Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
😊

Sadist
Ehhh, az Áll az alku mióta kvíz mûsor? <#fejvakaras>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
úristen!!
a konkurenciánál lévõ másik müsor...
mérnem leht mondeni hogy a tv2-n az áll az alku?
rövidebb...

Strahd_
szerintem meg nem .) mivel vágopityu müsora még mindig jobb minta konkurencian lévö hasonlo müsor szerintem :p nekem legalább is jobban tetszik

Dzsini
gondolom amiatt, hogy a "híres" vágópityu kiakadt... (meg gondolom csökkent a nézettségük a konkurens nyerõshow miatt, és ezzel próbálják helyreállítani)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

M@TriX
médiavilág? ez is az RTLKlub honlapja, magát még szép hogy hírveri 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah ezt nem értettem én sem, a fószer nem volt 100-as, az idejét kihasználta. ennyi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Láma!
lálálálálálálálál!!!!!

VinylToy
Fúúú ezzel van tele az egész mediavilág, miért olyan nagy szenzáció ez??? <#fejvakaras>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Láma!
azt a qrva!!!
😄DDDD

CaviaR
"Mit szólna 50 ezer forinthoz? Én adok magának 50 ezer forintot, hogy álljon fel! Na? 50 ezer és nem ismerjük egymást! - szólt Vágó alkuja."

😄DDDDDD

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDD

M@TriX
annyira azért nem volt nagy szám... de a fószer apjának is volt egy feje, vagy Vágót perli be, vagy a fiát tagadja ki, azt nemtom...

M@TriX
jah akkor azt kikerültem...

precision
De benne volt az is 😊

Bazinga!

RelakS
LEAKAROMTÕTENI!!!

Honnan lehetne?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mighty
Nem volt megvágva. Lehetett hallanai.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

M@TriX
nincs idõlimit, de a fószer sem volt százas. Amúgy ez még vágva is volt, ugyanis azt a mondatát nem vágták be ami a felvételkor elhangzott: "Tökön szúrom magam" 😊

szerintem vágó is érzékeny volt aznap, meg talán nem szokott hozzá a lassú tempóhoz.

precision
Pityukánk már el akarta ûzni, néha keményen beszólt ám neki. Hogy örült már mikor csákó kiesett. Mondjuk tényleg pofátlanság egy 50e-res kérdésen 16 percig gondolkodni.

Bazinga!

cSuwwi
csávókám leragadt az 50000-es kérdésnél...
...16 percig

pityuka meg kicsit kiakadt rajta, és párszor elszólta magát

shit happens

CSOCSO
mi tortent???
Aquir
de mi volt ez meg miér? 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Uu bakker, ismetlest akaroook! :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

😄

Shaman
heh?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Iori
vágó pista felhivta a barátait hogy nem ér oda éjfélre

I love this game!

cement
mi volt benne?

respect to the man in the ice cream van

Extraboy
Jah 😊)
Enis csak fokuszbol lattam de az lofutyi volt...

hát ja...
kárpótlásul szerb vonat, drukkerekkel:

Szoval 2.szor is lekestem ? :|

most volt fókuszba

Szevasztok! Bocsi h ide irok, de hirtelen nem tom hova is lenne erdemes. Szoval van vmi tudomasotok rola h vki felvette-e a tegnapi vágó milliomost ? Azt mondjak nagyon durva volt, en meg lemaradtam rola. 😞

Erre nezzetek ra, ma kertem online egyenleget a Pannontol.
Erre: az adatok frissitve: 2005.11.30 :-D
Ime a screenshot: http://www.e-medve.hu/fun/pgsm.jpg
PResident Evil
lol sry ha már volt 😄

Lteebee
Le lett zárva egy téma hozzászólás nélkül?
Miért nem törölve?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
lál 😊

Lteebee
A pumiról mint kutyafajtáról kevesebben tudnak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

nem olcsó de lehet

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nyugati tér, aluljáró.

jáj az öreg puli, hol lehet ilyet itthon venni még, nem tudjátok? (mert nekem még mindig "mindjárt jön")

http://www.lohere.net - a MagyarChan

looool 😄DDd

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ranGer2
LOPOD A LOKÓM??? GYEREIDE!!!!!!!!!4

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

cSuwwi
Mi a topic címe?
"Humoros és aranyos képek"
Poénképek, nem magyarázkodni kell :/
Amúgy a felsõ képen látni a rendszámtáblán, hogy hol történt az eset...

shit happens

I.C.ram
Nem értem, hogy miét nem PUMI lett a PULI helyett.
mukika
és a magyart miért hagytad ki? 😄DDD

Sadist
Megalol!!! 😄 <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSOCSO
egy amerikai szamtek boltba bemesz.. ilyen low pc-ket lehet venni 40-50 dolcsiert.. szal a napi fizetesed fele...foleg akkor milyen olcso lehet ha meg el is baszodtak...