Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
😊nem

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

VinylToy
szóval te voltál az?! 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

traXion
szar fake 😄

jugen
igen ismerek, sõt meg is van😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

FtranX
18+
<#vigyor>

Lteebee
Tök érdekes lehet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Tájfutó szimulátor.
Jól hangzik nem?

VinylToy
Te ismersz ilyen programot? Linket!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jugen
és?<#nemtudom>

VinylToy

ezt a képet még tavaly decemberben printscreenelték egy gyerek megosztásáról DC-n.

precision
<#eljen><#finom>

Bazinga!

Törölt felhasználó
Ezt már én is csináltam, igaz villanyborotvával 😊) Akkor még saját ötlet volt 😊
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo

tomsolo

tomsolo

Dzsini
ezért van a legtöbb webkamera meg ilyesmi szoftveren tükrözés opció 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
Vótmá párszor! 😊

Bazinga!

precision
LoL 😄 😄

Bazinga!

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Amse
Kivéve ha fel nem gyújtod.<#hehe>

FtranX
ez örökre alacsony hõmérsékleten tartja a procit 😄

FtranX
hírtelen az elsõt is szõkének láttam 😄

cSuwwi
az igazi "vízhûtés" <#vigyor>

shit happens

Aquir
na és a moci? 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
izlesek es pofonok... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CSOCSO
szerintem az elol ulo jobb.. csocsosebb..seggesebb.. combosabb..sokkal jobb
meghalt?

Láma!
mér van másik is??😄D

FtranX
a hátsó szöszi jó! 😄

hen-tes
<#eljen> 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

oneal1
LOL

!Forza Ferrari!

oneal1
LOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLL

!Forza Ferrari!

Aquir
lál 😊))

Aquir
ugye? 😄

CattiBrie
ez jajjdeari!!! 😊

[/spam]&#8482;

Láma!
5. pályan nagyon durva!!

Láma!
ez nekem is tetszik!!

Punkerwork
ez jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Aquir

Aquir
Pont ma irtunk idegrendszerbõl, amiben ezt is vettük, hogy mér van legátolva a hajlítóizom az ilyen izomreflex-elllenõrzésnél 😊)
remélem jól sikerült 😊

Róka

PResident Evil
lol

The Hedgehog

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

hát ez... szánalmas 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hen-tes
😄DDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

modellmaker
nem

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

CSOCSO
ja oke.. mar lattam .... csak azt hittem hogy te csinaltad a kepet. de oke. amugy. hja.. az nfsu2 topigba ugyan ez volt
Sadist
Ismerõs a dolog, NFSU2 topikban is ugyanez volt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem