vagy rövid. Színtől függően pár milliméter (világos hajnál), vagy frissen borotvált (sötét haj esetén).
-Bakancs, bőrdzseki az év azon 8 hónapjában, amikor ez nem jár spontán öngyulladással.
-És a legmeglepőbb összetétel (ez vágja igazán mellbe őket): udvarias hangvétel, segítőkészség, kérdező módszer (nem leteremted, hanem segítesz neki, mert biztos véletlenül tahó)

Egyetlen esetben nem működik, de akkor legalább visszájára is elsülhet: csoportosan megjelenő, jókedvű és kedves kisebbségi fiatalemberekkel szemben.

&#3237;_&#3237;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Valóban <#idiota>
pajti

Szabi
nem kellet volna sokat lejjebb görgetni.... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Krinyo
Rá kellett volna szarnod a padra és szétcsapnod vietnámi papuccsal!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nearo
jaaa, elnéztem, hogy melyikre ment válasznak, sry... azthittem a jackassesre gondolsz

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

petee
337609

Utoljára szerkesztette: petee, 2014.09.17. 18:51:12

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Norbi1990
The Protector
Én sem kötekedek,magyarázok.Eldobom a szemetét azt jóvan.Ő menő én meg csicska.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Random_
Én csináltam ilyet, hogy a majom eldobta az üres sörös dobozt én meg felvettem és elvittem a legközelebbi kukába. Ami mellesleg nekik is útba esett.

Aki nyilvánosan szemetel az a legalja, érveléssel nem érsz semmit. Ha értelmesebb lenne, akkor tudná, hogy nem illik szemetelni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bardocz

Vagy megállsz, nézel rájuk, és köpsz egy ilyet, majd otthagyod őket. Vagy egy pisztolyt nyomsz az arcukba, ha van<#idiota>
Jani Hun
na egyrejobbak de csak hogy nagyobbat mondjak nálunk még az is megszokott volt h kitépik a tálcát a kezedböl aki a mcdriveba jött be és elhajt 😄 napi 2-3 ment el igy, kamerát nemigen vették figyelembe😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Bokafix2
Odamehettél volna, felvehetted volna a csikket és szó nélkül bedobhattad volna a kukába, vagy elvitted volna a legközelebbi szemetesbe... ha te nem mondhatod meg neki hogy mit tegyen, ő sem mondhatja meg neked, vagyis ha te úgy döntesz hogy felveszed az ő eldobott csikkét az meg a te dolgod. Lehet elszégyellte volna magát kicsit.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Hollandiában meg az a "divat", hogy a parkolókban szemrebbenés nélkül mindenki hugyozik oda, ahol éppen áll... kiszállnak a kocsiból, és hajrá... úgy, hogy kb 50 méterre van tőlük a wc...

Hiába no, a nyugati kultúra igazi értékteremtő...

www.smart-bus.hu

Jani Hun
menj ki angliába mekibe takaritónak, meglátod a parkolót és nem érted hogy miért hajitja ki a kocsiból a szemetet(igen két teljes zacskót félig megrágott kajával, meg nem megivott kólával) ugy h az ajtója melett ott a kuka.. kolegának annó 2 óránként kikellett mennie egy 60 helyes parkolóba, 1 nagy zsák szemetet szedett ösze minden alkalommal..

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyilván nem gondolom h 5 perc és igen, szemeteltek előttem is , de nem ilye nadagokat.. pzs, csikk, cigisdoboz..
csak nekem fura hogy ennyire "látványos".. pl a mozgáskorlátozott helyen álló terepjárós a parkólóban dobja ki a komlpett kajászacsit.. kicsit se sztereotip.. valamint a kanyarodó autóból dobja ki a flaxit pont a motoros előtt.. valahogy nem életszerű.. persze ettől még lehet hogy vannak ekkora tahók

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Jim Morrison
ja mert ez mind 5 perc leforgása alatt történt. Azt ne mondd, hogy előtted még sosem szemeteltek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
mármint mi, melyik része fake?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mulli1986
Ilyen esetben szerintem nem elég a szép szó. Ugyan az az eset, mint mikor a cigányoknak nem tudod elmagyarázni, hogy miért kretén. Persze, ha egyre többen kellemetlen helyzetbe hozzák, akkor idő után rájön, hogy valóban nem így kéne csinálni. Vagy csak simán megunja majd, hogy mindig visszabasszák a szemetet az ölébe. De am nem is értem a gondolat menetet azoknak, akik a kocsiban esznek és az ablakon dobják ki a szemetet. Én eddig akár hány ismerősömmel utaztam a szemét mindig az anyós ülésre vagy a lábrészre került és kiszállásnál a kukába...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Boconadi
😄DDDD
SötétBarom
"nem is boxolok"

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nálam 3-ból 3-szor nem működött, azóta meg se próbálom.
1 példa:
2 huszonéves ül a parkban a padon és dohányoznak végül a pad mellé ledobják a csikkeket.
Szóltam nekik:
- Légyszi ne dobjátok el a csikkeket a földre
- Nehogymá' te mondd meg, hogy mit tehetek és mit nem!
Ezen a ponton a beszélgetés folytatását értelmetlennek találtam. Mivel kétszer annyian voltak mint én és nem is boxolok, fejemet csóválva továbbmentem.
Mit csináltam rosszul? Leírnád, hogy te pontosan hogyan is közelíted meg az ilyen embereket? Hátha tanulhatok belőle.
mcmoha
Kezdőknek. <#papakacsint>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

norbre
ja vicces h pont mindig előtte szemetelnek

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Calver
ha már úgy is egy jó kis motoros flém van kialakulóban(?)...

"The trees move. Do you not see it?"