Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry egy másik országban dolgozom, nem irodai körülménye között, amit én tudok, hogy az itthoni cimbiknél, meg tesomnál, ezek vannak, amiket felsoroltam (multik).

amikor én itthon dolgoztam, akkor egy helyet leszámítva (lásd lejebb), sosem volt azzal gond, hogy dohányzom, ahogy azzal sem, ha nem volt sürgős munka, akkor ugyan mikorra is esem be (bagoly vagyok, este pörgök, reggel döglök).

Nyilván az más, ha valaki teszem azt ügyfeles és muszáj bent lenni 9-re, vagy államigazgatás, és 8-ra mert csak. Ezektől függetlenül meg lehet látni, hogy kezd eltolódni sok helyen rugalmas irányba a munkavégzés, szerintem.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.01. 15:27:17

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

még egyszerübben:

azt vegyük azért észre, hogy egy irodában nagyon egyszerűen nézve kummantó van, meg nem kummantó, nem pedig dohányos meg nem dohányos.

ha meg valaki szerint minden dohányos kummantó is egyben, akkor lehet szépen önvizsgálatot tartani az előitéletekről <#integet2>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

QuippeR
aha, és ezt te el is hiszed, hogy ez az átlagos hozzáállás, vagy csak trollkodsz?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ehhez nekem csak annyi, meg FalseHellnek is szvsz ez nem így működik.

nyilván egy dohányost könnyű kiszurni, fogja a kis kávéját, elbilleg a dohányzóba, trécsel, visszajön és még büdös is. Van aki csetel, telózgat, híreket olvas, stb.

Én elhiszem, hogy vannak emberek, akik bemennek 9-re, 30 perc kaja, 17:30 kor feláll, go home, de gondolom ennek a típusak mindenki fáj, aki bármi mást csinál munka helyett.

Szerencsére már nem ez a földhöz ragadt ne dohányozz, ne szöszölj legyél bent 8 és fél órát a divat, mert erősen őskori.

Mi van manapság: a munka legyen kész, office timeban lehetőleg legyél bent de hogy 10-re jösz vagy 8-ra, az mindegy, egyébként meg azt csinálsz amit akarsz, ha meg nincs kedved bejönni, akkor meg homeoffice. 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2014.10.01. 15:15:31

látom te nem vagy képes felfogni amit itt a 99% megértett......felőlünk dohányozz,roncsold magad...,de ne kelljen szívnom a füstödet és dolgozz annyit mint a másik aki nem dohányzik.....ennyi
FalseHeLL
Nincs gondom nekem a dohányosokkal ilyen szempontból, mert az ő dolguk mit akarnak(ha meg ledolgozza végképp nem szólhatok semmit sem). De nem szeretem a pozitív diszkriminációt. Legyen az nőket támogató, kisebbségeket támogató, vagy akármit támogató.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ez korrekt
nyilván így van, éljenek a klisék 😊 főleg úgy vicces, hogy egyszer olvastam egy kimutatást (bele lehet kötni persze), hogy egység sugarú alkalmazott, 2-3 órát dolgozik a 8 órából a többit szöszöl. Rá lehet húzni mindenkire mindent, így természetesen a dohányosokra is, mindíg jól jön egy ellenség kép. 😊

Inkább tessék örülni a korrekt EU (na jó, EU-t megelőző) szabályzásnak, legyünk szépen kitiltva sok helyről, legyenek kijelőlt helyek, nincsen ezzel semmi gond.

LasDen
tesóméknál minden alkalmazotnak van óránként 10 perc szünete. Eszik, iszik v dohányzik, mindenki maga osztja be, csak úhy hogy ne késsen, mert azt nem lehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

laca133
szvsz nincsen ezzel semmi baj 😊 egyszer nekem is volt egy főnököm, aki kis előadást tartott nekem, hogy óránként 10 percre kieső alkalmazott, az neki szörnyű kiesés. Sajnos én elég nagyszájú vagyok, ment is vissza csipőböl, a jó lesz az 3-nak, mert voltam katona (szív, fúj, tapos), de ha ennyire fáj neki, akkor ledolgozom pluszban, nyílván próbaidő után nem talált alkalmasnak a munkára, ez benne van. 😊

