Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

RelakSfromhome
csak linkeket rakok.
Valami nagyokos kitalálta, hogy a csatornakiosztást a kábeltv-nken újfajta módon mutatja. A képek egy olyan brutális zajszûrõvel készültek, ami miatt minden mozgás követhetetlenül el van mosódva.
Mivel az elsõ oldalon nincs semmi érdekes (olvasható, és viszonylag korrektek a megjegyzések, ezért kihagyom, kivánságra berakom):
Az olvashatóság netovábbja:Alapcsomag
Private Gold mint közszolgálati?
Családi csomag 2/1
Mezzo sport? Sportot ûznek a zenébõl 😛
Családi csomag 2/2

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
gh
cSuwwi
4 csillaggal napi aktív részvétellel kb. 10k-nál kéne járni.
akinek ennél több üzije van, és/vagy kevesebb csillaga, (vagy ha VIP lenne, akkor csillaga lenne), az SZPEMMER! 😄D

az ilyenekrõl, mint zaki, inkább nem mondok semmit 😄

shit happens

ranGer2
The Challenge Results

Excellent! Nine out of ten answers were correct

WÁHÁHÁÁÁ pedig nem is figyelteeem 😄DD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sadist
Ismerek, nem egyet

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Davidka
hehe 😄

nem ismerek egyet se......

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
A sok mocskos szpemmer leállhatna!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Davidka
jah 😄DDDDD
olyan velem is volt 😄DDDDDD
szegény SG már nem bírja a sok millió hozzászólást 😄

Sadist
A ték topikban is volt már ilyen. Most meg nekem olyan volt, hogy duplázta a hozzászólásomat, de a másik ember szövegét tartalmazta (ugye értitek)

Davidka
SG bug:

Davidka
rákattintasz láthatod nagyban

Hmuda
Nem nagy kunszt, elég kicsit a képek, normális méretben tuti mindenki megálapítaná 100%-ra.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadist
Azért nem semmi, hogy a mai technikákkal már milyen élethû képeket lehet csinálni.

Loál János
10bõ 9.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

nem megy ez ma neked......

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata
Az oké, hogy lelopta egy rendõrkocsiról. De minek neki? Otthon ezzel fog diszkózni a szintén lopott hifi mellett?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na, majd tõle is elveszik az aranyat, aztán passogathat...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hm. Van ilyen is.
Belõlem más jellegû értékek váltanának ki ilyen reakciót, az fix...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Elsõre 10/7, másodikra 10/9, harmadikra megvolt mind. De érdekes kis szösszenet.

[/cserf][/fülünyúl]

Tááááááncojjjj Putapest Parátéééééé !!!!!

hivatalos after-after-afterparty 😄

Buci
8/10 király

carpe diem

Punkerwork
engem a pohár átbaszott 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
nem csak 70% 😊

Sadist
Az sikerült 100%-ra 😊

Lteebee
142% ?

Naggyon komoly!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
6/10

😞

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
bónuszt csináljátok?

Punkerwork
10/7 😞

Calver
9/10 elsõre, laza

"The trees move. Do you not see it?"

NaNoKuTyA
9 megvan 😛

\':..:\'

CattiBrie
"Six out of ten answers were correct."

[/spam]™

cSuwwi
nekem is csak a fele

shit happens

Lacee
Good! Seven out of ten answers were correct.
You have a good grip on reality. No need to see a therapist. 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

10-bõl 8at eltaláltam elsõre 😊

The Challenge Results
Very good! Eight out of ten answers were correct.

War. War never changes.

RelakS
nekem csak a fele 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sadist
Nekem 10-bõl 8 lett helyes 😊

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lol

hyyb
nõi reflex

Lacee
még több Perscheid-képet! 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nem fék, még régen én is láttam, amúgy (asszem) Nagybandó is elmondta

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

CattiBrie
Ez naon fájt:

[/spam]™

Crokin
Mind1, viccesö!

Repatarurgyán