Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
emlékezzünk a legnagyobbakra!

Per Aspera Ad Inferi.

dante3
Szerintetek van még remény rá, hogy valaha használható lesz a térdem? xD

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Roger6
Gyanítom ő cucc nélkül is ekkora király <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

drogos okádék
Már a szokásos facebook rajongói oldal is létrejött. „rajongói oldal”

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

<#nevetes1>
Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

azé kivi vok itt a csirkelábazók mennyire vannak kipattintva <#nevetes1>
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Csak a lábnapok maradtak ki

Carlos
mondjuk a teste kurva jó (semmi buzulás, csak beismerem), de mekkora egy ratyi!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ki ez a homár?

Þór vígi þessi rúnar

Mephike
Oks, mára kikapcsolom a netet 😊

Kata
<#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Semmi gond! Amúgy is volt már ezen az oldalon <#nezze>

Roger6
<#nevetes2> <#papakacsint>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

QuippeR
akorrohaggymek! <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Roger6
Én tökre bírom ezt az időt, semmi gondom a 39 fokkal.

Calver
khmm, beszélj a magad nevében. jó, nem 39°C, csak 38.

"The trees move. Do you not see it?"

Jani Hun
oksam, bocsi, észrese vettem hgy ugy akarta berakni

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Dynamic
Dehogynem érdekel, hiszen reagáltál rá <#beka2>. Egyébként nem csak erre a képre gondolok, bár félreérthető, hanem azokra akik nem humorizáltak, hanem leírták ezt saját véleményként. Volt ilyen nem is egy, és a hétköznapokban is lehetett hallani.
dante3
Ez a kép azoknak szól, akik humorosan fogják fel a szövegét, amúgy ez is fb-ról van! Szerintem itt csak te csinálsz a bolhából elefántot, de azt gondolsz amit akarsz, különösebben nem érdekel!<#awink>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Dynamic
Ez akkora baromság, mindenki ezzel a hülyeséggel jött fb-on is. Aki nyarat akar, az sem a folyamatos 39 fokra vágyik, hanem az átlagos 28-29 fokra.
Mint amikor fehér karácsonyról beszélünk, akkor sem jégviharról és másfél méteres hótorlaszokról ábrándozunk.
FalseHeLL
Tess asszem ide SG-re nem tudsz időpontra linkelt videót megadni.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jani Hun
Nem engedte videóként berakni, szal csak így egy kis foghuzás 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

FalseHeLL
Nemtom, a majmokat többre értékelem mint ezeket.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

bajgunar
Kasztrálni kéne az összes ilyen ratyit, hogy ne tudjanak szaporodni. <#wilting>

?(???)?

Alien69
Szerintem én is láttam ugyan ott, csak akkor még néger volt.<#nevetes1>

AnarchoiD
"egy ujszulottnek minden vicc uj" hatha meg nemvolt

ZSENNNIALIS STARWARS VIDEO a birodalom szemszogebol

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Metalmilitiakid
Kajakra mondom én ma délelőtt még találkoztam ezzel a gyerekkel a Westendben éppen ruhát vett. Egy az egyben ugyanígy nézett ki, még az a buzis short is egyezik, csak akkor még fekete volt rajta.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
Az a piszkaláb bakter és tánctudás azért odabasz.

Kata
ez az a típus akit csak a rendszeres szőrtelenítés különböztet meg a majmoktól, különben dobnánk neki a bánónt 😄

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG
Kata
ne legyé' Értet Lenke

[/cserf][/fülünyúl]

AnarchoiD
Kivancsi vagyok usaban mikor lonek le a zsaruk valakit tevedesbol emiatt ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Irigykedsz? <#papakacsint>
Kata
afrikában éheznek, ezek meg itt seggre lövik a virslit?!?!?!?!?! <#ejnye1>

[/cserf][/fülünyúl]

armageddon666
Ez hiányzott eddig az internetről.

@

BenedekFeco

BenedekFeco

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"