Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DragonRK
De cenzuráztam.
És már bocsánatot kértem de mégegyszer bocsánatot kérek.

PResident Evil
hát ez a minimum... azt se mondhatod hogy nem szóltak neked, hogy ne tegyél be ilyen képeket... nem az volt odaírva hogy szerkeszd át gyorsan, hanem hogy NE tedd be !

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DragonRK
Jó befejeztem de azért nem kellet volna ezt csinálni annyit mondtatok volna hogy arra a jelképre utaló képet ne rakd föl még akkor se a cenzurázod.
Most bocsánatot kérek.

Efreet
én nem problémáznék ezen, hanem sürgõsen visszafognám magam...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Punker
állítsd le magad!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DragonRK
Oda nem illõ mi van rajta horogkereszt??????????????

Efreet
sajnos megtörténhet - és ha csak rossz hírbe keveredik, már az is sok.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sadist
A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját.

Ennek ellenére is felelõsségre vonhatják az SG szerkesztõit/üzemeltetõit?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PResident Evil
NEM !

DragonRK
És amin van vörös csillag.<#vigyor3>

Punker
most ebbe ne menjünk bele jó, ne rakj ki olyan képeket és kész.

DragonRK
De az oldal nem tehet róla mert nem õ rakta fel.

Punker
ha kiraktad akkor már nem, onnantól kezdve az SG-hu-t és nem téged vonják felelõségre.

DragonRK
Az én felelõségem.

DragonRK
Jujj.

DragonRK

Punker
azért ne rakd ki mert tiltott önkényuralmi jelkép van rajta!

DragonRK
Miért. Nem vicces.

DragonRK
lehet hogy mmár föntvolt de nekem tetszik.

Punker
Ne rakj ki ilyen képeket!

DragonRK
Igazadvan.😊)

Dichter
Elmegyógyintézetbe van a helye az embernek.

Sadist
Az megvan, hogy mekkora volt Hitler?
Hát ekkora! (amit mutat Bush bácsi)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Gyóóóóóó, ezen nagyot feküdtem! 😄DDDDDDDDDD

DragonRK
LloolL

Ron Ragm
pff 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

😄DD

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Lacc
LOÁÁÁLLL
Aramir

robotnyk
Aquir
<#felkialtas> 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacc
Milyen tékelésrõl van szó? 😄
Lacc
Tékelni?
ollie
Tuti valaki tékelni fog. <#ravasz1>

ollie
Szerintem meg én találtam ki a pálcikaembereket, mert már az óvodában is azokat rajzoltam. <#vigyor1>

Aquir
ebbe legalább valami zene van... 😊
akkor találj ki egy nagyonjó storyt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
persze de ott azért nagyon jo hogy felugrik 2métert az emberke, ugye? 😊
ebben a realitást is kéne ám nézni, ez nem olyan hogy 1 ember legyõz 1000et 😊
csak azt mondom hogy ez egy jó próbálkozás

Lacc
Meg kell mondjam, hogy a xiao félék nekem akkor is jobban tetszenek. De azért ez se volt rossz, bár néhol, fõleg a hatásvadász komoly jelenetekben igencsak arra gondoltam, hogy mennyire gagyi. De azért elmegy 😊
Aquir
xiao.. ott még a fej meg ruhát nem dolgozzák ki részletesebben... ugyan már ilyeneket nem csinalnak ott is csak a körvonalaik vannak meg a fegyvereknek is

Aquir
bazz pálcikaember az pálcikaember ezt igy rajzolják több tucat sima kidolgozatlan csak verekedõs ilyen van amibe csak a mozgást -próbálják- nagyonjól megcsinálni

Hmuda
Jah, amúgy ne is vitatkozzunk, mert lehet, hogy nem állt szándékában olyannak lenni mint xiao, csak hát nekem abszolút úgy tûnik, mintha full koppincs lenne. De másoknak lehet nem. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem is pálcikaemberek miatt mondom, hanem azért mert maga a pálcikaemberek megjelenése echte xiao.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dejóak!<#eljen><#eplus2>

http://thenamelessphoto.com/

Ramada

Ron Ragm
És az alap? 😊
Hmuda: Nem xiao találta fel a pálcikaembereket, de sztem hülyeség ezen vitatkozni 😊

Hmuda
Mert maga stílusa enyhén szólva "hasonlít" xiao mûveire. Kisértetiesen.

Csak a fejek kidolgozottabbak, de elég gázosak.

Összességében jó kis flash lenne, ha a megjelenésen még dolgoztak volna pár évet.

Ron Ragm
Attól hogy pálcikaemberek vannak benne még köze sincs a xiaohoz. Nem az az egyetlen flash amiben ilyenek szerepelnek, és még utánozni sem akarja. Akkor miért is?

Ngyon jó!!!! <#eljen><#vigyor2>

Az beteg aki ezt csinálta...

AbitIS7,P4 2800Mhz,2*512Mb Kingmax 400Mhz DUALTinyBGA,TT Aquarius II,Gigabyte 9600pro 128MB,LG GSA-4040B,Pioneer 120s,WD60GB 7200Rpm,SBlive5.1,Samsung 755DFX,MS3.0, Logitech InetKeyb, Icemat 2.0