immovable
Év végi bónusz helyett egy csini titkárnőt kérj, akit levihetsz naponta "megcigiztetni". 😄
Sir Quno Jedi
Nálunk is hihetetlenül pofátlanok a dohányosok, de nem is az ő hibájuk, hanem a tré vezetőségé. Óránként kétszer, vagy többször is leballagnak csoportosan (te meg veheted a telefonokat és melózhatsz helyettük), 10-15 percekre is akár. Viszont ha nemdohányosként kimész kávézni, vagy csak megmozgatni a szénné gémberedett tagjaidat a folyosóra, vagy a kávézóba ( naponta, vagy párnapont 1x az is sok már szerintük), perceken belül jön arra 1, vagy x főnök és vágja a pofákat, majd szólnak is érte, meg teljesítményértékelésbe is be akarták már tenni. Kollegák is beszólnak, hogy jaaa ti szoktatok ott dekkolni munkaidőben. IGENAK*RRRVAANYÁDAT! Lassan trombózist kap az ember, annyit rohadunk a gépek előtt, de ez sem elég. Soha sem.

Nálunk sokan csak e-cigit szívnak már, van aki nikotimenteset (tehát gyakorlatilag nem dohányos), mert így le tudnak menni pihenni kicsit.

Én is erősen gondolkodom hogy így 40-es fejjel rászokok a dohányzásra, mert a tököm teli van már.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FalseHeLL
Már nem melózok ott, de nem ezen múlt. 😄

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Sir Quno Jedi
10/10 így kell (persze csak ha nem akarsz ott melózni többet)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FalseHeLL
Én volt ideiglenes főnökkel eljátszottam, hogy mikor ő felállt, hogy megy cigizni én előtte mentem oda másik kollégához hátravágtam magam a székben és nekiálltam beszélgetni. Mikor visszajött visszamentem dolgozni. Egy-két nap után már rám is szólt, hogy miért lógok ennyit a munkából illetve, hogy dolgozzak, mert ez nagyon sok kiesés a munkaidőből. Kicsit meglepődött mikor mondtam neki, hogy csak akkor csinálom mikor ő is megy cigizni. Aztán persze onnantól kezdve nem kedvelt nagyon.

Le a dohányosokkal , táborokba velük! Kényszermunkát és korbácsot nekik! Vesszen mind ! A dohányosok miatt van éhezés afrikában és háborúk szerte a világon! (30 éve dohányzom és ez egy hasonló túlreagálás mint az ide irogató nemdohányzóké )
Éljenek az alkoholisták , pedofilok , nekrofilok , erőszakos család apák / anyák.
Menjetek már a gyűlöletkeltő marhaságaitokkal a jó fenébe antinikotinista marhák. Ti biztos hibátlanok és szentek vagytok , soha semmivel nem zavartok senkit , mindig csak jót cselekedtek. Jó hogy vagytok nekünk.
Tele már a tököm az ilyen hólyagokkal.

"vessetek a mókusok közé" :)

bardocz
Az hagyján, de még büdösek is.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

de lehet,hogy lógnak ,de a dohányosk még a dohányzási idejükkel megnövelik ezt!
Katára akkor nem érdemes reagálni, ha dohányzásról ír, ugyanis rendszeresen túlreagálja, mert finoman szólva nem kedveli a cigifüstöt. Nyílván csak a dohányosok lógnak a munkából, senki más emberfia nem 😊

RatBaG
ez nem "shred" <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
Daaaamn girl 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fura Alak

kifli
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Magyarországon egy olyan céget sem láttam, ahol lennének pihenőidők a munkaidőben
Erről meg ugye pont nem a bagósok tehetnek.
Jeffjohnson
Lehet kevesebb nyugdíjat kell majd fizetni neki, viszont a gyógykezelése meg 10x annyiba kerül majd mint egy nemdohányzónak.

Roger6
Meg a munkaidejéből...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dehogy kötekedek Kata 😊 . A te mondatodat idéztem ehhez a mondandómhoz : "...Nem lazsából gyújtok rá amikor lehet hanem mert kell."

Hixer
Ki van ez számolva kérlek, a halálozási statisztikákból 2000-ben kiszámolták, hogy 1 db cigaretta elszívása átlag 11 perccel rövidíti meg az életkort.
British Medical Journal - 2000 január 1.

