Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.03. 12:16:06
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2015.03.03. 11:45:39
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mindenesetre nem csak az ékezetekhez, de az írásjelek használatához is ostoba vagy.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.03. 10:18:43
http://gaborszantai.co.uk/
Még menthetted volna a helyzetet, ha megköszönöd szépen, vagy csak szépen kussolsz és elsunnyogsz, de úgy látszik kényszeres nálad, hogy bemutasd, mennyire beképzelt seggfej vagy, aki képtelen beismerni hogy hibázott.
Hát köszönjük, most már tudjuk. Egyéb mondanivaló?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.03. 10:11:36
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
NEM IRTAM, hogy "fordítás" azt irtam forditas ha belekottok az ekezetekbe akkor kossunk bele tenylegesen, szoval akkor mi ad alapot a grammar nazi -zasra ? 😊 sajat magatokat csufoljatok meg... mellesleg az sg.hu letezese elott ota neteezek ('95) kvazi , mielott en voltam nemvolt semmisem, es akkor nemleteztek unicode szovegek, ekezetek nelkul ment a csevej. Megszoktam, es tojok ra hogy ez zavar par nyomi newcomert...
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.03. 07:51:45
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

?(???)?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Automatikusan azt olvastam "Párokat raktam a kutyára". <#banplz>#banplz> Mondjuk nekem elnézhetitek. A több évi bokszolás már károsította az agyamat.
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2015.03.02. 12:26:23
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
'80s powa.
Put jelen, mult, jovo ideje is put.
forditas : Rakj parokat a kutyadra, es a postas osszeszrja magat 😉
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!