Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?(???)?

?(???)?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Vegyétek tudomásul, hogy az én feleségem NEM HOBBIT!
Jó kicsit, szőrösebb az átlagnál, alacsony növésű, és szeret pipafüvet pöfékelni a barátjával Gandalf-al, és egy földbe vájt üregben lakik... DE NEM HOBBIT!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
na kb ilyen IT területen dolgozni : D
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
de tényleg stikkes kicsit.mondjuk ha nekem is napi szinten a gép előtt ülve kéne több tízezer embert szórakoztatni lehet én se kívánnék utána irl lepajtizni.na de nem off-olok tovább
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.31. 15:07:24
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy a csávó tuti nem 100-as ,mert szerintem fél az emberektől real life-ban.....néztem egy videó bejátszást az idei PAX-on vagy mi a fenén volt...,de kajak látszott rajta,hogy fél a kontaktustól élőben.....face kamerát is elpoénkodja,de az is ennek a jele.....kb. soha nem megy sehova, rajongókkal nem találkozik szinte ki sem mozdul otthonából...igaz mindig elpoénkodja a camot meg a meetingeket is,de esküdni mernék,hogy az a szindrómája van amikor az egyén képtelen kapcsolatot teremteni másokkal csak online bír kommunikálni
én azért nézegetem,mert még mindig szakadok azon amit játékokba meg a szövegével leművel
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.31. 14:56:43
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

magyarul tok szar,de igy is vicces.

Per Aspera Ad Inferi.