Szóval lehet úgy felfogni, hogy aki kimegy cigiszünetre, az a nyugdíjas korából csap le épp 10 percet.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

mulli1986
Engedd el. Elég lesz ide a kövi két napra a bagós flém. Aztán majd feldobhatod az állatkínzást, ha kezdenek csillapodni a kedélyek 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kata
sas késsel? állatkínzásflém

[/cserf][/fülünyúl]

Calver
dohányosflém?

"The trees move. Do you not see it?"

Jani Hun
anglia mcdonaldsz, 5-10 munkaóráig 45 perc szünet, ugy osztod be ahogy akarod(persze nem mehetsz ki 9x5 percre) de ha kimész cigizni akkor az levan vonva a 45 perc kaja szünetedböl. régen igyvolt. most itthon ha csak ketten dolgozunk, és rágyujt fönök ugy mondja hogy hajitsammár el azt a kurva kalapácsot amig ö cigizik 😄
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.09.30. 21:18:25

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Kata
Itt most magáról a cigiszünetek gyakoriságáról és hosszáról volt szó, nem magáról a függőségről, ne keverd a témákat. Az pedig szintén eléggé jellemző, hogy aki már dohányzik, egy idő után egyre többször gyújt rá munkaidőben, nem is biztos hogy maga a cigi miatt, hanem már csak azért is, mert addig sem kell semmit csinálni.
Azt viszont - ha már belekezdtél a kötekedésbe - kifejthetnéd, mely része nem volt civilizált annak amit írtam.

[/cserf][/fülünyúl]

jaja ez bosszant engem is...,mert amíg a cigisek kimennek 3-4x 10 percekre addig az ,hogy néz ki,hogy egy nemdohányos leül és 10 percig mondjuk újságot olvas vagy szörföl a neten😛 pedig akkor nekünk is jár napi 30-50 perc semmittevés ! 😛
kifli
Barátnőm pultos, ha sokan vannak egész este nem áll meg, volt hogy azért gyújtott rá, mert akkor addig leülhet. mikor amúgy mondta, hogy akkor most ő 5 percet leül néztek rá hogy mivan. A másik csaj akivel dolgozott, meg óránként gyújtott rá és ő addig ül 😄
6 évig dohányoztam.Tudom, egy cigiszünet nem 5 perc, több.Te tegyünk fel hogy 5 perc.Kollégáknak jár a napi 5x5=25 perc szünet, de fel vannak háborodva amikor fél órával előbb jövök el melóból, mivel én nem tartottam cigiszünetet.Főnököm is ugat, hogy ugyan mé' megyek el előbb.Szép az élet...
szuverén 😛 a szuvenír az egy bögre görögországból 😄
Nálunk két szünet van. 20 perc és 10 perc a 8 órás műszakban. Nem is hallottam még olyat - pedig volt pár munkahelyem - ahol konkrétan cigaretta szünet van. Aztán hogy a 2 szünetben a kijelölt helyen dohányzik , bólogat vagy bármit csinál az mindenkinek szuvenír joga csak a szünet végén folytassa a munkát.
Az viszont amilyen stílusban sokan a dohányosokról beszélnek az minden csak nem civilizált. Szintén idézném : "ráadásul a dohányosok köztudottan a munkából való lógásra, lazsálásra használják fel a cigiszüneteket. " Nem! A dohányzás hasonló probléma mint az alkohol vagy kábszer. Nem lazsából gyújtok rá amikor lehet hanem mert kell. 😊

Normális helyen a dohányzó előtt kártya kicsippant befelé meg vissza és nem számít a munkaidőbe, annyit dohányozhat amennyit akar.
jaja ,de rohadtul igaz.....amikor 3-4x 10-15 percekre kimennek cigizni naponta az azért eléggé kabdbeafaxom 😛

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bachstein
Dolgozhatott volna ahelyett, hogy ilyeneket számolgat.
nálunk az ig.helyettes kiszámolta,hogy egy cigista 1 hónappal dolgozik évente kevesebbet egy nemdohányzónál.......
2. munkahelyemet taposom, ott is és itt is akkor és az megy ki cigizni/levegőzni aki akar.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep