Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ajfon 6 persze..
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.11.08. 08:44:58

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
18+ !!
18+ !!!!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Nagy Bandó András : levélváltás a merkurral cimmel, ha valakinek megvan akármilyen formában kérem szóljon 😄
nvm 😛 (ezer éve nem kerestem youtubon és most nézem 2 éve fennvan)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.11.07. 22:38:37
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
MIN HAJTOTT KI? <#idiota>#idiota>
Megette a nyákot, mi? <#fogmosas>#fogmosas>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
mediaklikk.hu
amúgy itt szoktam utólag meghallgatni őket, csak most az időzítés miatt adtam meg a fenti linket
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.07. 17:07:53
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Bár rosszul idéztem, de Hofi kabaréban volt régen a "Mit kívánsz, kisgazdám?" valamiért megmaradt bennem ez a részlet.( HornGyuszi bácsi ős mszmp-s és az akkoriban a Kisgazdavezér Torgyán-ra akart utalni)
A zenebona megtalálása bár azokkal a szavakkal történ, de nem elsőre, salsa és még sok egyéb kombot kipróbáltam mikor mondok ez beírom és hanyagolom, mert nem jövök rá úgysem és bingó.
A 4x-hez közelebb vagyok mint szeretném.<#wink>#wink>

Khmm szólítottál kisgazdám ?
SARRA SARRA
Befogsz pösenteni annyit írtam be a gúúgle transzba, hogyaszongya "Tánc az út mellett" majd ráppöktem a portugál nyelvre és utána kb nyóóc kattintás vót.
Ja és van itt egy szökund verzsion is, remélem most már nyugodtan hajtod fejd álomra <#idiota>#idiota>
A többiektől meg elnézést, az agysejt pusztításért
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.11.06. 19:32:38
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez lenne az
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2015.11.06. 12:22:47

?(???)?

?(???)?