Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
igen, csak hát ez életkor, kultúra meg mindenféle függõ, innentõl a lenti tesztben az IQ szó használata helytelen, csak így divatosabb

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
100
Az IQ skálát úgy számítják, hogy egy nagyobb csoporttal megcsináltatják a tesztet és az átlag eredményt veszik 100-nak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
100, azért ott a legmagasabb a görbe. (eredetileg ez egy hányados, hogy a vizsgált személy életkorához képest egy hány éves ember szellemi és intellektuális fejlettségét éri el - ebbõl adódóan ennek a tesztnek nem sok értelme van, hiszen életkort nem kérdez, és csak egy vizuális logika mérés, az IQ ennél sokkal többet jelent)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hen-tes
khm...
én átlagot kérdeztem 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

aszem 100-140 ig de nem vagyok biztos benne

hen-tes
egyébként ha már témánál vagyunk😄! mennyi az átlag iq? :o

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Rózsalány
látom mindenkinek van mentsége a gynge teljesítményére😄DDDD<#ravasz1><#nevetes1><#idiota>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Shaman
104,de az utolsó 15-öt már csak nyomkodtam gyorsan össze-vissza,mert eluntam

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hen-tes
118 D:

110, de meló, 32-tõl nyomkodás 😊

login: login
password : password

😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pfff az ige ez már érti a dolgokat!😄DD

Shaman
A rendszergazda:

121
2 re nem is valaszoltam!
nem találtam hogy meik illik oda<#nemtudom>
tippelni meg nem akartam!

tigeroo
végig a B-t nyomtam : 80😄
Mr_no_NaMe
102 de utolsó 2-3-om már nehéz volt,meg még maradt 20 percem is <#idiota>
Kandurex
én meg meguntam a felénél <#idiota>,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zakika
112 de azt utolso ot mar csak ugy ranezesre csinaltam, mert melozni is kell neha

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Crokin
115

Repatarurgyán

133
De az utolsó pár kérdésnél már untam nagyon... Nem nagyon figyeltem.

Mayday
Erdekes, hogy az IQ-s jatekban a vegen mar mindenki csak elnyomkodta 😊 Miert nem az elejet nyomkodtatok el? A vege fele mar huzosabb volt. Oszinten szolva, mig az eleje ranezesre ment, a vegen mar volt nehany darab, amirol fogalmam sem volt 😞 Mondjuk negyed oranal en sem szantam tobbet ra.
118 lett.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dzsini
ez a nõi változata a "számítógépem megver sakkban, de kickboxban én vagyok a jobb"-nak? 😊))

Crem
<#worship>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DanielT
Az a baj, hogy nincs türelmem végigcsinálni ezeket... 😞
Rózsalány
110 - nekem ez bõven elég😊) mellbe úgyis ráverek😄DDDDDD<#whatever><#idiota>

Crem
thx.

Nekiállok megint, mert úgy látom, mintha én lennék a leghülyébb...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Dzsini
130, az utsó 5-ön ment el kb negyed órám. kellemes, anno sok ilyesmit találtam a neten 😊 - egy pici kiegészítés, ez az IQ-nak a vizuális logikára épülõ részét méri, és nem a mûveltségit vagy ilyesmit.

112 úgy hogy az utolsó 5-re már csak úgy nyomkodtam 😄D<#crazya>

DanielT
106 és az utolsó tizet elnyomkodtam 😛 Ezek alapján meg lehetett volna a Mensa szint 😛PP
Crem
😊
Én is nagyon siettem !😊)) 98...

Blasta
104
de sietnem kellett mert meló van :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Crem
IQ Test

Itt lehet bizonyítani.

Ui: 14-18 éves korig csak képekkel!<#rolleyes>
18- Saját becsületed alapján...
Grafikusok,PS barátok, csak tanuk névsorával telefonszámmal...<#mf2><#ijedt>

Ui2: Nem kell mindent komolyan venni...

tomsolo
kapd el, kapd el, kapd el...!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Crem

Rózsalány

Voltan
Amíg a pali nem kezd el énekelni, egyáltalán nem rossz. Fasza kis közel-keleti népzene.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

CattiBrie
Ugye? 😄

[/spam]&#8482;

Shaman
Szexi ha kinnt van a köldök....

zakika
a szoveg: csak meg akartam nezni tulajdonekeppen mit csinalsz

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Aquir
... lol?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Headteacher Mohamed Nur Osman, teachers and students next to their satellite dish at Mudula Senior Secondary School in Southern Nations, Nationalities and Peoples Region (SNNPR), Ethiopia

száddám husszein buzi-e vagy?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Lacee
errõl a honlapról be lehetne linkelni néhány száz képet, mind elég LOL 😄D

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

elsõ kép amit ezen a partypeople.hu-n megláttam:

-the invisible-

FtranX
<#hehe><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Dacid
fõlegt a fülesbagoly a háttérben <#zavart1><#vigyor2><#nevetes2>

Dacid
Jó Buli lehetett!!!! Sok IQ ARC!

Lacee
biztos ilyen bombázóval nyomatták volna 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
origo=blikk -1

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.