Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy érdekes dolog ez....a helyzet az az, hogy szerintem alapjában a rendszer van elkúrva de rendesen.
Adott egy dohányos munkavállaló akinek a kezébe adják a lehetőséget arra, hogy több pihenőideje legyen mint annak aki nem dohányzik azáltal, hogy cigiszünetet biztosítanak neki. Nyilván nem mondja azt, hogy "eszem ágában sincs kimenni rágyújtani, inkább itt maradok szolidaritásból és orrvérzésig dolgozok én is"
Persze, hogy kimegy és lazít..pláne, hogy azt is fizetik és a kutya nem szólhat neki emiatt.
Ha a szerződés aláírása előtt kijelentenék, hogy "leszarjuk, hogy cigizel, ugyanannyi pihenő jár neked is mint mindenki másnak" és ő ezt nem fogadja el akkor minden jót, kösz hogy itt voltál.
Persze vannak olyan gyökerek akik fél óránként kimennek cigizni és ez persze nem szép dolog de elfogadott...max. rászólnak, hogy ilyen sűrűn azért ne. (na nem a kollégák mert azok leszarják hanem valamelyik vezető)
Az meg megint más amikor nem a kijelölt dohányzóhelyen gyújtanak rá.
És akkor ott van az, amikor pl. nálunk kollektívan dohányos-nem dohányos egyaránt kimegy cigizni/levegőzni és utána a nem dohányos szól rám, hogy ne fújjam az orra alá a füstöt. Miközben a cég által kijelölt dohányzóhelyen állunk....és akkor mutatom neki a táblát, hogy márpedig de, fújom akkor ő van megsértődve.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.30. 19:57:51
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[/cserf][/fülünyúl]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A titkárnők pedig köztudottan pletykálásra és lógásra használják fel az ebédszünetet. Meg különben is a kurva anyánkat, hogy cigizünk egyet miközben pihenünk.
Ennyi erőből mindenkinek a kurva anyját aki munka közben PIHEN (nem cigizik, nem kávézik, nem recskázik a mosdóban) és kihasználja (értsd: ül egyhelyben és lazít) a szünetet ami egyébként is jár neki.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez munkahelyre is vonatkozik, ráadásul a dohányosok köztudottan a munkából való lógásra, lazsálásra használják fel a cigiszüneteket.
[/cserf][/fülünyúl]
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.09.30. 19:33:18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem azért mondom, hogy keménykedjek, de már legalább 2 éve dohányzom, és én is a kórházig rugdosnám a főnökömet, ha nem engedne ki cigiszünetre.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"The trees move. Do you not see it?"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezekre az amator bohocokra (apple) en a kutyam kepeit nem biznam ra, nemhogy nekem barmilyen sajat szemelyes adatomat.
Annyira birom, amikor valaki az apple biztonsagat dicseri, es masoket szidja, mikozben mind mobilon, mint desktopon, mind szerveren evekkel/evtizedekkel le vannak maradva masoktol, folyamatosan olyan kritikus biztonsagi hibakrol jonnek hirek roluk, amilyenhez hasonlorol sem hallottam a legtobbet szidott platformokon sem. Meg egy windows is evtizedekkel elorebb jar biztonsagban, mint az osx. ios-en sincsenek sehol az android permission rendszeretol. Amit pedig szerver temaban muvelnek, az meg viccnek is rossz. Egyben jok: hamis biztonsagerzetet adnak. Abban viszont nagyon jok 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.09.30. 14:47:56
Regards,
/whatever
http://gaborszantai.co.uk/
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Errol nem hallottam, mi tortent?
Vagy te is beugrottal a bulvarnak, ami szerint a Fappening-es kepek az iCloudrol kerultek ki? Gondolom a Samsung es Blackberry selfiek is iCloud-dal szinkronizalnak.<#zavart2>#zavart2>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.29. 22:55:50
En 2 éve müveszetet tanítok 3 nyelven München-ben, a mozgasköröm kicsit mas, mint a Tietek, igy nem vettem szamitasba, hogy ilyen primitiv lenyek is elhetnek ezen a bolygon sorry.
www.smart-bus.hu

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!