Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Űűű
4. oszgályban meg már mecha lesz, a 7-8. osztályban meg csápos hentai? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

😄DDDDDDDDDDDDDD
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Palinko
az a Bugatti jó lesz Köenigseggnek is, no shit Sherlock
FalseHeLL
Ezt ő mondta, vagy csak meme-t csináltak belőle?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
spanyol rész volt jó
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

broman191
Ez miben volt? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

BenedekFeco

BenedekFeco

ScarY MAN
<#banplz>

...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Az anime/manga ipar már az kisdiákok matekkönyveibe is betört! 😊

SzirmosSzisza
....

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnarchoiD
18+ (???)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Na, ezt hova??

RatBaG
ütős reklám 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
aztán az egészből tortillát csináltak 😄
Dzsini
A tippem az, hogy nem, mert a kezeddel nem tudsz "belekanalazni" úgy a vízbe, hogy előrehúzd magad. Ráadásul nagyon elsüllyednél/nagyon fennmaradnál, attól függően, hogy a sűrűséged és a víz sűrűsége milyen arányban van egymással - de valószínűleg segítene a felszínen futásban 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Palinko
mondjuk mi lenne, ha befújnám az egész testem (azon kívül, hogy eltömítené a pólusaim sok kárt okozva) és beugranék egy medencébe, vajon gyorsabban úsznék?
Dzsini
És nagyon szórakoztató reklámok készülnek hozzájuk 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

theone91
Évek óta tudsz venni super-hydraphobic spray-ket neten keresztül. Ez egyáltalán nem új keletű dolog.

BenedekFeco

Dzsini
Ohio State University Marching Band

Ezt azért kellett gyakorolni!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jeffjohnson
Forgalmazzák csak 1 baja van, hogy nem tart sokáig, amit én olvastam róla azt mondta kb 1 használatig működik, aztán veszít a hatékonyságából. Ez a projekt is csak így vicces, hogy lefestik a felületet és leöntik vízzel utána pláne egy forgalmas utcán lekopik hamar.

Palinko
valahol csak van ha ők vettek
szucsy89
omg, ezt miért nem forgalmazzák még?
nagyon kir
<#vigyor2>

Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.03.26. 00:59:36

?(???)?

https://www.youtube.com/watch?t=41&v=PN_CP4SuoTU
szomferi
jaaa, azt hittem, hogy ennek van vagy 25 féle verziója gyárilag csinálva 😄
akkor így már okés

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Dzsini
Látszik a képen a kép sorszáma (2891), az oldalon csak vissza kell odáig lapozni. Bár kontextusból kiragadva olyan sokat nem mond.

RelakS
gondolom nem próbáltál meg rákeresni a képen látható adatokból.

Amúgy kb ugyanaz, mint a t-rexes, csak t-rex nélkül, tehát itt csak az utolsó buborék szövegét írták át.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

szomferi
itt igazából kifejezettem erre a képregényre gondoltam, csak láttam már valami T-Rexszel is, meg ezzel, azért nem tudom, hogy milyen is az eredeti

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Dzsini
A paródia képregényeknek? Passz - de sokszor van, hogy egy-egy képsor önálló életre kel, és ezerféle változat készül belőle, legyen az Garfield, Kázmér és Huba, vagy bármi más. Az eredeti Questionable Content egy sok-sok éve aktív történet-alapú képregénysorozat, érdekes szereplőkkel, témákkal.

Palinko
ha lett volna rajta ilyen nem idegeskedett volna

BenedekFeco

szomferi
ezeknek mi az értelme? bár lehet csak azért nem vágom, mert nem láttam az eredetit

Dzsini
A képregényben a vörös csajszi transznemű, fiúnak született (nem tudni, hogy műtétje volt-e).

BenedekFeco

cement
nem tudom, hogy te hol dolgozol, de én már több nagy multinál is dolgoztam és ez tök általános, emberek olyan szinten nem végzik el normálisan a munkájukat, hogy nekem ég-égett a pofám tőle néha... és ugye ezeknél a cégeknél a fizetés -nem mindenhol- átlagon felüli. ezért ne is csodálkozzunk, ha egy közszférában dolgozó ember nem túl rátermett vagy adott esetben beleszarik, mert botrányosan alacsony fizetést kapnak sajnos

respect to the man in the ice cream van

gyakornok havi 100k-ért