Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
<#taps>
Anthrax
+18, termelj áramot

RatBaG
egy kis éjszakai látványosság chileben:

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.03. 12:16:06

Per Aspera Ad Inferi.

acsati
Valóban... sorry <#szomoru1>
Roger6
Alattad 10 hsz-el van ez kb.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

acsati
Mára is egy?

FalseHeLL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon nem abba kötöttünk bele, hogy ékezet nélkül írtad a mondatod. Én is szoktam anélkül, ha angol billen vagy telefonon vagyok. Abba kötöttem bele, hogy nem volt jó a fordítás, és aki esetleg tanulja az angolt, azt ne vezesd félre. BenedekFeco kötözködik én velem, az ékezetekkel kapcsolatosan, nem pedig veled.

Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.03.03. 11:45:39

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

norbre
aaaa.. pedig végre belém kötött valaki 😛 😄

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Szürke logók, meg a kapkodás. AnarchoiDnak ment volna, nem neked. Elnézést.
norbre
sose cséztem, ezt benézted.. btw ennek mi köze lenne bármihez is? 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Egyébként, most, hogy így mondod, emlékszem rád Index CSé fórumból. Newcomer, meg a faszom.
Én már az Internet előtt neteztem két MMO meccs közötti szünetben (ezt 6 éves koromban kezdtem, mert az első éveim kisiklottak: alkohol, nők, szerencsejáték, kokain...), de külföldön élve is képes vagyok ékezettel írni, pedig megszoktam, hogy nincs az angol ábécé karakterei között ékezetes. Bár én is seggfej vagyok, mint te - ismernek itt sokan, nem játszom meg magam - de nekem volt időm lenyomni a gyorsbillentyűket, amivel váltok a billentyűzet kiosztásai között.
Mindenesetre nem csak az ékezetekhez, de az írásjelek használatához is ostoba vagy.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.03. 10:18:43

http://gaborszantai.co.uk/

Figyelj, pont kurvára senkit nem érdekel, hogy mennyire ILLENE tudnod angolul, ha nem tudsz. Kijavítottunk, hogy legalább mást ne vezess félre, meg esetleg hogy tanulj belőle.
Még menthetted volna a helyzetet, ha megköszönöd szépen, vagy csak szépen kussolsz és elsunnyogsz, de úgy látszik kényszeres nálad, hogy bemutasd, mennyire beképzelt seggfej vagy, aki képtelen beismerni hogy hibázott.

Hát köszönjük, most már tudjuk. Egyéb mondanivaló?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.03. 10:11:36
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tugyiti
<#eplus2>
norbre
nincs jobb dolgotok mint gumicsonton marakodni?

Roger6
Kurva nehéz helyesen írni, mi?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AnarchoiD
Grammar naciknak :

NEM IRTAM, hogy "fordítás" azt irtam forditas ha belekottok az ekezetekbe akkor kossunk bele tenylegesen, szoval akkor mi ad alapot a grammar nazi -zasra ? 😊 sajat magatokat csufoljatok meg... mellesleg az sg.hu letezese elott ota neteezek ('95) kvazi , mielott en voltam nemvolt semmisem, es akkor nemleteztek unicode szovegek, ekezetek nelkul ment a csevej. Megszoktam, es tojok ra hogy ez zavar par nyomi newcomert...

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.03. 07:51:45

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

?(???)?

picket

&#3237;_&#3237;

BaliBoy
<#falbav>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DanielT
<#taps>
RelakS
<#wilting>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Lusta, mi? Kellene egy kis sport! Le kéne járni boxolni vagy súlyt emelni!

FalseHeLL
Telefon sry. Ahhoz túl lusta vagyok onnan. 😊

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BenedekFeco
Ha már náci vagy, akkor igazán használhattál volna ékezeteket is! <#nezze>
Automatikusan azt olvastam "Párokat raktam a kutyára". <#banplz> Mondjuk nekem elnézhetitek. A több évi bokszolás már károsította az agyamat.

Roger6
+1 <#eljen>

FalseHeLL
Ha nem Írod oda, hogy "fordítás:", akkor nem lettem volna náci sry. 😊

Ha már egyszer direkte kiírod, hogy "fordítás", akkor talán elvárható, hogy sikerüljön is...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnarchoiD
na elokerult egy grammar nazi

+16

Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2015.03.02. 12:26:23
LeWyTy
Ez valami ilyesmi szeretne lenni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jazzy
Nemtom, nekem azonnal ez ugrott be:

'80s powa.
FalseHeLL
Parokat raktam a kutyara.*

Put jelen, mult, jovo ideje is put.

AnarchoiD
Egy orokzold, innen gyakorlom a karomkodasokat 😉

Karomkodo autoszerelo

AnarchoiD

forditas : Rakj parokat a kutyadra, es a postas osszeszrja magat 😉

40 milliárdból mennyi hamburgert lehetne venni.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

szomferi
én is, mint kb egy mókus az erdőtűzre 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

extra sensory
De hogyha neki elintézi az a brókeres haver hogy 40 milliárdja legyen, akkor az a brókeres milyen gazdag lehet? Intézhetne nekem is vagy 40 milliót mer én is akarok járni Voksán Virággal. Ez minden vágyam. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

mulli1986
Nekem meg egy csomó boxoló haverom van az SG-n....

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

BenedekFeco

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

broman191
<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64