Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az jó nagy tetűség, ilyenről még nem is hallottam.

Amúgy érdekes dolog ez....a helyzet az az, hogy szerintem alapjában a rendszer van elkúrva de rendesen.
Adott egy dohányos munkavállaló akinek a kezébe adják a lehetőséget arra, hogy több pihenőideje legyen mint annak aki nem dohányzik azáltal, hogy cigiszünetet biztosítanak neki. Nyilván nem mondja azt, hogy "eszem ágában sincs kimenni rágyújtani, inkább itt maradok szolidaritásból és orrvérzésig dolgozok én is"
Persze, hogy kimegy és lazít..pláne, hogy azt is fizetik és a kutya nem szólhat neki emiatt.
Ha a szerződés aláírása előtt kijelentenék, hogy "leszarjuk, hogy cigizel, ugyanannyi pihenő jár neked is mint mindenki másnak" és ő ezt nem fogadja el akkor minden jót, kösz hogy itt voltál.
Persze vannak olyan gyökerek akik fél óránként kimennek cigizni és ez persze nem szép dolog de elfogadott...max. rászólnak, hogy ilyen sűrűn azért ne. (na nem a kollégák mert azok leszarják hanem valamelyik vezető)

Az meg megint más amikor nem a kijelölt dohányzóhelyen gyújtanak rá.
És akkor ott van az, amikor pl. nálunk kollektívan dohányos-nem dohányos egyaránt kimegy cigizni/levegőzni és utána a nem dohányos szól rám, hogy ne fújjam az orra alá a füstöt. Miközben a cég által kijelölt dohányzóhelyen állunk....és akkor mutatom neki a táblát, hogy márpedig de, fújom akkor ő van megsértődve.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.30. 19:57:51

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kata
Csak amíg az ebédidő mindenkinek van, addig a cigiszünet csak a bagósoknak, mialatt a nem dohányzók dolgoznak. Ne csinálj úgy mint aki nem értette miről beszélek. Legalábbis Magyarországon egy olyan céget sem láttam, ahol lennének pihenőidők a munkaidőben (ha csak nem akarod az egész napodat a munkahelyen tölteni), viszont a bagósokat mindig kiengedik cigizni, naponta többször is.

[/cserf][/fülünyúl]

SzirmosSzisza
Van akinek nem adják meg a pihenő időt, ha pl ki akar menni a dohányosokkal, csak, hogy levegőt szívjon, de cigizni nem cigizik 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"ráadásul a dohányosok köztudottan a munkából való lógásra, lazsálásra használják fel a cigiszüneteket. "

A titkárnők pedig köztudottan pletykálásra és lógásra használják fel az ebédszünetet. Meg különben is a kurva anyánkat, hogy cigizünk egyet miközben pihenünk.

Ennyi erőből mindenkinek a kurva anyját aki munka közben PIHEN (nem cigizik, nem kávézik, nem recskázik a mosdóban) és kihasználja (értsd: ül egyhelyben és lazít) a szünetet ami egyébként is jár neki.

Jim Morrison
Én is mindig ezt mondom, kb mint a kávé szünet...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kata
Érdekes nézőpont. Egyrészt ha az iskolában dohányzik azzal nem csak a saját, de a többi gyerek egészségét is károsítja, és finoman szólva is a kurvaanyját annak aki más egészségének árt. Plusz ha még ezért el is veri azt aki szól érte, az már mindennek az alja.
Ez munkahelyre is vonatkozik, ráadásul a dohányosok köztudottan a munkából való lógásra, lazsálásra használják fel a cigiszüneteket.

