Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az IPTV az beletartozik az adatforgalom fogalomkörébe? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha igen, 1 epizód Barátok Közt kijön-e 150 forintból? <#vigyor1>#vigyor1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
www.smart-bus.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Képzeld Béla,tegnap voltam egy jó kis kurv@nál!
-Naaagy dolog...én meg leszedtem a legújabb public pickups season pack-ot nKor-ról,és egész hétvégén recskáztam!
-Fuu Lali,piszok nagy mázlista vagy!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
www.smart-bus.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.smart-bus.hu
No, de ne ragozzuk, ennyit az egész hír nem ér... 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.22. 16:22:39
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 16:19:51
www.smart-bus.hu
A példám pedig arra szolgált, hogy szemléltessem sokkal veszélyesebb dolgokkal vagyunk körülvéve. Azok miatt miért nem rettegünk ennyire? Mint például azokkal az emberekkel, akik olyan dolgoktól rettegnek, amiről nagyon kevés tudásuk van... Mégis hány "drónt" láttál eddig drága kis országunkban bárkinek a fejének repülni? Vagy úgy átlagban a neten hány ilyen videót tudsz mutatni? Ha megvan akkor becsüld meg mennyit adtak el belőle és már meg is van, hogy nagyobb az esélye annak, hogy egy Eddás UFO elrabol és kopaszra borotválja a fejed miközben a Kör közepén állok c. számot énekli neked...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csak úgy mondom... <#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.10.22. 16:09:59
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.smart-bus.hu
#338805: ki panaszkodott? sztem kifejezetten olcsó.
Ezen a netadós sztorin (is) kiválóan lemérhető, hogy a médiának mekkora hatalma van... még semmi nem biztos, senki nem tud konkrétumot, de a világvége hangulat már garantált. Egyébként milyen érdekes, hogy az ugyanígy levegőben logó devizahiteles segítségen semmi örömködés nincs... pedig az több tízezres tétel havonta, pluszban...
www.smart-bus.hu

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"