Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
de télleg, belegondolva nöstényeknek tök poén lenne ilyen füstszûrõvel bagózni <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
hé! a dohányosok nagy része (vagy nemtommmekora része) nem rá vagyon szokva, csak szeret rágyujtani, ilyen vagyok én is, illetve... rászokás meg fizikai függõség más dolgok, ez utóbbi nem alakult ki. ma is egy dobozzal elszívtam pedig csak sörözgettem... hát igen, "a dohányzás kiemeli a sör izét". bah, szentszöveg, tipikus nikotinisták szoktak ezzel téríteni, na nembaj...

Sadist
Jah simán, tuti hogy többen szoknának le, mint a rothadó tüdõk és elrettentõ szövegek láttán 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nemcsakfeel
kötelezõen mindegyik dobozra rányomnák 😊

*hihi ** *

Sadist
Lehet hogy egy ilyennek nagyobb elrettentõ hatása van, mint a fekete feliratoknak <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ÁÁÁÁ ezen szakadtam a röhögéstõl

LOOOL

http://thenamelessphoto.com/

nemcsakfeel
18+ spoiler

*hihi ** *

Calver
b+... most akartam rágyújtani!

balumaci
höhö, még jó hogy Davidoff-ot szívok 😊

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Sadist
<#falbav><#banplz>

ollie
18+

Aramir
<#idiota>

nem arra értette

nemcsakfeel
nem nagyobb mint 1024x768

*hihi ** *

ollie
Ezt nem lett volna szabad direktbe betenni.

a kettõjüké 😄DDD

Aramir
Az nem az IQ-ja? <#idiota>

ollie
Szerintem 12.

franco
12. de bennevan a logójában

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Aramir
Hát, én inkább maradok hétköznapi ember, mint egy közéleti bohoc 😊

loolol

balumaci
Amúgy nem tudom észrevettétek-e, de elérték a céljukat, róluk dumálunk, rájuk figyelünk, lényegtelen, hogy miért...
Anettka-effektus 😄

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

balumaci
Gyerekek, hány évesek vagytok? 😊

Aramir
Ah, durva, ezt nemis tudtam 😛
Szépet rókázott utánna a srác 😄 Nemnéztem végig, mert már nekem is fájt, ha néztem 😊 A zacsis résznél szinte én is éreztem 😛

Sadist
Az wasabi volt, ami állítólag a világ legerõsebb kajája. Hasonlít a mustárra 😊

Aramir
Mégha utánoznák, de a kis lábújukig sem érnek.

Esetleg ha a herezacsijukat hozzátûzik a saját combjukhoz irattûzõvel, akkor azt mondom, hogy fasza gyerekek, de ezzel a letolt gatyával rohangálással inkább csak nevetségessek 😄

Javaslom még a ketchup és a mustár orron át fölszippantását is nekik.
Meg van még egy-kettõ, amit a Jackass megcsinált 😄

Aquir
😊))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csak kréjzi boysz™ !!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Ja tényleg, õk azok az utcára szaró, Jackass-t utánozós srácok! <#szomoru2>

Aramir
Miért? Hozzák a tõlük megszokott szinvonalt <#vigyor>

Lacc
Inkább nem mondok véleményt.
cement
😄

respect to the man in the ice cream van

Sadist
Uram atyám, ide egyre kreténebbek járnak <#shakehead>

cement
PFUJ!

respect to the man in the ice cream van

DBoy

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

modellmaker
Nagyon aranyosak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

0ppika
<#idiota>

http://epica.nl

Sadist
Megeszik!!!4 😮

0ppika

http://epica.nl

FtranX
<#vigyor><#vigyor>

hyyb

Dzsini
valami 1bites beregelte a nevet 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
Feladó: Rendszerüzenet
Elküldve: 2004. 12. 25. 19:50
Tárgy: Rendszerüzenet
hi

Április elseje van? <#banplz>

nemcsakfeel
végignéztem kétszer, de nem lettem okosabb.

*hihi ** *

Punker
ebéd topic-ba raktam be képeket, amit délelött csináltam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DragonRK
nézd meg a képgalériámban.

DragonRK
hogy mutasam meg?

Efreet
jó, letárgyaltuk, téma vége, kérünk képeket 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Punker
én a #21025-öt nem láttam szal nem tom.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"