379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
nekem fel se tűnt :o tényleg! -
nekem ez egyértelműen photoshopnak tűnik! Egy t-rex nem tudna megfogni egy rpg-t -
fuck burger kingesnek mi értelme van (többek között)?
-
-
-
Vajh Gollam és hű tanítványa Piton prof kalandjai hogyan folytatódnak...
-
toza #352345
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
overseer-7 #352344 -
apollo 10 top sekrit dokument
-
toza #352342 2:16...
-
Jó hát azt tudjuk, hogy 3rd wave tumblr feminism az pure cancer. De ez hogy válasz Kata üzenetére? -
Ferenc4 #352340
-
Michael bay? -
toza #352338 -
toza #352337
-
Nem Bruder/Bru lenne jo? -
-
-
Most melyik topicba kerültem? Kezdem elveszteni a fonalat srácok. Ez nem a modell és makett fórum, hanem a baba-mama klub? :)))
Amúgy modellezésben jártas személyként tök vicces volt olvasgatni, ahogy vitatkoztatok. Mindenki ért mindenhez itt is. :P
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.04.28. 19:58:41 -
Neocortex #352332 hűvös sztori.
Én nem arra tanítanám hogy csendben tűrjön, védje meg magát -
Cziras #352331 Sziasztok!
A kisfiam lefejezését, vízbe folytását, élve eltemetését taglalja rendszeresen egy 6 év körüli kislány a kedvenc játszóterünkön.
Igazi kis zsarnok figura a kislány és simán közli a homokozó közepén, hogy a kisfiam egy kis pisis baba (3 éves múlt Levim) és ő belefolytaná a tengerbe, késsel elvágná a torkát, stb... Komolyan horrorfilmbe illően adja elő. És bíztatja a homokozóbeli fiúkat, hogy öljék meg a kis pisist. Eddig már háromszor fordult ez elő. Szerencsére sem a fiam, sem a többi gyerek ügyet sem vet a kislányra, de ettől még az nem veszi észre magát és csak mondja-mondja. Én nem szóltam bele, még a férjem sem, csak ott állunk és ügyelünk, h a tettlegességig ne fajuljon a dolog. Már tudjuk, hogy ki az anyukája, aki midnig a játszótér másik felén trécsel, eltűri, h kiscsaj simán visszaszólogasson neki, majd egy szakadt, lyukas kipufogójú, rozsdás verdával fuvarozza haza a lánykáját a kreszt kb. leszarva. Tehát úgy érzem, neki nincs értelme szólnunk.
De ez valahogy mégsem kóser dolog. A fiam ugyanis azóta már közölte velem mérgében, hogy levágja a fejemet/ belefolyt a tengerbe. Szóval attól, h a kislánynak nem szólt vissza -mert erre tanítottuk-, még megjegyezte amit hallott és gőze nincs mit jelent, de mégis minket éget le vele nyilvános helyen. És hiába mondom neki, hogy ilyet nem mondunk. Ha a kislányra senki nem szólt rá a játszón, akkor jogosan gondolja, hogy ilyet szabad mondani. De hogy szóljak rá én vagy bárki más egy ismeretlen gyerekére? Ti rászólnátok? Mit csinálnátok?
-
-
-
Meg lehet biza. -
-
#DrinkVodkaPlayDotka
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a csaj jolnyomja, meg lehet ebbol elni ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.04.28. 17:42:40 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig számos ilyen kifejezés van a magyarban: megváltozik a kémiája, megváltozik a biológiája, matematikája stb. és egyik sem azt jelenti, hogy az adott tudományág tényei, definíciói változnának, hanem ahogy te is írtad, az adott dologra vonatkozó paraméterek, hatások.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.04.28. 16:49:19 -
a farkadon -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ismert univerzumban, a tudomány mai állása szerint, a megfelelő kvantummechanikai valószinűségek mellett.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ismert univerzumban, a tudomány mai állása szerint... :-) -
-
en mindannyitioktol hianyolom ezt a kifejezest : "...Az ismert univerzumban..." ;)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No offense, no grammar nazi, de szerintem ez a "a test fizikája változik vagy eltérő" kifejezés nem helytálló.. Biztos sok mindent nem ismerek, de ilyen megfogalmazással még nem találkoztam, és nem is tűnik helyesnek.
Ha már kell akkor inkább azt mondanám, hogy a testeknek vannak fizikailag mérhető értékei és ha összehasonlítunk két testet, akkor ezek a mért értékek eltérhetnek. Röviden más fizikai paramétereik vannak, vagy a fizikai paramétereik változnak..
-
ehehehehe ;) ki nem tette volna meg ? :) -
Tábla szövege : "Uszás csak szülői felügyelettel!"
-
Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2016.04.28. 12:00:32 -
-
Látom repülőnap van a topcban. 
-
toza #352313 esennek a modelnek hol van a sulypontja !?!
rakok kutyat is h ne legyel szomoru..
-
Nem, láthatóan nem érted. Legalább olyanba kötnél bele amit meg is értesz...
Akkor egy kis magyar nyelv először, mert látom ez sem megy: amikor azt mondjuk egy test fizikája változik vagy eltérő, az nem azt jelenti, hogy maga a fizika, a fizika törvényei változnak. (never go full retard)
Ha egy test fizikája más, az azt jelenti, hogy azzal kapcsolatos statikai, kinetikai erőhatások, áramlástani, hőtani, elektromos vagy egyéb fizikai tényezők eltérnek az azzal összehasonlított dologgal szemben. (Egyeseknek) nyilvánvalóan nem az állandók (általad említett gravitáció), hanem a változó értékek térnek el.
A műrepülő repcsikben nincs katapultülés, sem telemetrikus műszerek. A modellek súlypontját pedig ugyanoda teszik ahol a valódi gépé is van, különben csak bukdácsolnának a levegőben.