Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

impresszívebb lenne vágások nélkül
will it blend?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

ajfon 6 persze..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.08. 08:44:58
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AnarchoiD
18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

18+ !!

18+ !!!!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

FalseHeLL
Kötve hiszem ezek psilocybin gombák. Elvileg féknek mondták, mert azt mondja OP, hogy nem kapcsolt be a gép 1 hónap után. De marhaság mert a gép bekapcsolna csak valszeg megsülne a vidikari. Szóval inkább ilyen valaki kitalálta, hogy ide rejti a gombákat amiket növeszt.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Jani Hun
Engem egy régi rádiókabaré érdekelne sajnos sehol sem találom csak irott formában
Nagy Bandó András : levélváltás a merkurral cimmel, ha valakinek megvan akármilyen formában kérem szóljon 😄

nvm 😛 (ezer éve nem kerestem youtubon és most nézem 2 éve fennvan)

Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.11.07. 22:38:37

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

RelakS
Nem mind1? A levegőből...

MIN HAJTOTT KI? <#idiota>

Megette a nyákot, mi? <#fogmosas>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

broman191
A gomba spóra egyáltalán hogy került bele? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

vérpocok

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Dzsini
Van itt nem messze a szomszédban (általános eszmecsere) egy Standup-kabaré topic, ahol letöltheted az elmúlt tizenpár év összes kabaréját.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
norbis paródia nagyon adta 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ximix
Most is ezt hallgatom, Kabaré 2015.november.07 13:07 53:00 a "Nem erőszaka disznótor"-t a hangulat már megvan, ez egy jól sikerült darab <#nevetes1>

mediaklikk.hu
amúgy itt szoktam utólag meghallgatni őket, csak most az időzítés miatt adtam meg a fenti linket

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.07. 17:07:53
AnarchoiD
lehet freq 70es szal tenyleg nemszegeny tanulni egy 40estol 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ximix
A humor oldalon, tréfálkozni próbáltam, az írott betűknek sajnos nem tudok hangsúlyt adni, de ha szóban mondtam volna akkor rögtön leveszi az ember, hogy csak ugratlak, nem szokásom senkit lenézni, csak nekem is eszembe jutnak szituk, események, kabarék mikor íróm a hsz-t.
Bár rosszul idéztem, de Hofi kabaréban volt régen a "Mit kívánsz, kisgazdám?" valamiért megmaradt bennem ez a részlet.( HornGyuszi bácsi ős mszmp-s és az akkoriban a Kisgazdavezér Torgyán-ra akart utalni)
A zenebona megtalálása bár azokkal a szavakkal történ, de nem elsőre, salsa és még sok egyéb kombot kipróbáltam mikor mondok ez beírom és hanyagolom, mert nem jövök rá úgysem és bingó.
A 4x-hez közelebb vagyok mint szeretném.<#wink>

AnarchoiD

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Frequency
Köszönöm szépen!Nem vagyok amatőr,comodore 16-ossal kezdtem,rengeteg változata van a webes keresésnek.Te rájöttél arra az útra amire én nem,nem szégyen tanulni a nálunk fiatalabb korosztálytól.Még egyszer köszi!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
(Dö amatőr bagázs)

Khmm szólítottál kisgazdám ?

SARRA SARRA

Befogsz pösenteni annyit írtam be a gúúgle transzba, hogyaszongya "Tánc az út mellett" majd ráppöktem a portugál nyelvre és utána kb nyóóc kattintás vót.

Ja és van itt egy szökund verzsion is, remélem most már nyugodtan hajtod fejd álomra <#idiota>
A többiektől meg elnézést, az agysejt pusztításért

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.06. 19:32:38
XD

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

AnarchoiD
18+ ????

Roger6
Hát nem csodálom, hogy nem ismerte fel <#nezze> <#nevetes2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Frequency
Tudom hogy ez nem a megfelelő topik,de sajna sem a shazam,sem a track id nem tudta megmondani a szám címét.Remélem köztetek lesz valaki aki tud segíteni nekem..a tánc miatt talán nem is megy annyira rosssz topikba:
Ez lenne az
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2015.11.06. 12:22:47

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

csóró kutyi azt hitte jó dolog a süllel jácani xDDD asdfasfd

?(???)?

Sippie
ennyi előkészítés... és pofára esik. 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2
gyilkosok!

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BaliBoy
A Szörnyellás mindent visz. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

AnarchoiD
a Micheal Jackson -oson ? 😊

Jessica Rabbit bejövősebb mint Heidi Klum-é 😊

Mr_no_NaMe
kicsit leizzadtam 1-2 kép után... <#circling> <#gonosz1>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnarchoiD

AnarchoiD

AnarchoiD

AnarchoiD

?(???)?