Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco
600pont. az jó?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LeWyTy
Most így elképzeltem hogy minden híradó felvételre kiválasztanak egy szerencsést aki végig tetriszezhet a háttérben <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RaidenHUN
"He is reaching for a gun."
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

★★★★★

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ximix
Figyelem szókimondó szövegek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

ez baromi érdekes... kérsz ánuszsimit a szar reklámodért vagy elég hogy végigdislikeoltam minden videódat?

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

BenedekFeco

BenedekFeco

RaidenHUN
Egy született Nostradamus, még 50 év és tényleg így lesz.
Seth
Máris több időt szenteltél rá, mint amennyit kellett volna

PSN ID.: Beegabor

Tikal
én erre rákerestem... ez valami híresség féle? 7000 követője van és 135k tweet-je, WTF

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

BenedekFeco
COD players IRL

SzirmosSzisza
úgy liheg mint egy kutya :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Frequency

Jeffjohnson
Ha már afrikai zene a téma:

<#idiota>

CSOCSO
Afrika?? Megegyszer: Nemet zenekar volt. nemet producerrel. Az, hogy hol szulettek es milyen zenen nottek fel az tokmindegy. Semmi koze a mai fekakhoz amik az MTV-n mennek. Azok a fekak sem afrikai zenet jatszanak. Szal, hogy jon ide afrika?
Amugy a Boney M "enekesei" Jaimaikaban szulettek es fiatalkent emigraltak europaba a szuleikell. Amugy diszkotek zenet jatszottak.
bajgunar

Simon Iddol - Adj helyet For The Funky Heroes
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.01.17. 19:09:58
ReszegKoldus
Mondjuk azt nem tudom kinek mi az "elég", de ezekből mind volt benne 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

zorrobomber
Persze hogy utálod, mert sokkal gyorsabban haladunk mint az evolúció, és egyrészt az állati ösztönök még nincsenek felülírva, másrészt pedig azt a fejlettséget viszont még nem értük el, hogy igazi információegyenlőség lenne (mert társadalmi egyenlőség és totális béke csak ezzel lesz, nem a szitkomok nyomulásával). Mi lenne ha nem haltak volna ki a neandervölgyiek? Persze lehet már ők is gulágban végezték csak erről nincs bizonyíték 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.17. 18:02:48

Mr_no_NaMe
Köszönöm! Örülök, hogy nem vagyok egyedül.

Ilyenkor mindig megijedek, hogy talán velem van baj, hogy nem értem ezt a hirtelen "multikultisodást" meg a seggnyalását a rasszoknak..nehogy véletlenül valaki megkapja a rasszista jelzőt. Utálom ezt a "modern" világot 😄
Frequency
<#eljen>

ximix
Annak idején 2012-ben Daniel Kim-nek volt egy jó mashup-ja ami nekem tetszett, de aztán le kelett vennie szerzői jogok miatt.
A Facebook-ján még fent van tessék jó szórakozást 😊
RaidenHUN
+1

Elvi alapon régi jó sorozatokat pl. Egy Rém rendes család már le se lehetne adni, mert nincs benne elég feka, ázsiai, buzi meg sok a kövér nős vicc ami feminaziknak nem tetszene.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2017.01.17. 11:57:38
zorrobomber

SzirmosSzisza
Alapvetően a klipben konkrétan semmi se szól arról amit leírtál, de örülök, hogy megfogtad a lényeget 😄

#355723: azért elég messze van a tipikus sjw-s feministától, amúgy kétlem, hogy bármi is változna, szépen megszedi magát aztán 4 év múlva elküldik a fenébe, ha lesz még hova 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jeffjohnson
Én nevetni sem tudok rajta. Ed O’Neill-nak sem lesz ez az új rém rendes.

3 családról szól, egy buzis, egy bevándorlós meg egy feminista. utóbbi pár évben amcsiból csak ez az agymosás folyt, kíváncsi leszek hogy Trump hatására jön-e új éra
Kmarha
valószínűleg nem.

Amúgy minden sitcome-sága és túl amerikanizáltsága mellett is, voltak ennek a sorozatnak nagyon jó részei (pl mikor a teljes rész egy laptop képernyőjén játszódott, skype, facebook és egyéb weblapok segítségével volt előadva)
feel-good ebéd mellé berakható teljesen idealizált újgazdag boldog amerikai szegletbe játszódó ártatlan sorozat

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Mr_no_NaMe
csak én utálom rettenetesen ezeket az új, futószalagon gyártott "polkorrekt" buzis, bevándorlós sorozatokat?
lattam oket 4 eve!+60kg ,de porognek rendesen...

SzirmosSzisza

mcmoha
Viszont a három luvnya az danászott rendesen. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alien69
De az megvan, hogy az énekes NEM énekelt? A háttérben volt az igazi énekes, akit meg láttál a színpadon, az meg csak plébekelt, meg táncolt. <#idiota>

afrika?!de van..
CSOCSO
uhm.... a Boney M egy nemet csapat volt. Semmi koze a mai fekakhoz akik az MTV-n vannak.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RaidenHUN
Boney M még tudott is zenét csinálni, nem úgy mint azok a feketék akik mostanában mennek a rádióban meg MTV-n.
Calver
szegény Leo... ez a poháremelős kép, megspékelve esetleg egy "ezt azokra..." kezdetű szöveggel kb a legjobb retard filterré vált mostanra facebookon.

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza

Frequency
Eddigi legjobb mashup amit hallottam 😄

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)