378948
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#376297 SpinLaunch:
Leírás:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teszt-"kilövés" 20% energián és 1/3 méretű passzív teszt rakétatesttel.
A tervek szerint a végleges változat 8,000 km/h -ával fogja a rakétát indítani, ami csak kb. 61,000 méteren fogja a hajtóműveit beindítani.......
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2021.11.11. 21:23:17 -
#376296 Amikor reméled, hogy csak megrendezett az egész.
-
ToxiMaxi #376295 Tehát csak a funkcióját veszti el. -
#376294 Amúgy a dislike gomb megmarad, és a feltöltő láltja a saját videói dislikejait, csak nem lesz reklámozva.
Ha jól értem -
#376293 csak, hogy a kis lelkül meg ne sérüljön ha valaki a szemébe mondja, hogy szar az amit csinál, mert egybol öngyi lesz, meg feljelentget mindenkit, mert biztos valamilyen fób, meg rasszista és csak azért nem tetszik neki a videoja.
Meg amugy is , mit vanak ugy oda miatta a legtöbb nézettség ugy is azok a videok generálják amit a legnagyobb születlenséget és hulyeséget tartalmaz,mert a mai világban az igqazán értékes tartalom nem érdekes.
Amugy engem hidegen hagy, hogy menyni like or dislike van egy videon, mert csak olyat nézek meg ami érdekel és majd én eldöntöm, hogy számomra hasznos volt e vagy sem, ne mások határozzák meg , hogy azért mert sok a dislike, még lehet , hogy nekem segit valamiben. -
nordan #376292 O csak nem megint keresztbe baxta a szabadság a freedom a liberalism a józan észt? :D ha valami nem tetszik az szerintem még rasszista is! well done YT -
#376291 A Doom Eternal videóim között találtam 14 like-ot és 1 dislike-ot -
#376290 -
#376289 Nekem van olyan, ami kapott -
#376288 Követelem, hogy a likeokat is tüntessék el!
Frusztrál, hogy az a kevés videóm kb egyet sem kap! :D -
ToxiMaxi #376287 Megpróbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant...gáz, de ez van ebben a szép "szabad" világban így tűnik el szépen lassan minden szabadság. Ez is egy módja volt a véleménynyilvánításnak, hát most már nem lesz.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.11.11. 18:34:23 -
#376286 Waoo ha valakinek széjjel kedvelik/tetik a videóját az nem gond, csak ha nem tetszikek száma szalad meg ?
A kedvelések számát is vegyék le, úgy az igazságos.
Most max az lesz, hogy hsz.-nál odaírják "#dislike", persze a csatorna tulaja vagy modik törlik és kész. -
#376285 -
toza #376284 -
#376283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#376282 -
#376281 Európa legmagasabban fekvő vasútállomása.
-
#376280 Drónfelvétel a lagziról . . .
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kellemes illata lehetett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem lassítunk senki kedvéért
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#376279 -
#376278 -
-
Neocortex #376276 dodged a bullet
-
#376275 -
meistro #376274 -
Neocortex #376273 -
-
geo91 #376271 https://coub.com/view/2xr9k2 -
#376270 -
#376269 -
#376268 -
#376267 -
#376266 -
#376265 -
-
#376263 -
#376262 -
#376261 Minek annyi reklám? Steamen is ott van, ingyér, kliensben. -
#376260 Ja, az elején még nem volt hivatalos autoclicker, csak ínhüvelygyulladás.
Amikor talán 2 éve leszálltam róla (vagy másfél?), akkor volt már felemelkedés (ascension?), amikor reseteltél majdnem mindent, és az ősöket tudtad pimpelni, meg ... átlényegülés? (transcension), amikor mindent elveszítettél, és valami nagyon isteneket tudtál pimpelni.
Aztán voltak olyan late game hősök is, amiket ahogy vetted a képességeiket, felváltva volt érdemes pimpelni :D
Szerintem nagyon már nem fejlesztettek rajta, mert a ClickerHero 2 több bevételt hozhat.
Illetve ma már nem a hősök a menők, hanem a sütik :D
Táblázatból csináltam hozzá olyat, ami nem is tudom milyen exponensig kirakta, hogy hogy kellene leírni és kimondani azokat a felfoghatatlan számokat :) -
#376259 Egy ideje már abbahagytam, így 2-3? évvel le vagyok maradva, de akkor is már nagyon-nagyon-nagyon mély volt a nyúl ürege ennél a játéknál El sem tudom képzelni azóta mik jöttek még be.
Csak elég ránézni a játék subredditére, a millió kalkulátorral, meg a matekkal ami az egéz mögött van, bődület.
Akkor még a Tsuchi volt a legnagyobb hős, azóta még vagy 20 új lett, borzasztó időt rá lehet pazarolni :D De igazad van, egy idő után egy árva klikket nem kell csinálnod, ha nem akarsz, teljesen lényegtelen lesz, ha úgy építed fel.
Szerencsére azóta megálltam, hogy újra kezdjem, pedig még valahol sztem a mentésem is megvan egy fájlban :)
Amúgy amikor ráakadtam, és elkezdtem tökre megdöbbentett, hogy csináltam ész nélkül, azt hittem, hogy már tök sokáig elvittem, erre redditen az első beginners guideba beleolvasva rádöbbentem, hogy amit csak lehet elrontottam, de még ráadásul az elejének az elején sem jártam az egésznek, nemhogy midgame, endgame
Utoljára szerkesztette: disorder14, 2021.11.05. 13:53:41 -
#376258 Jo kis jatek. De ha jol ertem nem is kell igazan klikkelgetni. Minden tortenik magatol. Neked csak ki kell valasztani uj harcosokat es azokat kell fejleszteni. Tegnap este meg el okorkodtem vele Level 30 bossig. Karakterem alapbol 1.5Millio coinba kerult. Parszor upgradingeltem, de nagyon keves volt a lvl 30 bosshos. 30 masodperc alatt kb 30% ot tudtam sebezni. Itt hagytam a gepet estere automatikus klikkelessel az upgrade gomb folott, hogy tobb manit tudjon kealni. Most keltem. 74 es lvl en van a sajat emberem es az upgrade 380 millioba kerul. lvl 30 bosst legyozte 4 masodperc alatt. LOL. De a lvl 35os bosshoz meg igy is keves! Kene meg ket masodperc hogy azt is legyozzem. Fiatal koromban biztos bekapcsolva hagytam volna a gepet 1 hetig de szerintem 1 ejszakai bohockodas tobb mint eleg volt ebbol.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2021.11.05. 12:24:32