Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.24. 10:38:44
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2015.01.24. 06:25:28
sógoréké köröket ver rá kapásból...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Per Aspera Ad Inferi.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Azaz: b@szott idegesítő. Én levettem a hangot amíg a küldetést csináltam.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(Elnézést. De ha már nekem beugrik egy fájdalmas szóvicc, akkor nehogy már csak én szenvedjek tőle... 😛)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Milyen aranyos má, ahogy mutatja a bácsinak a "rejtett" kamerát, ilyen még nem nagyon volt Reminél, 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
diklekszia
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.01.22. 20:34:08

Az egyik legnagyobb :-)
A hősök köztünk élnek
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.