Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
boldog-boldogtalan onnan rendel CD/DVD/pendrive-ot, még olcsón ki is hozzák...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szerk: ahol én vagyok nem kell fizetnem a netért, ezért kikerestem neked<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.10.27. 14:05:27
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk.: ez a baj a nettel, manapság már sosem tudom minek higgyek és minek nem, agyalni meg nincs kedvem azon, hogy egy-egy ilyen gif mennyire lehet valós, mi lehet ami lebuktatja hogy kamu stb., inkább mindre rámonodm hogy fake 😄
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.10.27. 14:04:03

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Az az igazság, amit elhiszel.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Awhh, milyen jó is túltárgyalni egy poént <#smile>#smile>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)