Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
akkor hulye svedek 😄
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
mekkora ez a szoveg, plane a vege 😊)))
"And she kicks all the spammers"
sálálállllálálllááááá!!!!444
muhahaha 😊
hulye nemetek vazz 😄
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
¡Hala Madrid!
tény hogy a csáó köcsögülnézki de igazából nem az a lényeg. hanem a mondandó. és szerintem vicces, és talán még élethû is. ijen az irces élet. 😄
http://loal.atw.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy teaskanal egy kisgyereknek halalos. Egy felnöttnek kb 10 kell.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ennyit találtam. Szóval egy kávéskanálnyitól nem hiszem, hogy egy átlag ember meghalna.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De eleg az is, ha megiszol ugy 10 liter vizet egyszerre. Az is eleg insta cucc.
Inkabb nem magyarazom miert. Nezzetek utana. Biztos lehet rola talalni infot a neten.
----------
A hokizastol en ugy tudtam, az ember hasa lesz szörös. Legalabbis lanyoknal...
Tenyerröl meg nem hallottam, bar egy fiunal logikusabb, mert nekik mar igy is szörös a hasuk :-))
Amugy meg nem tudom, milyen köcsög szülö akarja megtiltani a ygerekenek, hogy hokizzon... Talan a közepkorban meg az volt az altalanos nezet, hogy az bün, na de ma?... mondjuk amerikaban sokan meg a közepkorban elnek, igaz...
köszi ^^
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
[/cserf][/fülünyúl]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A hivatalos megnevezese HOAX.
hát akkor hátra hagyom a gépemet, az 50 milliós kocsimat, az 1 milliárdos házamat...
de kinek...
különben is milyen hülyeség ez, mitõl halnék meg egy konzerves kukoricától :-/
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
tényleg meg lehet halni ha éh gyomorra eszem konzerves kukoricát? 😄
nekem ezt mondták... megfogok halni?
Jó poén.<#vigyor2>#vigyor2>