[/cserf][/fülünyúl]

Sippie
az senkit nem érdekel. A lényeg hogy a megfelelő pártra szavazzon. Mert hát ugye szavazati joga is van, pont annyit ér a szavazata mint a tied, vagy enyém.
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.09.30. 19:33:18
az már "mellékes",hogy mennyire lesz hasznos eleme a társadalmunknak és keresi majd meg a te vagy az én nyugdíjamat egy olyan "ember" aki 12 évesen /feltételezzük annyi 😛/ ököllel! megy neki a tanárának aki elméletileg az életre neveli ! ez itt a fő probléma nem is a cigarettázás ténye!
Norbi1990
Azt nem írták, hogy hány éves <#nezze>
Ugye az sem zavar, hogy 13 azaz TIZENHÁROM éves. Hatodikos gyereknek szerinted való a cigi? Biztos nem most kezdte, ha ennyitől olyan ideges lett. Én azt mondom jól megbüntetni őt és a szüleit is. Persze nem lesz belőle semmi mert miért is lenne.

azért kedves okosak,mert bár a cikk nem írja ,de egy olyan nemzetiségről beszélünk akik csak anyakönyvileg Magyarok és mivel 1000 éve képtelen beilleszkedni bármilyen társadalomba azért!
repvez
Lehet flamelni,de nem értem, hogy mi köze van egy gyerek tanorán való dohányzás és egy munkás ember között, a diáknak az a dolga, hogy betartsa a szabályokat mint mindenhol. Amugy is nem tudom a dohányosok honnan veszik, hogy nekik mindent lehet ha dohányoznak, persze azt mondják jár a cigiszünet óránként, igen és aki nem cigizik neki nem jár szünet ?, ő dögöljön meg nyomja le egyhuzamba a müszakot , mig a cigisek meg ellógják a napot cigiszünet ürügyén.
Debian

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy inkább ne.

Megverte tanárát egy hatodikos, mert nem engedte cigizni.
Nem azért mondom, hogy keménykedjek, de már legalább 2 éve dohányzom, és én is a kórházig rugdosnám a főnökömet, ha nem engedne ki cigiszünetre.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SigS
<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

tugyiti
-.-
Jim Morrison
mert valaki emlegette a nokia bend testet...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver
szerintem egy ilyen rendszer feltalálóját instant kineveznék a világegyetem urának.

"The trees move. Do you not see it?"

Tikal
Akkor olyan rendszer kell amit nem tudnak elbarmolni alapból😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SzirmosSzisza
Azért fertőzött, mert hülyék a felhasználók. Windows se lenen fertőzött, ha nem tudna bárki bármit telepíteni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tikal
A sok permissionnel kitorolheted... Gondolom ezert a legfertőzöttebb rendszer az android😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

skinnyman
Fogalmam sincs honnan tajekozodsz, de akkor javaslom, hogy legkozelebb nyisd kicsit ki a szemed, es valami olyan helyen is nezz korul, ahova a bullshiten kivul neha meg mas is bekerul 😊
1-2 latszolag korabban/mashonnan (? - ez sem bizonyithato, hogy mashonnan jott volna) kiszivargott kep is elokerult, de minden mas, a szivargasok 90+%-a egeszen biztos, hogy egyenesen az icloud-rol jott, ahogy szamos neves hiroldal beszamolt rola, ahogy konkretan az apple is megerositette (persze benne az okokat szandekosan kodositva, ferditve, valszeg hazudva - ahogy szoktak), es celebek is megerositettek, peldaul Kirsten Dunst. Raadasul valoszinuleg egy olyan kritikus biztonsagi hibat kihasznalva, amit a botrany elott >6 honappal (!) jelentettek kozvetlenul nekik (!).
Ezekre az amator bohocokra (apple) en a kutyam kepeit nem biznam ra, nemhogy nekem barmilyen sajat szemelyes adatomat.
Annyira birom, amikor valaki az apple biztonsagat dicseri, es masoket szidja, mikozben mind mobilon, mint desktopon, mind szerveren evekkel/evtizedekkel le vannak maradva masoktol, folyamatosan olyan kritikus biztonsagi hibakrol jonnek hirek roluk, amilyenhez hasonlorol sem hallottam a legtobbet szidott platformokon sem. Meg egy windows is evtizedekkel elorebb jar biztonsagban, mint az osx. ios-en sincsenek sehol az android permission rendszeretol. Amit pedig szerver temaban muvelnek, az meg viccnek is rossz. Egyben jok: hamis biztonsagerzetet adnak. Abban viszont nagyon jok 😊

