Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.14. 20:55:12
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

-Oké, egy pillanat és küldöm is , (hol is van, csoportos csók küldés, igen...)<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.01.14. 14:11:57

Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz malac?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- MONDOM FESTVE!!!
(Beküldő: Emese. Köszönjük)
de ha egy feles kevert barackot langyos disznózsirral lehúzol, az a legjobb
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megenne egy kanál creme fraiche-t és jobban lenne.Az legalább olyan mint a tejföl vagy kefír.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Én is chilimániás vagyok, van néhány igen erős szószom, és a víz és társai semmit nem érnek. Tej kell ha túltoltad. De aitt is a legfontosabb a mértékletesség. Én imádom a csípős dolgokat, addig a szintig amíg nem lángol a fejem és izzadok mint az állat, hanem a kajának ad egy különleges ízt.
Ilyen "cselendzseket" meg hülye aki csinál véleményem szerint, mert ha nincs hozzászokva a szervezeted a NAGYON csípős dolgokhoz (márpedig ezek azok), akkor annak komoly következményei is lehetnek.
gamertag: kenobita
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
okos magyarok tudjak ,h kenyeret kell ra tolni...
vki szolhatna nekik..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.13. 08:18:31
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás