Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Fogadjunk a MPFC-t sem szereted.
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(nem vok núb, csak nem vettem észre hogy a képen a szám és a hsz szám megegyezik...)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

u.i.: erre a dátumra készült egyébként a régi király film felújított (inkább remake) változata az Omen 666, szal már mások elõbb lelõtték ezt a "poént"
(Hát ez jó szar volt :-/)
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Shrek átszinkronizált verzió(18+)
http://thenamelessphoto.com/
1,-Tüz van!Segíts Prosztata-man!
2,-Szétp*sálom!
6,
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A sok viz feloldja a natriumot a szervezetben es ezaltal "a véredényekböl folyadék áramlik át a tüdöbe és az agyba".
Szoval inkabb ne probaljatok ki, meg csak poenbol sem!

- Egyszer jatszottunk viz ivo versenyt, nem tudom hany liternel adtam fel, de fel napig voltam szarul, folyamatos hanyassal.
- A so evest is kiprobaltam. 1,5 evokanallal (!) nyomtam be egyszerre. Olyan 3 perc utan megjott a hatasa, majdnem megpusztultam, fel oran keresztul jottek a belsosegeim a felso nyilason😉
A vizet kiprobalhatjatok, de a sot NEM AJANLOM, eleg durva!
Nincs több húsvét!
Tûzszerész szívatás!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)