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.09.30. 14:47:56

Regards,

/whatever

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
Ha minden igaz, iphone-ra lehet felrakni olyan képet is, amit nem a telefonnal csináltál. Így a blackberrys vagy androidos képeket simán átküldhették a barátjuknak(ugye nagy részét nyilván nem saját célre csinálták, hanem a párjuk számára), akinek meg iphone-ja van, és a backup már megy is a felhőbe. A képek 90%-a pedig iphoneról van(természetesen én nem néztem meg, csak valahol hallottam)

evek alatt gyujtottek ossze mindenhonnan a sracok a kepeket, cserelgettek egymas kozott - van kep, ami meg korabban keszult, mint az okostelefonok elterjedtek volna, van koztuk egy halom dslr-rel keszult foto, ami fotosoktol kerulhetett ki - az iCloud szar, en sem szeretem es nem is hasznalom, de aki elhiszi, hogy az iCloud/Apple baromsagan mulott ez az egesz kiszivargas, annak tenyleg semmi masra nincs szuksege csak uj stadinokokra es 100%-os narancserzesre, mert egyszeru, mint egy Beyonce dalszoveg...

Tikal
Egyébként odakint már jó ideje 2 step verification van, gondolom ha ez be lett volna kapcsolva az okos celebeknél akkor nehezebb lett volna leszedni azokat a képeket amik icloudról vannak. Ugyanakkor te is hülye lehetsz ha azt hiszed az összes kép icloudról van...

mulli1986
Ha apád hullagyalázó akár lenni....

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

immovable
Az apple nem hibádzzzzik. Pont. Falme on. 😄
SzirmosSzisza
Itt jó sokszor szerepel az iCloud és sokan kiemelték, hogy oda volt feltöltve és törölték azóta(!) mégis kiszivárgott.

"az icloud botrany utan"

Errol nem hallottam, mi tortent?
Vagy te is beugrottal a bulvarnak, ami szerint a Fappening-es kepek az iCloudrol kerultek ki? Gondolom a Samsung es Blackberry selfiek is iCloud-dal szinkronizalnak.<#zavart2>

Ezt már tényleg nem hiszem el! -.- (Mondjuk ez inkább szánalmas, mint humoros...)
allock

#hhwnd

Boconadi
Teljesen mindegy, az en apukam ugyis megverné a tiedet.
mulli1986
Néha én is járok így. Sokszor nem jön át a hangsúly a szövegben. Vagy csak szimplán szarul foglalkozok.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Tikal
lol

Boconadi
Idöközben leesett, hogy lesz aki igy ertelmezi, ki is akartam törölni, de mar kesö volt. 😄 (vmi 5 perc a limit)
mulli1986
Azért, mert Te nem ismersz fel egy egyértelmű trollkodást, ami valóban poén és nem kell komolyan venni, miért ők a primitívek? Pont hogy Te nem jutottál el a magaslatokra, nem? 😊
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.29. 22:55:50

Boconadi
Én kis naiv komolyan vettem a témát.

En 2 éve müveszetet tanítok 3 nyelven München-ben, a mozgasköröm kicsit mas, mint a Tietek, igy nem vettem szamitasba, hogy ilyen primitiv lenyek is elhetnek ezen a bolygon sorry.
mulli1986
Ez még nem volt 😊

Ha volt már, akkor elnézést...

www.smart-bus.hu

Jim Morrison
Nézem, nézem, mondom mikor lesz már vége? Es akkor látom hogy 7 percnél járok a másfél órából 😄 durva

BaliBoy
És közben a csaj kezeli a CCU-t? 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bajgunar
bakkerman
navigátor 5 mp-re elhallgat,aztán jöhet a "felkiáltójelesbalkettővigyázzsaras" <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

😄D