Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
★★★★★

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

///// Asus G751 \\\\\\\\\\
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amugy a Boney M "enekesei" Jaimaikaban szulettek es fiatalkent emigraltak europaba a szuleikell. Amugy diszkotek zenet jatszottak.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.17. 18:02:48
Ilyenkor mindig megijedek, hogy talán velem van baj, hogy nem értem ezt a hirtelen "multikultisodást" meg a seggnyalását a rasszoknak..nehogy véletlenül valaki megkapja a rasszista jelzőt. Utálom ezt a "modern" világot 😄
A Facebook-ján még fent van tessék jó szórakozást 😊
Elvi alapon régi jó sorozatokat pl. Egy Rém rendes család már le se lehetne adni, mert nincs benne elég feka, ázsiai, buzi meg sok a kövér nős vicc ami feminaziknak nem tetszene.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2017.01.17. 11:57:38
#355723: azért elég messze van a tipikus sjw-s feministától, amúgy kétlem, hogy bármi is változna, szépen megszedi magát aztán 4 év múlva elküldik a fenébe, ha lesz még hova 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy minden sitcome-sága és túl amerikanizáltsága mellett is, voltak ennek a sorozatnak nagyon jó részei (pl mikor a teljes rész egy laptop képernyőjén játszódott, skype, facebook és egyéb weblapok segítségével volt előadva)
feel-good ebéd mellé berakható teljesen idealizált újgazdag boldog amerikai szegletbe játszódó ártatlan sorozat
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"The trees move. Do you not see it?"